Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

nutonas

Members
  • Pranešimai

    138
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

1 sekėjas

Apie nutonas

  • Gimimo data 12/06/1989

Previous Fields

  • Ginkluotė
    M4
  • Komanda
    Inglorious Bastards

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Klaipėda

Paskutiniai lankytojai

3544 profilio peržiūros

nutonas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Reputacija

  1. Uz svara miske, as pilnai uz, tik pereit ant bio bbs sunkus ir ilgas procesas butu. Pradendant nuo orgu susitarimo, kad ju zaidimuose tik bio, tada mano manymu krenta zaideju skaicius zaidimuose, kol isigyja bio bbs. Kai kurie gal net nustotu dalyvaut tokiuose zaidimuose, nes ale naudoja specialiai virtus mociutes bbs ir tik tokie jiem geriausi, atsirastu paieskos zaidimu, kuriuose ne bio naudojama, ale "illegal no eco friendly games" Tai jei mum rupi miske svara, tai jau nuo dabar reiketu kazkaip tartis, ieskoti komprimisu. Aisku tuo paciu idomu kokia dabar kokybe bio bbs, nes kiek perziurejau tiekeju, vis daugiau i rinka itraukia bio bbs pardavimui.
  2. Žaidimo tipas: Capture points Žaidimo vieta: Klaipėdos Kairių poligonas: https://bit.ly/2HSpD44 Žaidimo laikas: Pradžia - 10:00, būtinas atvykimas - 09:30 Chronavimas: Bus ginklų chronavimas Kaina: Žaidimas - nemokamas, tačiau galimas paramos mokestis 2 Eur (renkamas vietoje). Būtina registracija: Registracija privaloma iš anksto. Vietoje žaidėjai nebus registruojami. REGESTRACIJA: https://sratas.lt/renginys/84 Kita svarbi informacija: Žaidimo lygis: 1 (gali dalyvauti visi norintys su savo įranga). Tikimąsi surinkti 30 žaidėjų. Organizatorius: Inglorious Bastards Airsoft Team (www.bastards.lt)
  3. Žaidimo tipas: Capture points Žaidimo vieta: Klaipėdos Kairių poligonas: https://bit.ly/2HSpD44 Žaidimo laikas: Pradžia - 10:00, būtinas atvykimas - 09:30 Chronavimas: Bus ginklų chronavimas Kaina: Žaidimas - nemokamas, tačiau galimas paramos mokestis 2 Eur (renkamas vietoje). Būtina registracija: Registracija privaloma iš anksto. Vietoje žaidėjai nebus registruojami. REGESTRACIJA: https://sratas.lt/renginys/77 Kita svarbi informacija: Žaidimo lygis: 1 (gali dalyvauti visi norintys su savo įranga). Tikimąsi surinkti 30 žaidėjų. Organizatorius: Inglorious Bastards Airsoft Team (www.bastards.lt)
  4. Sveiki, ieskau M4 AEG. Ne naujo, metalinio, labiau domina neveikiantis arba pusiau neveikiantis. PM su pasiulymais.
  5. Sveiki, ieskau SMG AEG (mp5, mp7 ir t.t.). Ne naujo, labiau domina neveikiantis arba pusiau neveikiantis. PM su pasiulymais.
  6. FB užblokavo Klaipėdos airsoft bendruomenės FB grupę "Klaipėda airsoft", tad sukūrėme naują "Šratasvaidis Klaipėdos krašte"
  7. Pastaruoju metu tokiu Nicku nemates, Olegas nebent cia Flint? Jei jis, tai irgi pagrinde dalyvauia Facebuuuke.... O del info, tai renginius sek cia arba http://sratas.lt. Kaip minejau cia labai mazai zmogai besisneka (kai kurie nauji net nezino, kad yra forumas).
  8. Sveikas, vyksta, vyksta... tik diskusijos persikelusios i facebook'a, o siame forume ir www.sratas.lt pagrinde tik zaidimai skelbiami. tai jei pats prisijunges prie facebooko gali susirasti ir prisijungti prie grupes "Airsoft Klaipeda".
  9. Inglorious bastards skaiciuojasi
  10. Pakurtas Discord serveris "Squad Lietuva", tai jei yra norinciu kartu zaisti Squad kvieciu prisijungti, serveryje yra ~100 zmoniu. Squad Discord bendruomene taip pat zaidzia ivairuose "Clan Match'uose" su ivairiomis kitu saliu bendruomenemis.
  11. nutonas

    MALIS 5

    Inglorious bastards skaiciuojasi
  12. Sveikas, Modestai siulau perskaityti siuos punktus is naujo :) "Pardavimo skelbime privalomi šie punktai: 1. Tikslus prekės pavadinimas, stovis bei aprašymas (modelis, “markė”, komplektacija, ir t.t.) 2. Kaina. 3. Nuotrauka ar internetinė nuoroda į analogišką daiktą. 4. Pardavėjo kontaktai, dislokacijos vieta, siuntimo į kitus miestus galimybės."
×
×
  • Sukurti naują...