Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

slash z3r0

Members
  • Pranešimai

    104
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Previous Fields

  • Ginkluotė
    akm pmc / G36c
  • Komanda
    ISAF AT

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

slash z3r0's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. pasidomejau kas yra "joule creep", nieko naujo kaip ir nesuzinojau, tik terminas buvo nezinomas. taigi pas mus kaip ir suskirstyti ginklai klasemis. vat aeg pvz leidziamas sratuko svoris iki 0.3g nes atsizvelgiama i tai kad minimalios distancijos saudymo yra mazos, tai su sunkesniais sratais luptu taip, kad maza nepasirodytu. as manau didele problema yra dar ir tame, kad nelabai tiksliai ismatuoja tie chronometrai. jeigu jau taip visai rimtai uzsiimti tai reiktu impulsa matuot. nezinau as pvz saziningai nieko sunkesnio 0.28g i 2 klases ginkla nesu dejes per visus savo zaidimo metus, nors nuo to tik islosciau, mano hopai tokie, kad su lengvesniais sratais isvis nenori veikti adekvaciai. idealiai man butu 0.36 ar net 0.4g sukciu buvo ir bus visada. kazkas neprisipazysta, kazkas naudoja sunkesnius sratus nei leidziama.
  2. Visiskai nesuprantu koki cia nauja termina susigalvojo zmones, koks dar "joule creep" ?? aeg lyginimas is arti su sniperiu is 30 metru?? kazkokios cia pievos. nezinau ant kiek normalus akiniai jei nuo airsoftinio zaislo skyla, kad ir galingo. Kiek zinau i karius plastmasiniais sratukais nesaudo, tai reiktu susirupinti ka ten isduoda...
  3. Marui glockam neretas atvejis snukius nurauna (spynos priekis), ir jeigu silta prastai pramusa voztuva, nes silpna labai spyruokle, priedo labai greit issitampo spyruokles ir savo elastinguma praranda. Aisku jeigu zaisti su juo iki +10 - +15 max, ir nenaudosi nieko stipresnio uz 134a/144a dujas, tai kaip ir normaliai turetu buti viskas.
  4. su WE kaip pasiseks, arba tarnaus normaliai arba bus velniskai problematiskas, WE turi rimtu problemu su kokybes kontrole. is marui nerekomenduociau glocku, fn57 ir xdm, problematiski modeliai, o vat hk45, USP , M&P9 labai neprastai uzsirekomendavo, colt ir bereta - normaliai. Is kjw P07 duty labai neprastas modelis kol veikia, kai sugenda sudetinga rasti daliu. KWA / KSC nebandziau bet yra zmoniu kuriem patinka labiau nei marui pvz. apie miliona visokiu kinieciu tokiu kaip well, army, kwc, htc ir t.t net nekalbesiu, ten kitokios kategorijos daiktai. yra dar toks VFC - bandziau naudoti PPQ, bet labai trumpai, tai nespejau kazkokiu bedu atrasti, siaip VFC pistoletams sudetinga rasti daliu taisymui. Reiketu kazkaip susiaurinti paieska, kaip minejo kolegos, kas patinka, kas rankoj maloniai guli. Tuomet jau ziuret kas is gamintoju ka siulo tokiam variante.
  5. Atsiprasau, negalejau praeiti pro sali. "Nedaryk klaidos ir nepirk zaidimam GBB ginklo", is kur toks negatyvas link gbb ?
  6. Man regis tai normalus reiskinys. kai nustoji investuoti i savo hobi, jis po truputi nustoja tapti hobiu. Na bent jau man taip atrodo. Zmogus jau toks padaras kad visada iesko geriau, graziau kokybiskiau.
  7. Jei taip sakai speju nesi pasimoves ant seno surudijusios armaturos gabalo, arba nukrites is 3-4 metru aukscio. arba uzmines ant kokios vinies, prasmeges i koki kanalizacijos sulini ir t.t. ir pan. arba tiesiog banaliai gaves i duda ir prarades kelias dantis (yra buve ir taip). Nera sis hobis saugus zinok niekaip. net miske begdamas gali uzkliut uz saknies ir prasiskelt galva i kelma. na o kas liecia jaunesnius zaidejus, man asmeniskai nera smagu kai zaidzia jaunesni nei 18 m (kitaip tariant pilnameciai), nes tuomet negaliu pilnai atsiduot zaidimui, jauciu kazkokia itampa, nezinau kaip paaiskint. O siaip tai saugumas yra kiek vieno asmeninis reikalas. yra privalomos priemones - akiniai. visa kita rekomenduojamojo pobudzio.
