Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Vikingas

Members
  • Pranešimai

    162
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Apie Vikingas

  • Gimimo data 08/08/1990

Previous Fields

  • Ginkluotė
    AK-105 // Beretta M9
  • Komanda
    PARABELLUM

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Vilnius

Vikingas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. orinukas nepatikima parduotuve. sumokesi pinigus ir gali negauti prekes. siulau ten nepirkti
  2. Registracijos startas 0900 Game startas 1000
  3. PMR dažnyje RRT neįdomu kokio stiprumo raciją naudoji. Administracinė bauda yra stipriai per maža, kad "apsimokėtų" kažką gaudyti kažkur miškuose su overtiuninta racija ir išrašinėti baudos lapelį. Tiesiog - nobody cares.
  4. Gavau kelis susirūpinusius klausimus: kodėl gerb. Riebus nebe vadas? Gal susipykom, gal kas nutiko, gal susirgo?.. Informuoju, kad Parabellum komandos reglamentas nustato, jog komandos vadas yra renkamas iš pateiktų kandidatūrų, komandos nariams balsuojant ir surinkus paprastą balsų daugumą išrinktas asmuo vadovauja komandai ateinančius 12-ka mėnesių iki kitų rinkimų. Taip pat su naujo vado išrinkimu dažnai prasirotuoja kitos kelios komandos vidinės pareigybės. Laikomės demokratijos principų, svarbius sprendimus priimam kolektyviai ir tuo džiaugiamės bei didžiuojamės. Taip pat ieškome aktyvių, airsoftą pamėgusių asmenų, kurie nori atiduoti savęs daugiau šiam sportui, nebijo pagulėti purve, sušalpti, šliaužti atsigulus per dulkes, stiklo šukes ir statybines šiukšles, smėlį, skruzdėlyną ar paukščio kąką. Siūlome draugišką kolektyvą, periodiškai vykstančias vidines komandos treniruotes nukreiptas į bazinių karinių žinių ir praktikos gilinimą, kokybiškus patarimus ir pagalbą renkantis savo airsofto amuniciją, tobulinant AEG bei kitus su tuo susijusius klausimus. Nemokančius - išmokysime, nesuprantančius - nukreipsime tinkama kryptimi. Svarbiausia noras mokytis, gebėjimas priimti kritiką, užsispyrimas, aktyvus dalyvavimas žaidimuose, treniruotėse ir būtinas geras humoro jausmas. Kandidatams jūrmylėmis neišmatuojama airsofto patirtis nebūtina, prašome turėti tik savo AEG. Airsofto chuliganai Parabellum pasiekiami el. paštu: stabas.parabellum@gmail.com arba tiesiogiai ir betarpiškai per žaidimus :)
  5. Ši racija turi du PTT mygtukus, t.y. nereikia rankiniu būdu perjunginėti tarp dviejų kanalų, kaip pvz. su Baofeng UV-R5. Klausytis galima iškart du kanalus, tačiau racija transliuos tą, kuriame pirmas išėjo į eterį. Persidengimo nebus. Jeigu vienu metu abejuose kanaluose kažkas kalbės, tai bus girdimas tas kurio priėmimas geresnis pagal SQL nustatymą. Du PTT mygtukai atitinkamai reiškia, kad idetiškos info pasiuntimas į du skirtingus kanalus užtrunka labai greitai ir nesudetingai. Racija verta savo pinigų. Problema su dėkliukais - standartiniai mažiukai yra tiesiog per maži.
  6. Elcan turi modeli su x1 ir x4 keiciama padetimi. Arba tiesiog pasiieskok optikos su nedideliu nekeiciamu artinimu pvz x4 pakanka airsofto atstumams per akis ant AEG.
  7. LiPo baterijoms yra storage režimas, kurį galima pasirinkti su smart pakrovėju. Rekomenduoju naudotis šiuo režimu prieš paliekant ilgesniam laikui.
  8. Patarimas būtų pirmiausia pabūti 2-3 žaidimus nuomininku. Tada galvoti apie tolimesnę karjerą ir įrangos pirkimą, AEG paieškas ir t.t.
  9. Sveiki, nors praėjo daug laiko, tačiau vis neprisėsdavau parašyti. Arba neprisimindavau, kai į forumą pasijungiu, o kai prisimindavau, dažniausiai būdavau poligone ir ne metas rašyti postus forume budavo kai bbs virš galvos šeria :) Vasarą gavau pabandymui BB King šratukų iš rcdalys. Išbandėm keliuose ginkluose, su preciziniais vamzdeliais 6.02 veikė be priekaištų. Strigimo nebuvo jokio, paduodavo iš dėtuvės įprasta eiga, puikiai šaudė tiek pavieniais tiek ir full-auto. Priekaištų ar pastabų neturiu. Manau, kad tikrai gera SRC alternatyva, kai Lietuvoje išsenka SRC atsargos pas pardavėjus. Kaina identiška SRC kainai (2018-11-05 duomenimis).
  10. Taip supratau, kad raudonos liemenės nereikalingos - pakaks ginklą pakelt virš galvos ir išeiti?
  11. Atsakymas aukščiau užduotiems klausimams apie snaiperiu šaudymą iš pastatų. Čia. Atsakymas, kodėl negalima lipti ant stogo - nes pastatai nesaugūs. Galite ir patys susižeisti bei sužeisti kitus nesusijusius asmenis. Nesugebate laikytis organizatoriaus taisyklių - nedalyvaukite, važiuokite pas kitus organizatorius. Žaidimo teritorijoje buvo bunkeriai, ant kurių viršaus galima lipti be apribojimų. Rekomenduoju naudotis jais. Gražios savaitės :)
  12. Imi plastikini buteli (as naudoju 0,5 L talpos) ir prisipili ten zirniu 4/5 viso turio. Mauni baliona ant kakliuko ir paspaudi buteli. Oras esantis butelyje ispucia baliona ir gana laisvai zirniu pribyra. Priberi norima kieki ir nuemes i vidu ikisi ZUKA petarda. Ka daryti toliau - fantazijos reikalas.
×
×
  • Sukurti naują...