Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Jedi

Members
  • Pranešimai

    19
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Apie Jedi

  • Gimimo data 05/02/1978

Previous Fields

  • Ginkluotė
    G36C; Glock 17
  • Komanda
    Laisvai samdomas

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Vilnius

Jedi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. Mokymai + Zaidimas http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/11176-gediminas/
  2. Biochemikas, IT finansu ir kastu analitikas :)
  3. Sveiki, Del nenumatytu aplinkybiu nei mokymuose nei zaidime sudalyvauti negalesiu. Jeigu organizatoriai nepriestaraus kas nors gali uzimti mano vieta. Gero zaidimo visiems.
  4. Mano kojos irgi sausos liko :) Batai BESTARD HUNTING CANADA II-5111 :D Ačiū organizatoriams ir visiems nepabūgusiems lietaus. Žaidimas vyksta bet kokiu oru :)
  5. Prisidedu prie padeku organizatoriams ir aisku dalyviams, buvo ziauriai smagu. Isskirtinis dekuj geltonuju diversantam, kurie is uznugario labai kulturingai paleido serija i kojos apsauga o ne kur kitur :) Oras super, dalyviu daug, veiksmo dar daugiau, o teigiamu emociju super duper mega DAUG :D p.s. ir kose labai skani buvo :)
  6. Zaidimas + pageidaučiau dalyvauti mokymuose http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/11176-gediminas/
  7. Dalyvausiu http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/11176-gediminas/
  8. Ir ka niekas niekam dar nepadekojo? Turbut dar miego stoka bando kompensuoti :) DYDELIS dekui organizatoriam uz labai naudingus mokymus (norejau parasyti zaidima, bet neiseina). Tai tikrai buvo mokymai su daug informacijos nuo kurios pradzioje pasidare nejauku... Na gal tik man, bet tikrai pradzioje buvau issigandes nes jos buvo daug visokios ir buvo sunku isiminti. Taciau mokymu eigoje praktinese uzduotyse viskas tikrai isitvirtino ir isisavino. Aisku viskas tai ivyko nebe nuostabiu kolegu, kurie buvo zingeidus ir gerai nusiteike.Visiems dalyviams irgi labai aciu. Nebuvo nei vieno zurgiancio ar nepatenkinto, kad mazdaug nesamone ir pan. Tikrai visi uoliai vykde iskeltas uzduotis ir taip prisidejo prie nuostabios atmosferos ir nuotaikos. Turbut nesuklysiu sakydamas kad apogejus buvo apie 3:45 kai zali zmogeliukai, kurie nakti buvo ikiresni uz uodus :), raiti ant sarvuocio bande sturmuoti patruliu baze. Oras manau nemaise, o tik padejo suvokti, kad tikras patrulio darbas nera paprastas. Mokymai 10/10 Praktika 10/10 Teorija 10/10 Ar siulyciau Draugui? tikrai taip Tie kas megsta CC tipo zaidima, supraskit, kad tai ne tai, nes slapioje zoleje guleti ir laukti priesininko, kuriam surengete pasala, gali tekti ne taip jau trumpai :) Ar dalyvauciau dar karteli? na gal ir smagu butu, bet tada jau rinkciausi svelnesnes oro salygas :D gaila senu kaulu. Ar noreciau antros dalies ir pratesimo? Zinoma Apibendrinant Nu man tai viskas SUPER buvo :D
  9. Cia yra ne tos firmos deklu apzvalga bet gal pravers patarimas kaip pritaike pirma dekla savo glokui apzvalgininkas :) aisku jeigu rusiskai supranti
  10. Sveiki nusipirkau pries menesi CA G36C. pas mane irgi ugnies perjunginejas truputi streikavo. toks jausmas kai is vienos puses jungi tai nepakankamai perjungia. pajudinus jungikli is kitos puses pradeda saudyti. O dar geriau po automatines ugnies i pusiau automatine labai sunkiai persijungia. Tai va antroji problema issiprente istacius mosfet. Pirma problema paciam pavyko isspresti :) Perjunginetojas turejo lyg nedideli liufta, tai susiradau maziuka aleno rakta ir prisukau stipriau. atsargia atsukinekite, nes pas CA kaireje puseje, po jungtuku yra spyruokle su sratuku, kurie fiksuoja jungikli atitinkamose pozicijose, tai ju nepameskite. ir per daug suverzti irgi nerekomenduoju, nes sratukas vazinejasi plasmasiniu korpusu tarp tryju idubeliu. Jeigu persistengsite po kiek laiko jungiklis gali nustoti fiksuotis.
×
×
  • Sukurti naują...