  8. sudetinga atsakyt, reiketu daugiau nuotrauku is visu imanomu pusiu ir ar yra kokie nors zymejimai? is isvaizdos panasi i kokia nors labai sena KWC arb SRC gamintojo dujinio pistoleto detuve, be atatrankos ant co2. reik ziuret kas pneumatinius pistoletus gamina ir taip bandyt atitaikyt. gali buti, kad nebegamina tokiu.
  9. jau 5 ar daugiau metu naudoju GG bio sratus (su 6.03 vamzdukais). kol kas problemu neturejau. bio sratai nemegsta silumos ir dregmes. bet aisku skirtingu gamintoju labai skiriasi.
  10. Niekas nedaro jokios tragedijos. Tiesiog chebra labai labai labai norejo sudalyvauti. Scenarijus buvo superinis, poligonas superinis, kovotojai irgi saunus rinkosi. Del to ir liudim :( As pvz net specialiai nusipirkau dekliukus granatoms tik del badegestano.
  11. viskas tvarkoje. nori antsiuvo ir saunu, nematau problemos. sveikinimai, ir sekmes pleciant bendraminciu rata!
  12. Kategoriskai nesutinku. kadangi gieshke turi v3 gear-box ji yra patvaresne, v3 resursas tikrai didsnis uz v2. patobulinti patikimuam galima ir v2 gearboxo visokiais h clamp arba frezuotais remais. o vat v3 dazniausiai frezuoto remo net nereikia. aisku visko buna pasitaiko.
  13. As isvis nesuprantu, kas gali buti nesuprasta. Aiski taisykle, jeigu ginklo pradinis greitis toks - saugus saudymo atstumas toks. viskas, jokiai interpretacijai vietos nepalikta. jeigu tu su 125m/s ir daugiau ginklu issauni is maziau nei 5 metru, tu pazeidi taisykles, jei pazeidi taisykles, pirma karta turi buti ispetas, antra karta nusiustas apgalvoti savo veiksmu i mertviaka, o jei tai pasikartoja ir 3 karta, turetu buti svarstoma tokio zmogaus galimybe dalyvauti zaidimuose. o tas zmogus i kuri tu pataikei is maziau nei 5 metru, turetu isvis nesiskaityt kaip nukautas, kadangi tu pazeidei taisykle. Yra ir kita medalio puse, traumos prasideda kai uzlimpat ant savo supistu nuleistuku, 3-5-10 suviu serijos neuztenka, reikia blt 3/4 150bbs midkapo istustinti... p.s. atsiprasau, nesusivaldziau.
  14. Gal but ne taip issireiskiau, marui saudo tikrai geriausiai is visu, cia be variantu, glokai tame tarpe, as labiau apie patikimuma kalbejau. Na tiesa cia tikriausiai tas laikas kai verta pamineti apie savo sekme (tiksliau jos nebuvima) :) 2 g17 per 2 menesius (marui) lavonai, vienam skilo spyna, kitam nurove snuki. buvo ganetinai karstos dienos, tai greiciausiai del to, aisku vienas glokas labai ilgai gulejes sandelyje neaisku kokiom salygom, tai gal tiesiog plastikas degraduot pradejo, o kitas buvo is naujos partijos, nemaloniai nustebino. ir turejo labai dideliu problemu su voztuvo pramusimu silta vasaros diena. bet cia dauguma marui tokiu, bent jau mano 226 ir xdm taip pat turi keblumu su pramusimu silta diena. Po savo linksmu ivykiu pradejau narsyti interneto platybes ieskodamas tiesos, pasirodo, tai ne taip jau ir retai pasitaikanti problema su G serija. is mano patirties tiek. p.s. noreciau ir as tokio gloko kaip pas jus, kur ilgai tarnauja ir negenda :) bet kad nesiseka.
  15. kas jau kas, o marui glokas tikrai ne geriausias. atvirksciai. nebent naudosi su silpnesnem dujom hfc 134a (kuom labai abejoju). ant green gas nuraus snuki japonui ir pasibaigs tavo linksmybes. aplamai airsofte glokai tai visiska priesingybe koviniams, kas yra liudna.
×
×
  • Sukurti naują...