Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

6Fortas

Members
  • Pranešimai

    41
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Previous Fields

  • Ginkluotė
    Nėra

6Fortas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. Po sėkmingo 2018 metų sezone, pritrauke didžiulį kiekį naujokų į airsofto pasaulį sulaukiame daugybės klausimų apie žaidimus bei ekipuotę. Survival Games kolektyvas visiems norintiems artimiau susipažinti su airsoft parengė trumpus mokymus, kur mes papasakosime jums viską ką reikia žinoti prieš pasineriant į šį pasaulį. Renginio programa: 09:00 Atvykimas 10:00 Paskaitos pradžia 13:00 Airsoft žaidimai 15:00 Pabaiga Renginio vieta: Grizliai Plius sporto bazė (55.030527, 23.776687 / https://goo.gl/zeiL1U ) Organizatorius: Survival Games Kaina: Tik 2 val žaidimas : 4Eur Mokymai+žaidimas iki 02/17 8 Eur, vėliau 10 Eur. Registracija: https://tickets.paysera.com/lt/event/mokymai-sratasvydzio-naujokams Paskaitos temos: . Ginklu veikimo principas . Apkabos ir ju priežiūra . Ginklu priežiūra . Šratukai . Šratasvydžio taisyklės . Teisė . Šratasvydžio atmainos . Apsaugos priemones . Koki ginklą pasirinkti naujokui (pradinis komplektas) . Ryšio priemonės . Granatos, dūmai ir kita fantastika
  2. 2019 metų sezono pradžiai Survival Games kolektyvas paruošė tikrą išgyvenimo misiją, 12 valandų naktinės žaidynės. Dalyvių lauks veiksmo kupina naktis, pradedant 20+ kilometru žiemos papuoštu mišku, pilnu įvairių kliūčių, užduočių, pasalų bei ramybės neduodančios persekiotojų komandos narių. Dalyviai rungsis dviejuose identiškose komandose, kad pirmieji pasiektu ir užimtu teritoriją. Žygio metu nuobodžiauti neleis mūsų jums paruoštos užduotys, persekiotojai, bei susirėmimai su priešininkų komanda. Bus patikrinti navigacijos sugebėjimai, orientavimasis miške, gebėjimai įsirengti stovyklavietę, bei artimos kovos įgudžiai. O finale jūsų lauks abiejų komandų kova dėl pergalės užimant bazę. Žaidėjai nenorintys naudoti ginklus yra laukiami ir kiekvienoje komandoje yra jiems paruoštos specialos pozicijos. Kaina: 10 EUR. apmokėjus iš anksto 15 EUR. mokant vietoje Įrangos nuoma: 10 EUR. (Būtina rezervacija registruojantis) Registracija: http://www.survivalgames.lt NEPILNAMEČIAI GALI DALYVAUTI TIK SU LYDINČIU SUAUGUSIU ASMENIU. VIETA: Klubo "Grizliai plius" bazė (55.030527, 23.776687 / https://goo.gl/zeiL1U )
  3. Survival Games kolektyvas kviečia visus palydėti 2018 metus šių metų Gruodžio 8 dieną ir sudalyvauti Dydžiajame 20 val žaidime. Tai bus šių metų apogejus, Jūsų įšgyvenimo mokslų egzaminas ir iššukis Jūms patiems. Žaidimas vyks be pertraukos iki 16 val. Žaidimas skirstomas į 2 fazes - Naktinė (13 val) ir Dieninė (7 val). Galite pradėti žaisti tiek nakti tiek diena, renkatės Jūs Naktinė fazė: Žygis naktiniu miškų - orientacija, išgyvenimas, stovyklos įrengimas, žvalgybos operacijos, diversinė veikla, bazės šturmas, pasisedėjimas prie laužo, pasalų rengimas, patruliavimas, prieigų minavimas, šiek tiek miego ir dar daugiau veiksmo. ] Dieninė fazė: skirta tiems kas nori linksmai praleisti laiką ir įsilieti į vykstantį žaidimą. Trumpai apie naktines žaidynes. Žaidėjai dalinami į dvi komandas, diversantų ir saugų. Diversantai desantuojami x kilometrų atstumu nuo bazės. Jų komandos tikslas naktinis žygis, gebėjimų orientuotis naktį ugdymas, išgyvenimo miške ypatumų tobulinimas, stovyklos įrengimas, saugų bazės žvalgyba, diversiniai aktai saugų bazėje, saugų bazės šturmas. Saugų komanda dislokuojama bazėje. Jų komandos tikslas susipažinti su teritorija, pasalų organizavimas, prieigų minavimas, diversantų paieška. Taip pat gebėjimas orientuotis naktį, bazės gynyba bei patruliavimas. Reikalingi žaidėjai į abejas komandas. Ir nesvarbu, kad jūs esate nepatyręs ir net nežaidęs, visko išmoksime kartu jums padės patyrę instruktoriai bei Lietuvos kariuomenės kariūnai. Reikalingos aprangos ir įrangos aprašas bus papildytas netrukus. Kiekvienas žaidėjas bus informuojamas email arba telefonų. NEPILNAMEČIAI Į NAKTINĮ ŽAIDIMĄ NEPRIIMAMI, TIK Į DIENINĘ DALĮ (su tėvų sutikimu) LSB Greičio limitai. Dalyvio kaina - 10 Eur, mokama vietoje. Laukami visi Renginio vieta Registracija privaloma - www.survivalgames.lt (Registruojantis nurodyti kada norite startuoti NAKTIS/DIENA) FACEBOOK PIRMAS VIDEO IŠ ŽAIDIMŲ ANTRAS VIDEO IŠ ŽAIDIMŲ
