Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

DirtRider

Members
  • Pranešimai

    16
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Apie DirtRider

  • Gimimo data 06/29/1993

Previous Fields

  • Ginkluotė
    SA-A13 (M4)
  • Komanda
    Famous Fighting Fourth

Profile Information

  • Gender
    Male

DirtRider's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. Sveiki, Didelis Ačiū organizatoriams už tikrai puikų ir kokybišką žaidimą! Iš BE Delta skyriaus ryšininko perspektyvos: Bendrai žaidimas labai patiko, poligonas nuostabus, scenarijus geras, labai gerai susidirbome ir visada turėjome ryšį su kitais būriais, BE pusės vadas visada perduodavo teisingus nurodymus ir puikiai koordinavo visas BE pajėgas. Nors Delta skyrius buvo pagrinde sudarytas iš airsofto naujokų, tačiau ir su jais puikiai susidirbome ir įvykdėme praktiškai visas paskirtas užduotis su minimaliomis netektimis. Ačiū Delta SV Psycho už labai gerą vadovavimą ir gerą skyriaus veiksmų koordinavimą! Pasiūlymas organizatoriams: Siūlau naktinį žaidimą daryti iškarto, o poto jau dieninį, nes vėliau kaip matėme visi būna po pirmos dienos pavargę ir nebeturi motyvacijos naktiniam žaidimui. Ačiū ir iki kito Borderlands'o! Muckus. Famous Fighting Fourth. P.S. Laukiu alaus arba bent žodinės padėkos iš dviejų žaidėjų, kurių pistoletus (PM ir Glock) radau žaidimo poligone ir perdaviau organizatoriams. Saugokit savo ekipuotę, nes yra ir tokių, kurie rastų ir sau į kišenę įsidėtų. :)
  2. Sveiki, 1. Kaip del atvykimo penktadieni? Ar kazkas is organizatoriu lauks jau nuo penktadienio vakaro? 2. Pagal zaidimo eiga, jis bus daugiau toks local (viskas vyks netoli safe zone), ar issiples keliu kilometru spinduliu aplink safe zone? Aciu.
  3. Sveiki, truputėlis mano nuomonės apie būtent šį "konfilką" (pavadinčiau tai daugiau diskusija): Atėjome pas jus ir taip, buvome gan atviri ir pasiruošę išitraukti peilius. Pradėjome kalbėti ir tada puolėme jus pjauti, kadangi žinojome, kad nebuvote visai "švarūs" :) Pati diskusija kilo kai kolega soko pjauti vieną iš jūsiškių, kuris turėjo pistoletą. Todėl draugiškai sutarėme, kad jis būtų nušautas, leidome jums jį apieškoti ir nusiuntėme į ligoninę, kai tuo tarpu iš jūsiškių papjautų gal 4 žmonių užsidėjusių oranžines liemenes nieko neapieškojome ir jie net nenuėjo į ligoninę. :) Noriu kreiptis į tuos du žaidėjus, kuriuos aš pjoviau, o jie atsisukę pasakė "pif paf" kad mane nušovė. Tokios taisyklės jums tikrai negalioja, nes neturėjote nei peilio nei pistoleto, ką galima naudoti artimoje kovoje. Oranžinių liemenių užsidėti taip pat net nesiruošėte kaip mačiau. Norint sakyti "pif paf" taisyklę reikia turėti piostoletą skirtą artimai kovai arba bentjau nukreipti savo ginklą į priešą ir tada vietoje šūvio sakyti "pif paf". Jeigu pagal jūsų taisykle šis "pif paf" galiojo, tai mes galėjome tiesiog ateiti prie jūsų ir sakyti "pif paf" jūs visi negyvi, kadangi mūsų buvo daug daugiau ir visi buvome ginkluoti. Kitam kartui žinokit, kad jei neturite artimai kovai skirto ginklo tai bentjau turite nukreipti savo karabiną į priešą, su kuriuo žinoma šauti negalima, bet galite speti pasakyti "pif paf" kol jūsų dar niekas nenušovė, o šiaip sau atsisukti ir pasakyti "pif paf" tiesiog be nieko ir sakyti, kad nušoviau kai jau peilis prie gerklės tai truputėli gėda vyrai. :) Tie jūsų ant diržū kabantys ginklai iššovė jums į kojas ir jus pačius sužeidė tokiu atveju. :) Taip pat vienas iš jūsiškių pasakė "Kaip tai negalioja pif paf?? va tau" ir šovė iš 1m atstumo su karabinu į mane. Tokius erelius išvis reiktu mesti kuo toliau nuo airsofto bendruomenės, kurie visiškai neturi pagarbos nei sau nei kitiems. Taigi kitą kartą logiškai pagalvokite apie situaciją o ne sakykit, kad mes jūsų būtume nušovę jei norėtume. Tokiu atveju galėjom tiesiog full auto jus išlesti iš toliau, nes buvome pilnai ginkluoti. :) Nesinori jokių pykčių, bet vadovaukimės taisyklėmis jeigu jau žaidžiame ir turime bendrą hobį. Muckus.
