Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Morkustadas

Members
  • Pranešimai

    49
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Apie Morkustadas

  • Gimimo data 10/11/1990

Previous Fields

  • Ginkluotė
    Dboys HK 416 (120 m/s)

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Elektrėnai/Vievis

Paskutiniai lankytojai

1759 profilio peržiūros

Morkustadas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Reputacija

  1. Sveiki, taigi parduodu savo naminį automatą, ir jeigu čia dar žmonės lankosi, gal ką sudomins 😉 https://www.skelbiu.lt/skelbimai/airsoft-mk12-mod1-spr-58482065.html
  2. Sveiki airsofteriai, atėjo laikas atsisveikinti su šiuo sportu... Taigi viską išparduodu, gal ką nors sudomins. Geros dienos! https://www.skelbiu.lt/skelbimai/sratasvydzio-airsofto-ginklai-ir-pilna-ekipuote-45182159.html
  3. Įdomu koks tavo tikslas su juo, tu gali eiti išsitraukęs tiesiai iš dežės ir pilnai žaisti, bet modams kaip visada ribų nėra, aš pats į visus ginklus dedu maxxmodel hop up, high torqeu motora , mapple leaf gumyte, ir 13:1 dantračius. Vamzdelis ir mosfetas yra geri, manau užteks ilgam. Hop up irgi geras, tačiau aš vistiek dėčiau cnc.
  4. Sveikas, na aš įsigyjau SA-E03, tai kaip tokiai kainai labai geras ginklas, hop up kamera labai tvirtai "apsikabina" vamzdelį, dar vidaus nebuvau atidaręs, bet dantračiai skamba labai gražiai, nepanašu, kad reiktų shiminti. Su pridėtom dėtuvėm feedinimo problemų nepastebėjau. Išorė labai maloni, malonus liesti matinis paviršius, metalo lydinys ne aukščiausios klasės, bet receiveriai labai gražiai sueina vienas su kitu, viskas kaip ir savo vietose - "standus" ginklas.. išskyrus buože, ji šiek tiek kliba.
  5. nusipirkau devėta tokią ak versija kaip atsarginį http://www.taiwangun.com/en/electric/cm-028u-cyma?from=listing&campaign-id=14&q=cm+028 ir ant jo buvo brutaliai nurėžtas viršutinis reilas, tai norėčiau naują uždėti ;)
  6. Taigi va, šiandien perrinkau GB pakeičiau Guarder V2 tappet plokštelę į seną ir pakeičiau cut off lever į naują, ir kol kas baigėsi problemos su feedinimu naudojant 7,4v akumą (11,1v akumo dar nebandžiau). Dėkui Darenui! P.S. Dar toks klausimas, kai šaudai juk natūralu, kad kažkiek kaista varikliukas ar ne? Nes šiandien bandydamas feedinima pakankamai daug šaudžiau ir jautėsi, kad rankena šiltesnė.
  7. Va va va, pas mane irgi dabar įdėtas guarder v2... savaitgalį perrinksiu gearbox'ą, įkišiu seną tappet, ir jei įdomu pranešiu kaip sekės ;)
  8. pakeisti dantračiai į helical 300:100 įdėtas high torque varikliukas pakeistas tappet plate pakeistas nozzlas į 21.00 mm maxx model pakeista cilindro galva į maxx model g&g hup up rubber žalia hop up kamera cnc maxx model me pro spyruoklė M120 Paprastas GATEE mosfetas :)
  9. 7.4 ir 11.1 abi po 20c, su 11.1 galiu varyti burst fire ant semi padėties :D
  10. Aš įsidėjas G&G žalią gumytę, ir yra pasipriešinimas ir gal sakyčiau net šiek tiek per didelis, bet dėkui už atsakymą reikės atkreipti dėmesį.
  11. Sveiki, turiu tokį paprastą klausimą ir bėdą. Kokioje padėtyje turi likti air nozzle po pilno ciklo ant semi padėties? Pas mane jis lieka galinėje padėtyje, ir manau kad dėl to double feed'ina (kartais iššauna po 2 šratus, arba tiksliau išrieda šratai) Nes kai surinkinėji GB nozzle'as visą laiką būna pilnai išlindęs ir jis lengvai vaikšto pirmyn ir atgal spaudinėjant pirštu. Iš anksto dėkui už atsakymus.
×
×
  • Sukurti naują...