Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

MAKS

Members
  • Pranešimai

    25
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Apie MAKS

  • Gimimo data 06/20/1979

Previous Fields

  • Ginkluotė
    M4; G36c; AK47; GLOCK17
  • Komanda
    Sidabriniai Sakalai

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Taurage

MAKS's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. ORGANIZATORIAI: SIDABRINIAI SAKALAI DATA: 2019 LIEPOS 28 DIENĄ VIETA: Tauragės r. Sakalinės miškas >>>REGISTRACIJA Į ŽAIDIMĄ ir INFORMACIJA >>>REGISTRACIJA NUOMININKAMS IR NESIREGISTRAVUSIEMS WWW.SRATAS.LT SCENARIJUS: Bus paskelbtas vietoje, priklausys nuo dalyvių skaičiaus. LSB patvirtintos taisyklės Iškilus klausimams kreiptis: el. paštu sidabriniai.sakalai@gmail.com arba tel. 865627027 Už saugumą atsakomybę prisiima visi pilnamečiai žaidėjai.
  2. ORGANIZATORIAI: SIDABRINIAI SAKALAI DATA: 2018 LAPKRIČIO 11 DIENĄ VIETA: Viešvilės poligonas >>>REGISTRACIJA Į ŽAIDIMĄ ir INFORMACIJA. >>>REGISTRACIJA NUOMININKAMS IR NESIREGISTRAVUSIEMS WWW.SRATAS.LT SCENARIJUS: Bus paskelbtas vietoje, priklausys nuo dalyvių skaičiaus. LSB patvirtintos taisyklės Iškilus klausimams kreiptis: el. paštu sidabriniai.sakalai@gmail.com arba tel. 865627027 Už saugumą atsakomybę prisiima visi pilnamečiai žaidėjai.
  3. Visiškai pritariu Uno ;) išsakytiems pastebėjimams. Dar vienas: Tokius kurie nusiiminėja nesibaigus žaidimui išviso reikėtų identifikuoti ir kitą kartą nebe priimti į žaidimą, mes jau antrą kartą iš eilės atvykstame į žaidimą šiame poligone ir didelė dalis netempia iki galo, tokiu būdu sugadina orgų suplanuotą scenarijų ir gerą žaidimą kitiems dalyviams. Ačių visoms komandoms kurios žaidė už PMC ir aišku orgams ;)
  4. ORGANIZATORIAI: SIDABRINIAI SAKALAI DATA: 2018 SPALIO 07 DIENĄ VIETA: Viešvilės poligonas >>>REGISTRACIJA Į ŽAIDIMĄ ir INFORMACIJA. >>>REGISTRACIJA NUOMININKAMS REGISTRACIJA IKI 2018 10 06 15.00 SCENARIJUS: Bus paskelbtas vietoje, priklausys nuo dalyvių skaičiaus. LSB patvirtintos taisyklės Iškilus klausimams kreiptis: el. paštu sidabriniai.sakalai@gmail.com arba tel. 865627027 Už saugumą atsakomybę prisiima visi pilnamečiai žaidėjai.
  5. ORGANIZATORIAI: SIDABRINIAI SAKALAI DATA: 2018 RUGSĖJO 02 DIENĄ VIETA: Viešvilės poligonas Viešvilės poligonas - automobilių parkavimo vieta (kontrolinis punktas nusukimo į poligoną) LAIKAS: Žaidėjai į žaidimą renkasi iki 10:00 KAINA: Žaidėjams su savo įranga apmokant bankiniu pavedimu 3€ Apmokant atvykus vietoje 5€ Žaidėjams- (nuomininkams) - 20€ Nuomos komplektą sudaro: ginklas, 1000 vnt. šratų, veido apsauga, rūbai (švarkas bei kelnės iš maskuojamos medžiagos), raudona automobilinė liemenė (nuėjimui iki "atgijimo" zonos), LYGIS - 1 lygis SCENARIJUS: Bus paskelbtas vietoje, priklausys nuo dalyvių skaičiaus. Bus naudojama mediko taisyklė, kiek vienas žaidėjas atsiveža su savimi bintų. Sužeistam žaidėjui bus vyniojamas bintas