Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

apuokas

Members
  • Pranešimai

    26
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Apie apuokas

  • Gimimo data 01/28/1986

Previous Fields

  • Ginkluotė
    JG Steyr aug a3, p90, KWJ Glock 23, M203
  • Komanda
    Laisvai samdomas

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/11731-mindaugas/

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Vilnius

apuokas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. Sutari, apmoki ir sekančią dieną dėžė jau guli autobusų siuntų būdoj, tereikia nuvykti ir susirinkti. good deal!
  2. aic: http://aic.lt/Ekipuote/Kitas-smulkus-inventorius/Virvutes-sagteles/ montismagia: http://www.montismagia.lt/lt/kategorija/67/kupriniu-sagtys ir, spėju, bet kurioje kitoje outdoro parduotuvėje.
  3. 1. http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/11731-mindaugas/ 2. Su ARM
  4. žaidimas + PKR http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/11731-mindaugas/
  5. žaidimas + pkr http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/11731-mindaugas/
  6. Dalyvausiu Patvirtinta. Apmokėta.
  7. 1) http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/11731-mindaugas/ 2) apuokas 3) Settingą suprantu, dalyvavau praitų metų žaidime. 4) Laisvieji stalkeriai 5) +/+/-/+ 6) 4 Patvirtinta / Apmokėta
  8. Galima šiaip nusipirkt atskirai front iron sightą, kurio aukštis normaliai reguliuojasi. Arba imk kokį red dotą. Kai turi red dotą, iron sightai nereikalingi XD (nebent baterkės pasibaigia (visda yra gerai su savim turėt komplektą naujų), arba laimi loterijoj ir tau kažkas sugeba pataikyt ir sudaužyt red doto stikliuką (yra visokių apsauginių tinklelių/stikliukų):D)
  9. Iš foto sunku pasakyt, bet jei priekinis taikiklis nėra butaforinis plastmasės gabalas, bandyk įspausti raudonai apibrauktą šūduką, ir tada sukti taikiklį. Prie kai kurių ginklų būna specialus raktelis šitam reikalui, jei tokio nėra tada pasitelk fantaziją :) jei tai nesuveiks nusiimk tuos iron sightus ir užsidėk kokį nors red dotą :D
  10. Neseniai įsigyjau beofeng uv 82, kadangi į LT nesiunčia, tai teko pirkanglijoje.lt paslaugom pasinaudot (sorry už reklamą, bet šiaip geras reikalas:D). Pagrindinis šios racijos pliusas, kad yra dvigubas PTT ir gali siųsti į abu klausomus dažnius, nereikia persijunginėt, kaip ant uv-b5 (pliusas dingsta jei naudoji ne defaultines ausines, kuriose nėra dvigubo PTT).
  11. Treti metai kaip naudoju šitą ginklą:D Bėdų su ginklo viduriais neturėjau. Tik iškart spyruoklę į silpnesnę teko keist, nes su stokine, bent man, viršijo 130m/s. Taip pat atkreipk demesį į ginklo svorį. Susidėjus visokius redotus (į komplektą neįeina jokie taikymosi prietaisai), forward gripus ir tt svoris gaunas ~4,5kg. Aktyviai lakstant tas papildomas pusantro kg (defaultinės m-kes, kalašai ir gieškės - 3kg) tikrai pasijaučia. Dėl patogumo tai čia lb individualus klausimas. Kadangi čia bullpup dizainas, tai buožės ilgio nepareguliuosi. Bet ginklo svorio centras yra už rankenos ir lb patogus balancas, tai 4+kg "dūrą" gali, be didesnio diskomforto, viena ranka suvaldyt. Versija be reilo išvis pasakiškai "sėda", bet čia jau kaip kam:) Šiaip jei dabar reikėtų rinktis, tai imčiau kažkokį modelį su tokiu korpusu: http://www.taiwangun.com/en/electric/jg0448a-au-1g-jg?from=listing&campaign-id=19 Kilogramu lengvesnis, defaultinio forward gripo pilnai užtenka ir optiką kokią nori montuojies (defaultinis 1,5x scopas man nepatiko)
×
×
  • Sukurti naują...