  4. Net neabėjoju kad šitas postas bus trinamas. Bet šiaip pastebėjimas, startinis 100 Lt nuo žmogaus ..??!! Aš suprantu norą uždirbti, ir kad galėjau patylėti nes nevažuoju ir atseit kaip populiaru sakyti, nepatinka neskaityk....bet šiaip palyginimui: http://battleground.sk/registration/ Tokia pati kaina šalyje kur algos vidurkis 15% didesnis su kur kas rimtesne infrastruktūra ir geresniu servisu žaidėjo atžvilgiu. wtf?
  5. Nepilnamečius priimat? 16 metų su lydinčiu ATSIPRAŠOME UŽ PAVĖLUOTĄ ATSAKYMĄ- NEPILNAMEČIAI ŠITAME ŽAIDIME NEDALYVAUJA.
  6. Rezervacija reikalinga: Paskambinkite šiuo numeriu 8 648 68587
  7. SVARBUS PRANEŠIMAS: DĖL NEPALANKIŲ ORO SĄLYGŲ ŽAIDIMAS NUKELIAMAS Į 2016-10-29 .
  8. Informacija apie dalyvius: Šiuo metu registruotų dalyvių skaičius perkopė 30.
  9. Sveiki, Kadangi visi vadovaujasi tokia pačia logika, realus ketinančių ir galvojančių dalyvauti skaičius žinomas tik patiems žaidėjams. Dėkite pliusą, jis neįpareigoja, o tiesiog praneša apie jūsų ketinimą dalyvauti. Ir kitiems abejojantiems patariame elgtis taip pat. Bus paprasčiau priimti sprendimą tiek patiems matant pliusus, tiek aplinkiniams.
  10. 6 Fortas kartu su AIRSOFTRACKER komanda pristato BROKEN ARROW žaidimą. TERITORIJA - VISAS 6 FORTAS PARKINGAS - KELIAS VEDANTIS Į FORTĄ DURYS ATIDAROMOS - 10 VAL RIKIUOTĖ 11:15 ŽAIDIMO PRADŽIA 11:30 REGISTRACIJA: AIRSOFTRACKER SISTEMOJE ARBA FORUME PIRMIEJI 20 UŽSIREGISTRAVE PER AIRSOFTRACKER SISTEMĄ GAUNA GRANATĄ DOVANŲ, LIKUSIEJI (REGISTRUOTI ŠIOJE SISTEMOJE), PO ŽAIDIMO DALYVAUJA LOTERIJOJE PAPILDOMOMS GRANATOMS LAIMĖTI. PASIŪLYMAS GALIOJA TIK PILNAMEČIAMS Su savimi turėti raudona liemenę (automobilinė) Rekomenduojama turėti apšvietimo priemones, bet neprivaloma. Dalyvio mokestis 8 EU.(Į kainą įskaičuota: Poligono nuoma,gero oro uzsakymas, žaidimo rekvizitas, aptarnaujantis personalas ir šiukšlių išvežimas. ) Žaidimo taisyklės: LSB Ginklu galingumo (FPS) limitai Klasė.....Ginklas.....................Galingumas su 0,2 g bbs...Saugus atstumas..............Pastate...............Lauke 1..........Bet koks.......................iki 100 m/s.....................1 m.......................pavieniai..........be apribojimų 2..........Bet koks.......................101 – 130 m/s..................5 m.......................pavieniai..........be apribojimų 3..........Kulkosvaidžiai................130-150 m/s...................15 m.....................draudžiama........be apribojimų 4..........Snaiperiniai...................125 – 150 m/s.................15 m.....................draudžiama........pavieniai 5..........Snaiperiniai...................151 – 170 m/s.................20 m.....................draudžiama........pavieniai 6..........Snaiperiniai bolt action.....171 – 200 m/s.................30 m.....................draudžiama........pavieniai Žaidimo tipas : dinamiškas dieninis žaidimas Dalyvavimas - komandos, laisvai samdomi.nuomininkai. Žaidimo lygis - 1 Papildoma informacija rasite šiame puslapyje. Dėl nuomos būtina rezervuotis numeriu 8 648 68587
  11. Nuotraukos ir video mūsų fb puslapyje. https://www.facebook.com/6fortas/
  12. Kviečiami visi patyrę ir naujokai gerai praleist laika po darbu ;-) Maksimalus dalyvių skaičius 40. Žaidimo trukmė 2 val. Pradžia 18:30 val. Organizatorius pasirūpins žaidimo rekvizitu, vandens atsargomis ir repelentu. Tikslas užimti visus taškus iš eilės. Taško užgrobimas truks nuo 1 iki 2 minučių priklausomai nuo elektroninio prietaiso nustatymų. Jeigu komanda sugebės užimti visus taškus, žaidimas pradedamas iš naujo. Žaidimo lygis - 1 Žaidimo taisyklės - LSB Greičio limitai - LSB (Riški liemenė butina) Papildoma informacija: https://www.airsoftracker.com/e/warzone/WARZONE.20160915 Žaidimo kaina už teritorija 3.00€ (Priimame VISA/MASTERCARD ir t.t) Dėl nuomos kreiptis 8 629 46491 Granatos skaitomos tik su žirniu uzpildu. 5 m. atstumu ;-) Maklaudai nepageidaujami ;-)
×
×
  • Sukurti naują...