ant galvos. Smulkesnė informacija žaidimo vietoje. Bintų kiekis žaidėjui neribojamas, kiek nori tiek atsiveža. LSB patvirtintos taisyklės Tiuningo limitai (pasižiūrėkite savo ginklų tiuningo limitus, bus vykdomas chronavimas) Granatos tik su ŽUKI petardomis, bei BB's arba žirnių užpildu. KILUS ĮTARIMAMS ORGANIZATORIAI TIKRINS IR ŠALINS IŠ ŽAIDIMO TAISYKLIŲ NESILAIKANČIUS ŽAIDĖJUS ______________________________________________________________________________ REGISTRACIJA Į ŽAIDIMĄ - DALYVIO ANKETA. REGISTRACIJA IKI 2018 09 01 15.00 Iškilus klausimams kreiptis: el. paštu sidabriniai.sakalai@gmail.com arba tel. 865627027 Už saugumą atsakomybę prisiima visi pilnamečiai žaidėjai.
  6. ORGANIZATORIAI: SIDABRINIAI SAKALAI DATA: 2018 RUGPJŪČIO 05 DIENĄ VIETA: Viešvilės poligonas Viešvilės poligonas - automobilių parkavimo vieta (kontrolinis punktas nusukimo į poligoną) LAIKAS: Žaidėjai į žaidimą renkasi iki 10:00 KAINA: Žaidėjams su savo įranga apmokant bankiniu pavedimu 3€ Apmokant atvykus vietoje 5€ Žaidėjams- (nuomininkams) - 20€ Nuomos komplektą sudaro: ginklas, 1000 vnt. šratų, veido apsauga, rūbai (švarkas bei kelnės iš maskuojamos medžiagos), raudona automobilinė liemenė (nuėjimui iki "atgijimo" zonos), LYGIS - 1 lygis SCENARIJUS: Bus paskelbtas vietoje, priklausys nuo dalyvių skaičiaus. LSB patvirtintos taisyklės Tiuningo limitai (pasižiūrėkite savo ginklų tiuningo limitus, bus vykdomas chronavimas) Granatos tik su žuki petardomis (arba panašiomis, bet negalingesnėmis), bei BB's arba žirnių užpildu. KILUS ĮTARIMAMS ORGANIZATORIAI TIKRINS IR ŠALINS IŠ ŽAIDIMO TAISYKLIŲ NESILAIKANČIUS ŽAIDĖJUS ______________________________________________________________________________ REGISTRACIJA Į ŽAIDIMĄ - DALYVIO ANKETA. REGISTRACIJA IKI 2018 08 04 15.00 Iškilus klausimams kreiptis: el. paštu sidabriniai.sakalai@gmail.com arba tel. 865627027 Už saugumą atsakomybę prisiima visi pilnamečiai žaidėjai.
  7. Žaidimas tikrai bus :D
  8. ORGANIZATORIAI: SIDABRINIAI SAKALAI DATA: 2018 LIEPOS 08 DIENĄ VIETA: Viešvilės poligonas Viešvilės poligonas - automobilių parkavimo vieta (kontrolinis punktas nusukimo į poligoną) LAIKAS: Žaidėjai į žaidimą renkasi iki 10:00 KAINA: Žaidėjams su savo įranga apmokant bankiniu pavedimu 3€ Apmokant atvykus vietoje 5€ Žaidėjams- (nuomininkams) - 20€ Nuomos komplektą sudaro: ginklas, 1000 vnt. šratų, veido apsauga, rūbai (švarkas bei kelnės iš maskuojamos medžiagos), raudona automobilinė liemenė (nuėjimui iki "atgijimo" zonos), LYGIS - 1 lygis SCENARIJUS: Bus paskelbtas vietoje, priklausys nuo dalyvių skaičiaus. LSB patvirtintos taisyklės Tiuningo limitai (pasižiūrėkite savo ginklų tiuningo limitus, bus vykdomas chronavimas) Granatos tik su žuki petardomis (arba panašiomis, bet negalingesnėmis), bei BB's arba žirnių užpildu. KILUS ĮTARIMAMS ORGANIZATORIAI TIKRINS IR ŠALINS IŠ ŽAIDIMO TAISYKLIŲ NESILAIKANČIUS ŽAIDĖJUS ______________________________________________________________________________ REGISTRACIJA Į ŽAIDIMĄ - DALYVIO ANKETA. REGISTRACIJA IKI 2018 07 07 15.00 Iškilus klausimams kreiptis: el. paštu sidabriniai.sakalai@gmail.com arba tel. 865627027 Už saugumą atsakomybę prisiima visi pilnamečiai žaidėjai.
