Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

baseckas

Members
  • Pranešimai

    46
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Previous Fields

  • Ginkluotė
    N/A

baseckas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. Baofeng UV-B5 racijos stotelę + x1 akumuliatorius + pakrovėjas. Kaina 35€ Belleville 340DES. Pirkti avėti iš karineapranga.lt tačiau neužmušami kerzai. Dydis amerikoniškas 9 W (wide), pats nešioju 43/44. Vidpadis ~29cm. Perkant patarčiau pasimatuoti. Kaina 40€ 5.11 Rush 12 kuprinė 65€. Naudota, būklė gera. https://www.skelbiu.lt/skelbimai/5-11-rush-12-kuprine-49222105.html Nuoroda į nuotraukas: https://www.skelbiu.lt/skelbimai/isparduodu-airsoft-ekipuote-48576003.html Vilnius/Ukmergė, pirkėjo sąskaita siunčiu paštomatu.
  2. Nupirkčiau veikiančią Aimport T1 red dot repliką, bei trumpą iš keymod į picatinny rail adapterį. Aimport T1 replika Keymod to picatinny adapter Vilnius
  3. Paimčiau duslintuvo imitaciją jei dar turi.
  4. Privačioje teritorijoje, tvarkingai suderinus su savininku. Ar tai apleistas (privatus) pastatas, ar kaimas, ar oficialiai nuomuojamas dažasvydžio/airsofto plotas. Svarbiausia pašaliniams į akis nekristi. Esant tokiai politinei situacijai reikia vadovautis blaiviu protu, kad nesikartotų Nemenčinės scenarijus.
  5. Karineapranga.lt žiūrėjai? Jie ten turi pilna dėvėtų Osprey pouchų.
  6. Hm.. Gali būti, bet spėju kad dauguma laikosi standarto, ar bent jau low budget AEG. Nes kiek teko žiūrėti lenkuose / kinuose, nėra nei išmatavimų nei neigiamų atsiliepimų, jog neva neatitiko.
  7. Tamsta, ar nešiojote šiuos akinius? Beveik metus naudoju, nė karto nerasojo. Žaista ir karštą vasarą ir žiemą.
  8. Dėl akinių varianto tai galiu dėti didelį +. Tik jei galvoji imti tamsintus, būtinai pasiimk ir skaidrius, spalva nesvarbu. Antkeliai gerai, verta. O dėl papildomų dėtuvių ir amunicinės liemenės patarčiau neskubėti, ir pasakysiu kodėl: liemenė nieko gero, vėliau kai norėsi prisikabinti porą pouchų savoms reikmėms, ieškosi kitos. Dėl dėtuvių - smagu jas pasikeisti pačiu netikėčiausiu metu, bet dėtuvių atitaikymas yra individualus dalykas ypač kai skiriasi modeliai, geriau nueik į kokią airsoft parduotuvę prisiderinti, nes gan dažnai klibančios dėtuvės gali turėti problemų su šratų padavimu. Baterija - jei yra standartinė, nėra kur skubėti pirkti Lipo. Atlaikys Nimh ir ne vieną žaidimą. O jei jau biudžetas spaudžia, imk geriau Lipo vietoj dėtuvių ir chest rig. Priedo, pasieškok patogių batų. Akiniai ir batai, tai kur aš tikrai netaupyčiau kitų malonumų sąskaita. Tiesa, SA-V21 atrodo neblogai, pats esu susidomėjęs pakeisti savo senuką šiuo modeliu. O ir atsiliepimai apie SA modelius, kaip vieni iš geresnių pigių/biudžetinių variantų.
  9. Sveiki, norėčiau pasikeisti savo m4 "reilą", iš karto kilo klausimas dėl detalių universalumo, ar yra taip, kad apsodas gali netikti? Beveik niekur nerašo veržlės diametrų.
  10. Gal kada ateis diena kai žmonės pirkdami internetu pasidomės iš kur perka iki kol neatiduoda savo pinigų. Toje parduotuvėje net kainos dirbtinai sukeltos
×
×
  • Sukurti naują...