Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

John

Members
  • Pranešimai

    32
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Previous Fields

  • Ginkluotė
    AK forever

Profile Information

  • Gender
    Male

John's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. Ar sutinkat, kad tai geras upgrade? +++++ https://youtu.be/jbJIRgpVExI?t=189 +++++
  2. Najas daiktas - šarvinė liemenė su MOLLY, Stalker žaidimams ar tikrai torso apsaugai nuo kulkų, UP!
  3. Parduodama naują šarvinę liemenę torso apsaugai su MOLLY sistemą, į kurią galima įdeti tikrus atitinkamo saugos lygio balistinius paketus bei apsaugos plokštės. Šarvinės liemenės KAINA - 25e. Kontaktinis tel. 8-600-679-du-nulis arba PM. Daiktai Klaipėdoje, galiu siusti. T.p. parduodamas nedaug naudotas FOBUS firmos COLT 1911 pistolėtams skirtas dėklas ant diržo, plastikinis, saugus nuleistuko apsaugos frikcinis fiksavimas - yra fiksacijos stiprumo reguliojamas varžtas. Fobus dėklai skirti tikriems pistolėtams, bet puikiai tinka ir airsoft replikoms, evike.com tokie parduodami už ~38$: https://www.evike.com/products/44188/ Parduodu už 10e.
  4. Parduodu FLECKTARN spalvos (Vokietijos armijos kamufliažas): 1) PISTOLĖTO DĖKLĄ ant diržo ir kojos (tinka dideliems pistolėtams ir revolveriams) - PARDUOTAS; 2) TAŠĘ ant diržo ir kojos (telpa daug daiktų, galima įdėti 6 M4 dėtuves ir krūvą šratų) - 6e; 3) 3-taskų taktinį diržą ginklo nešiojimui (OLIVE spalvos, tvirtas ir patikimas, du plieniniai karabinai) - 6e. Daiktai visiškai nauji, nenaudoti. Perkant viska atiduosiu uz 10e. Kontaktinis tel.: 8-600-679-du-nulis arba į PM.
  5. Sveiki, parduodu AK-tipo replikų TRACER hop-up kamerą - apšviečia šratus prieš iššaunant jos. Pilnai izoliuota, diodai nekontaktuoja, apšviečia šratus kameroje iš visų pusių prieš pat jų paleidimą/šūvį, kas leidžia sukaupti maksimum šviesos energijos geresniam efektui (skirtingai negu TRACER įrengimas vamzdelio gale ar duslintuve). https://youtu.be/jbJIRgpVExI?t=189 TRACER HOP tinkamas naudoti ne tik naktį, bet ir dieną, kai mažai saulės, o t.p. patalpų viduje, kur mažai šviesos: https://youtu.be/L2yfuE_ClGo?t=9 TRACER HOP išbandytas ir paruostas naudoti, jums reikęs tik pakeisti savo esamą HOP-UP kamerą ir pajungti laidus prie maitinimo. Mano TRACER HOP gali buti užmaitintas nuo beveik visų pagrindinių akumų, t.y. nuo 8.4V(NiMh), 9V(Krona), 9.6V(NiMh), 9.9V(LiFe), 10.8V(NiMh) ar 11.1V(LiPo) baterijų ar akumuliatorių. Galimas jungimas nuo: 1) pagrindines baterijos lygiagrečiai motorui (varikliui); 2) nuosekliai motorui turint 14.8V ar galingesnę bateriją; 3) nuo pagrindinės baterijos per BALANCE portą; 4) nuo papildomos 8.4V, 9V, 9.6V, 9.9V, 10.8V ar 11.1V baterijos. TRACER HOP įjungimui ir išjungimui numatytas mikrojungiklis, bet už papildomus +2e galiu komplektuoti su gerkonu, kuris leis taupyti pajungtos baterijos krūvį, bet gerkono įjungimo atvejų šratai iliuminuos ne taip stipriai, kaip pastoviai apšviečiami. Pajungimui prie balance porto galiu pridėti MALE tipo 4-pin konektorių (+1e). Pasiruošk STALKERIUI - Įrenk TRACER Hop-Up! TRACER HOP-UP KAINA 20e. Dariau komandos draugui, bet tas išvažiavo į Airiją ir airsoftą greičiausiai jau nebežais. Daiktas KLAIPĖDOJE, bet galiu siusti visoje Lietuvoje. Galima išbandyti ir patikrinti. Kontaktai telefonu (8-600-679-du-nulis) arba PM. Galit užduoti savo klausimus PM arba komentaruose temoje. Ačiū!
  6. Parduodu AIRSOFT daiktus, kurios dabar nenaudoju, norint pirkti ar paklausti, skambinkit 8-600-679-du-nulis ar rašykit į PM. Daiktai KLAIPĖDOJE, galiu siusti paštu arba galiu paimti į kokį žaidyimą (tik pavasaris-vasara). 1. 2. 3. M4/M16/AK minkšto plastiko ergonominė buožės peties atrama (buožės antgalis), nauja, 6e: 4. Optikos guma ant akies, tinka 35-40mm skersmens okuliarams, nauja, 3e: 6. 7. 8. 9. M4/M16 picatinni RIS rail su veržlė ant pernešiojimo rankenenos, naujas, 6e: 10. 11. 12. DAN WESSON revolverio kulkos/dėtuvės, naujos, 1e/vnt: 13. 14. OLIVE spalvos taktinė liemenė (razgruzkė), 4 vietos magazinams/dėtuvėms, 2 vietos granatoms, peiliams, kitai amunicijai. Kaip nauja, 10e; 15. Bus dar.. Labai nepatogu įkelti nuotraukas ir redaguoti.
  7. Geras zaidimas, bet sekanti karta kai kam reikia pasistengti apsieiti be moterisku isteriku (juo labiau, jeigu tai pasikartoja kiekvienais metais o gal dazniau ;) https://youtu.be/1DbhdJ94h4s?t=74 Gero vakaro! :)
  8. Būsiu +2 žmonės (aš + 1 žmogus) (pataisyta)
  9. Iš METALO pagamintas duslintuvas, išorinis vamzdis su sriegiu, vidinis vamzdis, gearboksas ir visas vidus, rail plankė, galinė antapkė ir tvirtinimai, fire selector, cocking guard. Palyginus su brangesniais AEG iš ABS pagaminti tik korpusas ir korpuso dangtis (atviras taikiklis). Gamintojas SPARTAC.
  10. Dalyvauju. Patvirtinta. Apmokėta.
  11. Parduodamas AK-47U 6mm airsoft automatas / karabinas su nusukamu duslintuvu, hop-up'u, weaver / picatinni rail'u, taktine rankena, baterija, pakroveju, HI-CAP 500rnds magazinu ir šompalu. Veikia idealiai, pradinis šuvio greitis ~115-120m/s. Paipldomai galiu parduoti porą mechaninių MID-CAP AK dietuvių (po 8e) ir kolimatorį (10e). Ginklas Klaipėdoje, KAINA - 90e. Visi klausimai į PM. Optika neparduodama.
×
×
  • Sukurti naują...