Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

mindaugas321

Members
  • Pranešimai

    37
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Apie mindaugas321

  • Gimimo data 06/28/1991

Previous Fields

  • Ginkluotė
    G&P mk18

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Kaunas
  • Interests
    Sportas

mindaugas321's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. Sveiki gyvi! Nusprendžiau pirkti pakaitinį ginklą JG G36. Tačiau ,pastebėjau, kad ten labai daug modifikacijų, o kaina skiriasi vos 10-15e. Žinau,kad daug forumiečių turite g36, tai tikiuosi, kad padėsite apsipręsti. 1. Radau info, kad reinforced gears ir t.t... bet kiek suprantu pats gearbox shell yra plastikas? 2. Planuoju iš karto montuoti M120 spyruoklę, ar tai būtų protingas sprendimas? Gear box atlaikytų? 3.Ką reikėtų iškarto pakeisti ar nusipirkti atsargai? 4. Radau porą variantų, gal kas turėsite nuomonę apie juos ir galėsite pasidalinti su manimi. http://gunfire.pl/product-eng-1152193310-JG1138-Replica.html http://gunfire.pl/product-eng-1152189535-JG0638-subcarbine-replica-black.html?rec=101801101 Antrasis, pigesnis variantas, kiek suprantu naujesnės versijos? Gal iš vis turite savo pasiūlymu. Laukiu jūsų muomonės. Ps. darysiu užsakymą, tai kam reikia PM :) Klaipėda.
  2. Tačiau šiltame ore tas pats. Net nenaudoju pavienių, nes 5 pirmi šūviai neefektyvūs... O kaip tokią problemą spręsti? Jei keist gumytę?
  3. Sveiki turiu porą klausimų. 1. Šaudant pavieniais , kokie 5-7 šratai tiesiog krenta už 30m. Poto tarsi prasišaudo ir vėl viskas gerai. Tačiau šaudant auto, kaip ir gerai viskas. Kame gali būti problema? 2. Buvau porą žaidimų, tačiau nei kart nemačiau , kad kas nors naudotų Polar Star ar naują SMP sistemą? Gal žinote ,kas naudoja? noriu įsigyti, tačiau neradau su kuo galėčiau pasikonsultuoti. Ačiū
  4. Sveiki , pirmadienį darysiu gunfire.pl užsakyma. Norit gal kas prisijunkti? P.s Dėl prekių perdavimo esu iš Kauno.
  5. Po savaitgalio pasišaudymo, vieną parnešiau namo. Rytą radom ant užuolaidų, laimė niekam neįkibo. Svarbiausia kas turit šunis, tai po lauko iššukuokit,nes kai kurie mėgsta lipt į lovą, o ten ja patys suprantat:)
  6. Sveiki, kas turit kokią lengvai suprantamą schemą, kaip statyti bts555 su laidų pakeitimu. Nes iš čia esamų paveikslėlių nelabai suprantu. Ačiū.
  7. Apie tai ir kalbu,aš tokią pat rekomendaciją radau. Tai nieko nebūna, vitiek tie BB's ištepa vamzdį? Neįtakoja taiklumo?
  8. Kažkur skaičiau, kad reikia tepti mechanines dėtuves. Čia tiesa? BBs sutepti silikonu, tada supilt į dėtuvę ir išimt lauk. Klausimas: Kai dėtuvė būna sutepta, automatiškai joje būna silikono, tai kai šaudai automatiškai išsitepa vamzdis ir t.t Reikia taip padaryt naujom dėtuvėm ar ne? Apšvieskit :) Ačiū
  9. Gal kas turit tokį šautuvą ir žinote kokios tiktų, būčiau labai dėkingas už info. Dėl klibėjimo nesvarbu, ir originali šiek tiek kliba, svarbu, kad tiktų :)
  10. Kaip žinot tinka tokios dėtuvės http://gunfire.pl/product-eng-1152201359-Mid-cap-type-magazine-for-the-M4-M16-type-replicas.html Tokiam šautuvui http://shop.ehobbyasia.com/gandp-mk18-mod-i-dark-earth.html#.UybqMPRdXGY Gal kas žinote kokios tiktų, nes nenoriu prisipirkti nereikalingų. Ačiū
  11. Tai jei gerai suprantu, kuo didesnė momentinė srovė, tuo didesnė tikimybė iškepti kontaktus ,neturit bts555?
  12. momentinė iškrovos srovė Momentinė iškrovos srovė tai kur 20-40C ir ant kitų 25-50C rašo? Pas mus netiuninguotas, tai kokią išėjimo įtampą rinktis?
  13. Sveiki, Iškilo klausimas apie Lipo. Pvz. Jas gali dėti į visus AEG? Nes dabar draugai visi dedasi, neaišku ar nesukeps jiem ten viskas? Kaip žinoti ar motoras pritaikytas LiPo? Ačiū
  14. http://www.part.lt/img/a317ef8cc2e3f633c01f942084e60af9859.jpg Kaip ir sakiau, atrodo jog sis tarpas būtų truputį per didelis. Galvojau gal kokia tarpinė dar eina. Kai priekis prisiveržia, automatiškai kelia į viršų galą, o ten dėl per didelio tarpelio kol atsiremia ir lieka tarpas. Tai kažkaip keista, nes prieš tai nieko nebuvo
  15. Sveiki, iškilo porą problemėlių ,kuriu pats niekaip neišsprendžiu. Savaitgalį žaidžiau ir pastebėjau, kad pradėjo klibėti upper reciever. Atsilaisvino šis varžtelis Jį grįžęs priveržiau, ir pastebėjau, kad tarp upper ir lover reciever atsirado tarpas, kurio prieš tai nebuvo. Kelis kart jau dėjau bandžiau, kol varžtelio neveržiu, tol stovi vietoje, tik pradedu veržti atsiranda tarpas.Niekur niekas nekimba. įsistato viskas tvarkingai. Ši vieta atrodo jog turi plyšį kur į einą i šią gali būt,kad tarp jų turėjo būti kokia nors tarpinė? kurią pamečiau? Nes įėjus upper reciever į lover jaučiasi klibėjimas (kai nepriveržta) . Keista prieš atsilaisvinant varžtui jokių tarpelių nebuvo. Kame čia bėdos, gal aks susidūrėte? Antroji bėda ,tai jog nesuprantu,kaip įstatyti dust cover. Įstatau, tačiau, jis labai jau kliba, ne taip kaip prieš išardymą. Taip pat pamečiau kokią dalį arba pjaunu grybą surinkdamas. Užmeskit akį kam nesunku . :) Kiek suprantu tai jis taip statosi, bet nesuprantu kodėl kliba įdėjus ir surinkus viską, Nes kai užtrauki su rankena jį, labai klibantis jis , netoks kaip prieš. Įmesiu porą nuotraukų, gal kas suprasit ,kame problema. Jei kas turit panašų šautuvą :) IŠ ANKSTO DĖKOJU!!!
×
×
  • Sukurti naują...