Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

augysmeister

Members
  • Pranešimai

    67
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Apie augysmeister

  • Gimimo data 05/07/1980

Previous Fields

  • Ginkluotė
    M4 129m/s, m246 146m/s
  • Komanda
    Šturmas

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Ukmergė

Contact Methods

  • Skype
    ukmergietis

Paskutiniai lankytojai

2007 profilio peržiūros

augysmeister's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. sveiki, gal kas turit parduot hpa slėgto oro talpą ginklui?
  2. kas yra trigger break jausmas, aš kaip tik apie tokią galvoju, bent jau youtube tie kas daro vaizdus iš snaipiariavimo ja džiaugiasi. tipo tyli paprasta ir tai ko ir reikia... AČIŪ, KAD PARAŠEI TAU DIDDELIS L I K E ! :) P.S gal dar prie to pties gali parašyti, ko dar reikia prie šio https://www.skirmshop.nl/en/wolferine-bolt-m-jg-bar10-sniper-rifle-conversion.html priedelio, kad būtų galima pilnai naudotis? (manau info bus naudinga ne tik man. )
  3. nepirksiu aš iš amerikos yra ir europoje labai geru parduotuvių pvz skirmshop.nl, o šeip mano klausimas buvo iš esmės ne apie kainą, o apie taiklumą nuotoli ir ypač galimybė žaisti žiema... kaina kaip nors pats susitvarkysiu ;) bet dėkui, kad čia kas nors išvis bendrauja :D kartais man atrodo, kad čia išvis miręs forumas...
  4. sveiki, gal kas snaiperiams naudojat HPA norėčiau sužinoti, kaip ši sistema veikia žiemą, kaip taiklumas reguliuojamas? šiuo metu susidomėjau šituo produktu https://www.powair6.com/en/hpa-system/10893-wolverine-bolt-m-jg-bar10.html gal kas naudoja, jų kainos svyruoja nuo 229 iki virš 300 eurų.
  5. pardavei? nes skelbimas iš skelbiu tai jau dingo :)
  6. http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/13205-ramūnas/
  7. Dar turi mp7? Skaitai kada zinutes? Bent skelbime telefona paliktum jei cia neesi.
  8. SVEIKI, PARDUODU SAVO NENDAUDOJAMĄ EKIPUOTĘ: ACU DIGITAL RAŠTO ŠVARKELIS ACU DIGITAL RAŠTO KELNĖS ACU DIGITAL RAŠTO TAKTINĖ LIEMENĖ APRANGA 40 euru nečiojo 181 cm ūgio ir 87 kg. svorio zmogus TAKTINĖ LIEMENĖ (5 dėklai x2 m4 arba g36 detuvėms, du pistoleto apkabos dėklai, admin kišenė, med krepšelis, dump bagas, racijos krepšelis) 45 eurai perkant be dreybų arba viską iš karto kelių apsaugos dovanų perkant viską iškarto kaina 70euru DĖL PLATESNĖS INFO DRASIAI RAŠOME I PM SIUNTIMAS NORS IR I PASAULIO KRAŠTĄ PIRKĖJO SĄSKAITA KOMENTATORIAI KAD BELE PAKOMENTOTI NEPAGEIDAUJAMI, D E R Y B O S G A L I M O S su foto tingiu žaisti, susidomeję rašom pm, foto yra, atsiūsiu asmeniškai.
  9. dalyvausiu http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/13205-ramūnas/
  10. Zaidimas http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/13205-ram%C5%ABnas/&do=findComment&comment=160000
×
×
  • Sukurti naują...