Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Serioga

Members
  • Pranešimai

    10
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Apie Serioga

  • Gimimo data 12/11/1989

Previous Fields

  • Ginkluotė
    M16A4
  • Komanda
    LSK

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Vilnius
  • Interests
    Gitara, žuklė, sportas

Serioga's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. Žaidimas + PKR http://airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/12260-fifej4ik
  2. 1) FiFeJ4iK (fifejčik) / Sergej 2) 28 3) Vilnius 4) M16A4 ~125 m/s 5) https://drive.google.com/open?id=1DvdiIdCpsIAJahujLhKjlEpkR852RU9D
  3. Ačiū. Nuejau, išsiaiškinau normaliai, radau katalogą pagal kurį išsirinkau, užsisakiau :)
  4. Klausimas dėl užsakymo iš katalogo airsoftas.lt. Katalogas turima omenyje internetiniame puslapyje, ar jie turi kažkokį vidinį parduotuvėje ? Šiandien pas juos buvo tik vienas variantas, pardavėjas kažkodėl pasakė kad akumas ir pakrovėjas neįeina, nors internete komplekacijoje yra, o be akumo jau kaina žymiai didesnė nei lenkijoje(nes ten akcijos matyt), plius ten 127 m/s iššovė, tai matyt reikėtų keisti spyruoklę į silpnesnę, kas dar yra spyruoklė + spyruoklės kaina(pasakė pardavėjas), todėl kažkaip nuteikė užsakyti pačiam, tą kas patinka, nes jų puslapyje artimiausias variantas yra http://airsoftas.lt/prekyba-airsoft-ginklais/M4-M16/PJ_25 su duslintuvu, kuriame tikrai jau reikės kitos spyruoklės kadangi visi 140 m/s, o lenkai iškarto padaro iki 100 m/s (kuris nežiniai man ar geras greitis) jeigu reikia. Labai nesinori suklysti ir negauti malonumo iš žaidimo. Iš esmės, man reikia patarimų kurie padės man kasti ta kriptymi toliau: ar P&J variantas yra neblogas ir ar nebus spyruoklė sumažinta iki tiek, kad malonumas bus sumažintas lygiai iki tiek pat kai bb'sai skris žymiai lėčiau(nežinau ant kiek sumažės po pakeitimo) ir tiesiog nenuskris iki ten kur norima. T.y. koks yra "geras" greitis tokiam gamintojui ir tokiam ginklo tipui.
  5. Nuomininkas per kovo šaukimą pametė juodą kepure(tikriausiai kartu su balaklava įmėtė). Jeigu kas rado, PM.
  6. Sveiki. Per kovo šaukimą paklausiau orgo patarimo dėl ginklo ak arba m serijos. Sakė, kad ak serija daugiausia buna over limitas, o m serija kuri man taip pat patinka turi tinkamus ginklus. Paminėjo, jog P&J(jeigu teisingai išgirdau) yra ganėtinai geri, tačiau vilniaus parduotuvėje buvo tik vienas variantas kuris man nelabai patiko. Todėl patikrines taiwangun.com radau tokius variantus kurie patinka būtent dėl tokio railsų išdėstymo: http://www.taiwangun.com/en/pj16-p-j http://www.taiwangun.com/en/pj16a4-p-j (kuris labiau traukia dėl ilgio) Tačiau prie jų yra 420 fps (pagal pardavėjo informaciją), kas yra 128 m/s kuris kelia nerimą prieš darant užsakymą, nes variacija žaidimų yra 125 m/s (pvz botaniko žaidimas kovui) arba 130 m/s (pvz kovo šaukimas) maximumais kiek mačiau paskutiniu metu, tad ir į tą ir į tą norėtusi patekti neviršijant limitų. Labiau domina antras ginklas, nes ilgi m serijos ginklai man patinka labiau. Taip pat yra galimybė pagal taiwangun užsakyti 330 fps, kas yra 100 m/s ir aš nežinau ant kiek normalus tai yra greitis lauko žaidimui. Norėtusi kažko vidutinio, apie 115-123 m/s greičio, kad ir atitikti taisyklėms ir maloniai žaisti. Todėl norėtusi patarimo iš tokių arba panašių ginklų turėtojų, kaip naujokui, ar šitie ginklai patikimi ir ar yra kažkas panašaus patikimumo(ką galima gauti be problemų su siuntimu arba stoka) bet su tinkamu greičiu, arba gal su šitais variantais galima bus padaryti kažką nemažinant iki 100 m/s (gal kažkiokios kitokios firmos spyruoklė ar panašiai). Tikiuosi išdėsčiau klausimą tinkamai, ačiū.
×
×
  • Sukurti naują...