Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Sveinis

Members
  • Pranešimai

    24
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Previous Fields

  • Ginkluotė
    M4 SA-B02

Profile Information

  • Gender
    Male

Sveinis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. O kaip pats mechaninis darbas ginklo? Jaučiasi, kad veikia tiksliau? Ar vistiek reikia pačiam dėtis, kad gerai veiktų. Kalbu apie mosfetą, vamzdelį, hopą
  2. Sveiki, Nuaidėjo čia tas Specna Arms didysis projektas EDGE, garsieji airsofteriai gavo pridaryt reklamos ir išgirt produktą pagal Gunfire surašytą scenarijų. O kaip yra iš tikro? Nematau, nei žaidimuose daug, nei kas giriasi, kad pirko ir negirdžiu, kad kažkas liko labai patenkintas. Pačiam teko vieną palaikyt rankose ir pašaudyt - nefeedino, tai taip ir sudarė keistą nuomonę. Klausimas toks, geras produktas, ar geriau jau pirkt paprastą ir susimodint?
  3. Tomą žinau, jau ne kartą naudotasi jo paslaugomis. Geriausi atsiliepimai :)
  4. Dabar panašus toks ir yra, plius su duslintuvu. Noriu ant free float pereit.
  5. Sveiki, Ieškau M4 apsodo (handguard'o) 11 ar 12 colių ilgio. Kartu reikalinga ir dalis su sriegiais, kuri dedasi vietoj delta ring. Idealiausia būtų keymod, bet tiks ir RIS. Nuotrauka: https://gunfire.com/en/products/keymod-12-handguard-1152222820.html
  6. Sveiki, ieškau žalios spalvos molle leg panel. Pageidautina atsiimti Vilniuje arba "LEGION ETRANGERE VI" žaidime. Dėl pasiūlymų PM.
  7. Sveiki, Ieškau Specna Arms stūmoklio su vienu metaliniu dančiu. Iš bėdos tinka ir analogas. Miestas: Vilnius. P. S. Specialiai ieškau tokio koks buvo, nes gerai veikia ir yra lengvas, tiesiog per žioplumą sulaužiau.
  8. Dėkui už išsamius atsakymus. Jau ne pirmą kartą girdžiu ir matau WE Glockus, kaip suprantu, vienas populiaresnių pasirinkimų. Tai G17 ar G19 ir domintų manau. Patinka dizainas, patogus, priedų ir dėklų pilna. Ką reikia žinoti apie būtent šiuos modelius? Kokios reikalingos modifikacijos? Ką prižiūrėti? Kaip su remontu ir dalių prieinamumu? Dėkui dar kartą
  9. Sveiki, Pažaidus pastatuose arba iš arti teko susiprasti, kad su karabinu iš artimo nuotolio nieko nepadarysi - taisyklės iškart pralaimėtoju padaro. Sprendimas - reikia sidearm'o. Taigi, noriu paprašyti, kad ekspertai pakonsultuotų, kokį pistoletą labiausiai verta pirkti. Labiausiai domina green gas ir AEG versijos, nes reikia žemų fps, šaltame ore labai retai žaidžiu, o ir norisi, kad agregatas bent kažkiek tarnautų - "neišperstų" CO2 dujų po poros apkabų. Laikykimės žemesnio biudžeto, bet jeigu "labai apsimoka", tada pasiūlykit ir kažką brangesnio. Pasidalinkite patirtimi, paprotinkite. Ačiū iš anksto.
  10. Sveiki, Planuoju dėtis preciziką 6,03 ir susidomėjau koki bb's nestringa. Dabar Naudoju rockets platinum ir būtų labai neblogai juos ir toliau naudot vietiniuose žaidimuose, jie veiks ir po upgrade'o?
  11. Sveiki, Sėkmingai naudoju LiPo baterijas ir bandau jas sėkmingai krauti. Tačiau kur buvęs, kur nebuvęs 7,4V baterijos krovimo kištuką priliečiu prie kroviklio kontaktų atvirkščiai. Gaunasi kad -+ ++ +- susilietė. Nei dūmai parūko, nei kas plekštelėjo, tiesiog pakrovėjas rodo, kad baterija pakrauta (užpyko reiškias ant manęs). Išsiardžiau, schemos bruzgynuose nematau vizualiai pažeistų elementų, kelis diodus ir varžas pamatavau, lyg viskas okei. Gal kažkas irgi buvo toks gabus gadinimui ir žino kaip pagydyt pakrovėją?
  12. Ieškau gerai veikiančio short tipo motoriuko už protingą kainą, Vilnius.
×
×
  • Sukurti naują...