Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Edfu

Members
  • Pranešimai

    39
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Apie Edfu

  • Gimimo data 07/07/1990

Previous Fields

  • Ginkluotė
    ASG LMT Defender 2000, CM002

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Vilnius

Edfu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. Augustas (Hoax) nuo 2016.12.28 priimtas į komandos kandidatus. Linkime didžiausios sėkmės!
  2. Su didžiuliu džiaugsmu pranešame, jog Erikas (Floki) nuo 2016.11.20 yra priimtas į komandos narius! Didžiausi sveikinimai!
  3. Erikas (Floki) priimtas į komandos kandidatus. Linkime visakeriopos sėkmės!
  4. Sveikas, Paskutinį kartą man siuntė ~3 savaites :)
  5. Sveiki, Pirkčiau papildomą railą ant optikos. Pvz - http://www.airsoftpeak.com/tactical-rifle-scope-weaver-adapter-base-30mm-ring-tube-picatinny-rail-p-13879.html . Kaina sutartinė. Tik Vilnius. Susisiekti PM arba tel. 8 6 trys 9 9 0 2 3 4
  6. Famous Fighting Fourth skelbia oficialią atranką į komandos gretas. Kviečiame prisijungti prie mūsų komandos visus pilnamečius asmenis, kuriems Airsoft`as yra ne tik „plikas“ pasišaudymas, o rimtas hobis. Susidomėjusius prašome kreiptis el. paštu vieningasketvertas@gmail.com, pateikiant LSK anketos nuorodą bei kontaktinį tel. nr. ( jei jau kreipėtės iki šio pranešimo, pakartotinai siųsti informacijos nereikia). Data – bus paskelbta susidomėjusiems asmeniškai. Vieta - bus paskelbta susidomėjusiems asmeniškai. Registracija – iki Liepos 17 dienos.
  7. Visiškai pritariu kolegai :)
  8. Labas vakaras,Dėl kandidatūros į mūsų komandą prašome kreiptis el. paštu vieningasketvertas@gmail.com, pateikiant nuorodą į LSK anketą ir nurodant Jūsų kontaktus. Dėkojame.
  9. Gegužės 27-29 dienomis, mūsų komanda surengė 24 valandų trukmės treniruotę, kurios metu buvo atliekamos įvairios užduotys (judėjimas nepažystamoje teritorijoje, žvalgyba, komandinio darbo pratimai, naktinis žygis, pasalos atlikimas nakties metu, bei puolimas/gynyba naktį, bei auštant). Dalinamės keliomis akimirkomis:
  10. Edfu

    PJ FPS

    Sveikas, Leidžiamas greitis kiekvienai ginklų klasei priklauso nuo organizatoriaus. Kiekvieno žaidimo skelbime yra nurodomi maksimalūs leidžiami greičiai. Pas mane asmeniškai ginklas šaudo ~128 ms ir problemų neturiu, kadangi dalyvauju tik tuose žaidimuose, kuriuose yra laikomasi Mobilizacijos greičio limitų ( 2 klasė, iki 130 ms).
  11. Dėkojame už pastabas, pasitaisėme :blush:
  12. Dėkojame už sveikinimus! ^_^ Mūsų komanda naudoja JAV kariuomenės ekipuotę (kopijas): MC rašto uniformas, CIRAS tipo liemenes ir MICH 2002, bei Ops-Core FAST balistinių šalmų kopijas. Ateityje yra svarstoma įsigyti tikrus balistinius šalmus bei keramines plokštes liemenėms (kadangi esame linkę į MILSIM), tačiau kol kas rekonstruoti konkretaus dalinio neplanuojame. Komandos pavadinimas, kuris yra realaus dalinio, buvo pasirinktas dėl ideologijos sutapimo ir iš dalies veikimo principo.
  13. Vieša tema, klausimams, pagyrimams, pastaboms ir sveikinimams ^_^
×
×
  • Sukurti naują...