Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

HighTide

Members
  • Pranešimai

    9
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Previous Fields

  • Ginkluotė
    In search

HighTide's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. 75 EUR + dujų flakonas + neišnaudotų BBS.
  2. Pistoleto kaina mažinama iki 90 EUR.
  3. Parduodu mažai naudotą bet su defektu Tokyo Marui PX4 GBB pistoletą. Defektas - įskilęs slide'as, kurį reikia pakeisti. Kaina: 100EUR Komplekte tik viena dėtuvė, tačiau už papildomus 20 EUR pridėsiu antrą. Mobilus: +37067409244 Visais klausimai prašau rašyti privačiai. Savaitgaliais būnu Vilniuje. Galimas siuntimas savaitgali per Vilniaus autobusų stotį savaitgaliais.
  4. Kwazlar: https://www.fire-support.co.uk/product/marui-glk-g17-gbb-pistol :)
  5. Logiska, nezinojau sito niuanso. Siaip automatinis rezimas manau smagus kuomet atsibosta pavieniai suviai i taikinius kieme :)
  6. Vat negaliu apsispresti, tiesiog manau pistoletas su papildomu funkcionalumu, tokiu kaip saudymu serijomis, butu visai smagu. Tikrai nera tikslas jog jis atstotu AEG. O kokie dar butu rekomenduoti variantai is GBB pistoletu modeliu, kurie saudytu serijomis? O koki modeli rekomenduotum naujokui? Dar nezinau ar noresiu krapstyti su sitais zaisliukais :) Kokios funkcijos tikrai zinau kad noreciau, tai kad spyna liktu atsokusi kai baigiasi soviniai. Beje, dekoju uz atsakymus b00rai ir slashai :)
  7. Sveiki, Esu naujokas šitame forume, nesenai susižavėjau airsoft'u ir noriu įsigyti Glock 18c GBB (blogiausiu atvėju, kažką panašaus). Norisi geriausio, o kiek skaičiau internete, tokie gamintojai būtų Tokyo Marui ir KWA. Tad turiu keletą klausimėlių, tikiuosi padėsite. Viena iš nedaugėlio vietų kur radau Marui yra: http://specialairsoftsupplies.co.uk/index.php?route=product/product&path=83_91&product_id=325 160EUR plius siuntimas O KWA, pas kolegas redberet.pl yra uz 122EUR. 1. Kuris būtų geresnis kainos ir kokybės santykis? Labai nedaug kas turi Tokyo Marui pardavimui, ar čia labai retas pistoletas ar taip juos greitai išperka? 2. Prie pistoleto norėčiau ir papildomos dėtuvės, bet žiuriu čia išvis deficitinė prekė. Ar yra kokiu analogų kitų gamintojų ar pan? 3. Kokį analogą pasiulytumėte Glockui? Nesinori didelio pistoleto, o kažko panašesnio i Glock'a, ar tai butu P226/PX4/XDM/Hk45/pan? Iš anksto ačiū.
×
×
  • Sukurti naują...