Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Tautinis

Members
  • Pranešimai

    6
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Apie Tautinis

  • Gimimo data 09/07/1998

Previous Fields

  • Ginkluotė
    JG G36c
  • Komanda
    (In progress...)

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Kėdainiai, Krakės
  • Interests
    Airsoft, Music, Physics.

Contact Methods

  • Skype
    tautvydas2009

Tautinis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. Tautinis

    Taiklumas

    Naudoju rockets .2g
  2. Tautinis

    Taiklumas

    Sveiki, nusipirkau AKM-74 http://www.airstrike.lt/srt-13-assault-rifle-replica?keyword=srt%20-%2013 Pašaudžiau dvi dienas ir staiga šūviai visiškai nebeklausė (neša į dešinę ir apačion). (Daugiausia 15m taiklumas) Gal kam yra buvę arba žinot, kur ieškot problemos? P.S. Ar gali kaltas būt Hop-up, nes prieš sugendant biški reguliavau.
  3. Whoa. Nereikia čia tiek kritikos. :D Sąrašas buvo iš to, ką jau turiu namie, tai maniau, kad pradžią turiu. Darausi lauką sau ir savo draugams, tačiau kaip bendruomenės narys norėčiau savo įdėjom ir lauku dalintis su visais, todėl ir kyla klausimas: Ar man investuot į gerą žemės plotą (kam padaryti reiks nemaža mano laiko ir darbo bei santaupų) ar žaisti su draugais 5x5 ir nieko neplėtot. Nuoširdžiai noriu, kad Kėdainiai (Ir visa bendruomenė) turėrų vietą, kur gali užsukt su nemaža grupele draugų linksmai pasišaudyt, tačiau noriu gauti ir positive feedback, nes, manonuomone, ir patys žaidėjai turi būti suinteresuoti ten lankytis. Taigi tas "darau-nedarau" turėtų būti suprantamas, kaip "darau savo chebrai-darau visai bendruomenei" (Nes darant sau nematau reikalo rašyti visai benruomenei) Palaikysit ar ne, čia jau klausimas jums. P.S. Žadam kurtis čia: http://www.maps.lt/map/?lang=lt#obj=477304;6149700;Pa%C5%BEym%C4%97tas%20ta%C5%A1kas;&xy=477317,6149699&z=2000&lrs=orthophoto,hybrid_overlay,stops,zebra
  4. Na, jei jau kyla diskusijos, manau, yra ir susidomėjusių :D Kol kas vyksta įvairūs svarstymai ir derinimai, o progresas gana aiškus: Yra reali galimybė gauti daugiau nei vieno ha plota, kuris įtrauktų buvusias kiaulių / galvijų fermas (Patalpos nėra kritinės būklės, galimi keli aukštai). Saraše statybibių medžiagų jau turime: Du nenaudojamus automobilius 5-7 bačkas 50+ padangų Galimos 4-8 apkasų juostos Keleta medienos palečių (8-10) Viena sena lentų siena Keleta kvadratų brezento Nenaudojami stalai, kėdės Metalo laužas: Mašinų kapotai, durelės, įvairios didesnių apimčių skardos (4-8) (Medžiagos rastos per dieną iš pažystamų ūkininkų ir draugų, taigi, jei tik atsiras palaikančių įdėją, manau, kad Kėdainių rajonas gali turėti gana neprastą CQB lauką.) P.S. Medžiagos dar nėra vežamos, nes nenorima apsiimti daug darbo dėl niekų.
  5. Sveiki. Su drauge pamąstėm savo žemėj (~1-2 ha) pasistatyt airsofto lauką. Iškilo keli klausimai. Ar būtų kažkam noro ten pasišaudyt? http://www.maps.lt/map/?lang=lt#obj=479877;6150889;Pa%C5%BEym%C4%97tas%20ta%C5%A1kas;&xy=479821,6150831&z=2000&lrs=orthophoto,hybrid_overlay,stops,zebra Seakantis klausimas kyla dėl legalizavimo. Kokių porierių reikia, jog viskas būtų legalu? Jei kažkam tai pasirodys paklausu, manau, jog kitais metais galima būtų susirinkt pasišaudyt.
×
×
  • Sukurti naują...