  9. Ačiū Organizatoriams ir žaidėjams. Visumoj žaidimas geras, manau čia priklauso nuo kiekvieno žaidėjo ko atvyko. Pliusų ir minusų kaip visada yra visuose renginiuose. Kas liečia "maklaudus" manau buvo galima pamatyti ir vienoje ir kitoje pusėje. Panašu jog kai kurie žaidėjai atvyko į žaidimą nepasigilinę į taisykles. Pvz.: kliūties apvažiuoti negalima jei ji pastatyta ant kelio, nušautas kovotojas kažkur "nušliaužia" neišlaukes 10min ir tikrai ne 1 metrą. (taip elgėsi ir spec pajėgų žaidėjai, nors ten patyrę žaidėjai, jų dar reikėjo gražiai "prašyti" kad sugrįžtu atgal) Pasigedom konkretesnio vadovavimo ir konkrečių užduočių (ypač naktį) kiekvienam būriui. Poligonas puikus, tikrai dar kartą grįžtume. Dar kartą Ačiū organizatoriams ir kaip sakoma tobulumui ribų nėra...
  10. ORGANIZATORIAI: SIDABRINIAI SAKALAI DATA: 2017 GRUODŽIO 09 DIENĄ VIETA: Viešvilės poligonas - autumobilių parkavimo vieta (kontrolinis punktas nusukimo į poligoną) LAIKAS: Žaidėjai į žaidimą renkasi iki 09:30 KAINA: Žaidėjams su savo įranga apmokant bankiniu pavedimu 3€ Apmokant vietoje 5€ Poligono nuoma Dinamiškas žaidimas Karšta arbata Gera nuotaika ;) Žaidėjams- (nuomininkams) - 20€ Nuomos komplektą sudaro:poligonas, ginklas, 1000vnt. šratų, veido apsauga, rūbai(švarkas bei kelnės iš maskuojamos medžiagos), raudona automobilinė liemenė (nuėjimui iki "atgijimo" zonos), LYGIS - 1 lygis SCENARIJUS: Bus paskelbtas vietoje, priklausys nuo dalyvių skaičiaus. LSB patvirtintos taisyklės Tiuningo limitai Granatos tik su žuki petardomis (arba panašiomis, bet negalingesnėmis), bei BB's arba žirnių užpildu. KILUS ĮTARIMAMS ORGANIZATORIAI TIKRINS IR ŠALINS IŠ ŽAIDIMO TAISYKLIŲ NESILAIKANČIUS ŽAIDĖJUS ______________________________________________________________________________ REGISTRACIJA Į ŽAIDIMĄ - DALYVIO ANKETA. REGISTRACIJA IKI 2017 12 08 20.00 Iškilus klausimams kreiptis: el. paštu sidabriniai.sakalai@gmail.com arba tel. 865627027 Už saugumą atsakomybę prisiima visi pilnamečiai žaidėjai.
  11. SVARBI INFORMACIJA !!!!!!!!! 1. Atvykdami į poligoną persijunkite telefono operatoriaus pasirinkimą iš automatinio į rankinį. 2. Su savimi turėkite asmens tapatybės dokumentus (pasienio ruožas). 3. Atvykusių dalyvių registracija baigiasi 20170527 (šeštadienį) 0930 (vėliau atvykę į žaidimą nepriimami, NEVĖLUOJAM) 4. Repelentai nuo erkių ir uodų. 5. Nepamirškit maisto ir vandens, papildymas vandens bus, kam reikalingi vaistai pasirūpinam patys. 6. Bus galimybė įsigyti BB's. 7. Ryšium su paskutiniais įvykiais dėl šratasvydžio žaidimų, žaidimo metu draudžiama naudoti RF uniformas - gorka, flora, cifra ir t.t.
×
×
  • Sukurti naują...