  4. Sveiki, Žaidimas labai patiko! Šaunu, kad organizatoriai atsiliepia į žaidėjų pastabas ir sunkiai dirba ties tuo, kad žaisti būtų įdomiau. Iš žaidimo praktiškai vien pliusai. Poligonas, žaidimo tipas, mokymai, transportas, košė - visa tai tiesiog super! Vienintelis nedidelis minusiukas, kad mirimo zonos buvo netolygiai paskirstytos nuo fronto. Mėlynųjų mirimo zona buvo kur kas arčiau nei raudonųjų, kas davė jiems šiokį tokį pranašumą. Didelis Ačiū organizatoriams už nuostabų ir pavyzdingą žaidimą!
  5. Sveiki, Iškilo klausimas kaip bus tikrinami šratai žaidimo poligone ar jie BIO ar ne? Nes kaikurie saziningai zais su BIO, o kiti i BIO pakelius isipils paprastus sratus ir toliau saudys su paprastais. Nes dauguma BIO ir neBIO sratu praktiskai niekuo nesiskiria. Spalva minimaliai, bet ir tai pagal gamintoja... #BukDraugiskasGamtai #ZaiskSuBIO
  6. Sveiki, prisidesiu ir as prie nuomoniu. Zaidziau siemet abu kartus naujame poligone "bruzgynuose". Asmeniskai man bruzgynai irgi malonuma truputi gadina, nes: 1) Bruzgynuose labai artimais atstumais zaidziama ir praktiskai visada laimi tas kuris laukia atsigules kurnors ar apkase, o ne tas, kuris taktiskai juda, bando flanguoti ir pan. 2) Apkasa atsiimti nuo priesu imanoma praktiskai tik begant "ant mesos" visai komandai 3) Komandu "sujungimas" zaidimo metu buvo labai chaotiskas ir neplanuotas. Didzioji dalis melynuju komandos apie tai nieko nezinojo. Taktiskai judi 60min i raudonuju uznugari juos uzpuoli ir isgirsti "Ko tu saudai? Gi dabar mes kartu komandoje visi. Nipataikei vistiek". Racijas bloke turejome 2, per jas nieko negirdejome apie komandu sujungima. Patarimai is mano puses: 1) Kaip jau minejo Riebus, salia bruzgynu labai puikus, grazus ir malonus zaisti miskas! 2) Jeigu ne tas smagus miskas salia, tada bent jau smarkiai isretinti tuos bruzgynus reiktu. 3) Jeigu zaidimo eigoje yra planuojama apjungti priesiskas komandas, apie tai reikia informuoti instruktazo metu, taip isvengiant neplanuotu nemalonumu su kitais zaidejais ir kito chaoso. Bendrai zaidima vertinu labai teigiamai. Organizatoriai Kariauk.lt kaip visada pasistenge ir padare tikrai idomu ir smagu zaidima! Labai didelis pliusas uz transporto priemones pajungima zaidimo metu! Ir zinoma kaip gi be Kariauk.lt skanios karines koses ir arbatos. :) Didelis Aciu organizatoriams uz puiku zaidima ir instruktoriams uz idomius mokymus! Iki susitikimo!
  7. Labas, Jeigu statai 11V baterija, tai reikaii butinai daudoti MOSFET. Kitaip nudegs kontaktai.
  8. Dalyvausiu. http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/14310-laika/
  9. Pas mane buvo 450fps, naudojau .28 bbs, tada downgradinau iki 370fps, saudo vis dar labai gerai su .28 bbs. Manau priklauso daugiau nuo oro, jeigu rami diena tai 0.25 rinkciausi, o jeigu vejuota tai 0.28.
  10. Dalyvausiu. http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/14310-laika/ PATVIRTINTA. APMOKĖTA
  11. Žaidimas labai patiko! Poligonas neblogas, gal kiek per tankus pušynas, tačiau iš kitos pusės tai priverčia galvoti ir taktikuoti, o ne tiesiog eiti tiesiai per šakas ir laukti kol užsirausi ant priešo. Didelis Ačiū organizatoriams!
  12. Ar dar turite granatų? Kokiame mieste galima nupirkti? :)
  13. Dalyvausiu. Žaidimas + pradinis kovinis rengimas. http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/14310-laika/
  14. Nesakau, kad tai problema. Jei tai nedaro įtakos žaidime. Bet jei pamatai priešą ir tuo momentu dėtuvė užsikerta dėl to, kad per laisva viduje yra ar kar kas, tada tai problema. Bet jei nesikerta niekas tai viskas ok. :) G36 nenoriu. AK tuo labiau. Renkuosi iš M4/M16 serijos.
  15. Taikikliai nebūtų problema nes planuoju irgi naudoti kolimatorių. Kiek internete radau, tai dažnai kliba buožė ir apkaba specnos modeliuose. Ar susidūrėt su šia problema?
×
×
  • Sukurti naują...