Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

tert

Members
  • Pranešimai

    10
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Previous Fields

  • Ginkluotė
    Dboys SCAR mk16 CQC

Profile Information

  • Gender
    Male

tert's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. Lipo ir yra Li-ion tik konstrukcija is lankstaus plastiko o ne standaus plastiko.
  2. Man rodos, nelabai supranti. Tai nėra nuomonės reikalas. Šio metodo vienintelė problema yra klijų patekimas ant stumoklio galvos o-ring, kas laikui begant nėra gerai.
  3. Dėl cilindro: ported į non-ported galima laikinai "konvertuoti" su šiek tiek išmonės ir lipnios juostos.
  4. Ilgis nėra svarbu jei M4 imi, nes M4 skirtingu išorinių vamzdžių rasti labai lengva, o ir jų pačių keitimas nėra juodoji magija. Šiaip ICS tikrai labiau patiks jei norėsi pradėt savo ginklus pats perrinkinėt, tik iš anksto išmok, kad svarbu atleist spyruoklės itempimą gearboxe.
  5. P&J yra Dboys/A&K rebrand. ICS > LCT vidaus kokybe, LCT > ICS išorės kokybe.
  6. tert

    kuo tepat gearboxa

    Kas kelis mėnesius. Šiaip tik stumoklį ir cilindrą gali pertept, svarbu, kad orą laiko ir suteptas o-ring, kad neskilinėtų. Nors kartu ir gears neprošal pertept būtų. Išoriškai tai m/s drop arba rpm drop rodo, kad tavo kompresija dingsta arba kad trinties yra.
  7. CYMA kiek pamenu M klasės ginklai būna dažniausiai su plastikiniu lower, taigi iškart patarčiau atmest šitą idėja. G&G, ICS niekuomet nenuvils. WE ir G&P šiaip dar neblogi bent jau M4 (AEG, ne GBB, nes WE dažniau žinomas dėl savo GBB). ICS būna su split gearbox, tai čia arba pliusas arba minusas, žiurint į tai ar norėsi kada ardyt ginkla ar ne. Visi kiti daugmaž tokie patys, skirtumai minimalūs. ICS šiaip turi CXP serijos ginklus, jei nori šiek tiek įdomiau atrodančio M4. Kaikurie ICS M4 CXP turi keymod rail iškart jei tai domina.
  8. Pagal svorį tai beveik geriausia medžiaga kokią galėtum turėti. Jei svoris ne problema yra plieno lydinių kurie yra patvaresni, bet turėtum pats ieškot kas Lietuvoj leistų tau naudotis jų CNC mašina, kadangi niekas realiai negamina gearbox shell iš geresnių lydinių nei RetroArms. Taip pat, be RetroArms yra tik dar keli mažai žinomi gamintojai kurie iš vis gamina CNC o ne liejimo būdu.
  9. RetroArms viską CNC daro iš 7075-T6 aliuminio lydinio.
  10. Nera kompresijos, tikrink ar leidzia ora su cilindru, stumokliu ir nozzle priekineje padetyje. Jei viskas gerai, tai tarp nozzle ir hop up leidzia ora, tuomet reiktu paciam trumpint tappet plate.
×
×
  • Sukurti naują...