Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Arn

Members
  • Pranešimai

    16
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Previous Fields

  • Ginkluotė
    A4

Arn's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. Gal kas rado pistoleto pouchą su pistoletu ? Pistoletą galit pasilikti, man bent pouchą gražinkit :D
  2. MARSOC'ai: Arn RO Valdas
  3. Taigi, rezultate: http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/13641-ne-oficialus-%C5%BEaidimas-kaune-%C5%A1%C4%AF-ketvirtadien%C4%AF-po-18tos-5tas-fortas/ Žiūrėsim ar kas prisidės ir kas gausis.
  4. Sveiki, Planuojame neoficialų žaidimą Kaune, 5tam forte, po darbo, be jokių refų, ar kažkokių didelių išankstinių planų. Tiesiog bendraminčių susibūrimas, daug naujokų bus su nauja įranga, keli žada nuomotis, keli rimtesni bet nieko įspūdingo. Su Legionu suderinta. Kiek: mūsų 6-9 pradžioje, be jūsų. Kas bus: Susirenkam - sugalvojam ko norim - darom, galit ir atskirai burtis ir aikštelėse judėt ar kažką panašaus - nebūtinai visiem kartu, svarbu tilpt. Laikas: Šis ketvirtadienis (05 12), po 18tos val, pradedam ~19tą, galit ir vėluot, laikas neribojamas. Vieta: 5tas fortas Kaunas, http://legionas.lt/kontaktai/ (yra žemėlapis) Kaina: Tik už 5tą fortą - 3eur kiekvienam. Nuoma: Jeigu bus norinčių nuomotis turi derinti su manimi, reikia atsiklausti Legiono ar turės, galės iš anksto, kaina iki 18 eur su viskuo (tikslios nežinau). Kontaktai: 8 606 22841, jei ruošiatės vėluoti - įspėkit. Registracija: BŪTINA asmeninė žinutė, žinutė forume arba sms (Būsiu / Gal būsiu), turime žinoti žmonių kiekį, tad aiškiai parašykite kiek planuoja būt.
  5. Taip, Kaunas, pamiršau pridurt. Kainuoja tik 5to forto nuoma 3 eur mūsų atveju kiekvienam, jie patys rengia žaidimus, jiem ta tema ir skirta, manau nelabai būtų patenkinti jei ten krūva šlamšto atsirastų. Plius kiek suprantu tiem sub-forumam tos pačios taisyklės. Tai tiesiog bendraminčių susibūrimas, be jokių refų ar kažkokių išankstinių planų, o gal kada galima ir paplanuot. Suvažiuojam - sugalvojam - darom, esmė jog tokių nelabai matau jog kas planuotų / rengtų ir nėra kur juos skelbti.
  6. Sveiki, Norime dažniau susirinkt, vakarais kažką nuveikt (po darbo dažniausia), tačiau iš mūsų tėra ~5-8 žmonės, kaip gi galėtume patogiau pasiskelbti jog va ketvirtadienį po 18tos renkamės 5tam forte Kaune ir kviečiam visus norinčius prisijungti, vietoje sugalvosim ką nuveikt (nes tą ir darom, šį ketvirtadienį). Kadangi žaidynių skelbimuose leistina skelbti tik rimtus renginius, žinomų organizatorių, kur mesti tokius susibūrimus ? Tikiu į general diskusiją kur šį kartą ir parašysiu, bet argi nebūtų gerai sugebėti patogiai paskelbti ne pačius rimčiausius renginius o tiesiog susibūrimus ? Naujas šiame forume, gal ką ir praleidžiu. Ką manot ?
  7. Mūsų ne vienas naujai iš IT inžinerijos srities atėję :)
  8. 1) Arn - Arnas 2) 24 3) Kaunas 4) ICS-23 c15 - ~120m/s ​
×
×
  • Sukurti naują...