Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

DeaDLTU

Members
  • Pranešimai

    16
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Apie DeaDLTU

  • Gimimo data 09/08/1996

Previous Fields

  • Ginkluotė
    G36KE
  • Komanda
    SKYDAS

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Alytus
  • Interests
    Gamta , ginklai , karybos menas.

Contact Methods

  • Skype
    rytukas21

DeaDLTU's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. Sveiki ieškau pirkti pistoleta green gas , co2 nera skirtumo . Pirmenybe teikiama Glock 17,19 ir Colt 1911. Pasiūlymus PM. Alytus , atvažiuočiau pasimt į kauna ar vilniu .
  2. Sveiki perku cyma m4 flash hider su pasiūlymais pm .
  3. Sveiki kolegos čia seniau buvo kažkur numestas link'as ar tema apie keliu firmu VSS Vintorez ginklu pilnus palyginimus ten tiek išore tiek vidumi bet dabar niekur nerandu to posto gal galit kas numest jai turit ?
  4. Žaidimas buvo nuostabus . Ypač naktinė faze. Valanda su puse naktinio žaidimo o įspudžiu tai daugiau nei per kokį kitą visos dienos žaidimą. Nors naktį teko ir griūt ir susiplėšyt naują uniforma , aplaužyt ginkla , susižalot ranką bet nepaisant to žaidimas 10/10 tegul gailisi tie kas nebuvo.
  5. Ieškau metalinės hop up kameros JG firmos g36k ginklui Kaina sutartinė . Miestas Alytus. Už pašto išlaidas sumoku.
  6. Kadangi su fizika visada pykausi o prie elektrikos tai išvis kosmosas . Sakičiau šitą temą kokius tris kartus ir virš manęs esančio posto wiki bet vis tiek aš čia nesuprantu . bet dėl šventos ramybės vis tiek užklausiu poros klausimų. Turiu stock g36ke naudoju stock bateriją kuri buvo prie komplektacijos . Bet pagalvojau kad laikas atsinaujint nors tikrai stock baterija laiko man gerai kaip žaidimuose kam papasakoju net nustemba . Bet nenuklystant nuo temos . 1.Nusipirkus šitą 7,4 lipo bateriją http://airsoftas.lt/Baterijos_pakrovėjai_(Batteries)/LiPo/Li-Po_2100mAh ar reikia tarkim keist laidyną ir dėt tą mosfet(nežinau kas tai yra :/) ar tokio voltažo lipo baterijai ginkle nieko nereikia keisti įsidedu ir sau ramiai žaidžiu? 2. Jeigu reikia dėt tą nelemtą mosfet tai pas kokį meistrą lietuvoj galimą jį įsidėt ir kiek tai maždaug kainuoja su darbu ? Dėkui už sugaištą laiką.
  7. Mano meilė JG G36KE ir kopija Cirtas taktinės liemenės šonė full LK camo.
  8. Turiu šį ginklą . Ką galiu pasakyt . Nuostabus ginklas nepavedė nei karto . Yra ganėtinai taiklus šiek tiek prasišaudžius ir žinant kurioj vietoj taikytis laisvai į skarbonkės dugną iš 30 metrų pataikyt eina. Kas yra mano manymu tikrai taiklu. Kas nutiko man po vieno žaidimo tai buožė truputį įskilo bandžiau išsiaiškinti kaip ten taip įmanoma bet nesupratau . Lyg įskilo lyg kas , judinant į šonus ar bandant tą vietą įspausti nejuda bet brūkšnys kažkoks tai yra. Nu plastmasė yra plastmasė. Todėl šį ginklą reikia labiau saugot. Į vidurius nelindau nes nėra tikslo lyst kol kažkas negenda. BBS'us svaido puikiai o pats ginklas prie rankos man prilipo. Vienas dalykėlis yra pašaudžius pavieniais kartais užstringa neina įspaust nuleistuko bet perjungus i full auto iššovus kartą ir vėl perjungus į pavienius šaudo kuo puikiausiai skaičiau ši problema yra beveik visoms JG geškėm . Jai kažkas domina klausk nors šiaip yra tema būtent apie G klasės ginklus pirma paieškok forume paskui kurk naują tema http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/5376-g36-g36k-g36c-dienorastis/
  9. Taip tik pasakyk kad grynai kaip LK ir padarys be problemu :)
  10. Kaip ir rašiau seniau . http://antsiuvas.lt 12lt kažkur tai su siuntimu. :)
  11. Pirkčiau pora arba daugiau G36 mechankiu. Miestas Alytus , siuntimo atveju už siuntima sumoku.Rašykit pm.
  12. http://antsiuvas.lt susisieks su jais 12-15lt su atsiuntimu.
  13. Sveiki , kadangi po praitos žiemos mokymų pasiliko lapas su dauguma negarsinių valdymo signalų. Nutariau , kad reikia pasidalinti su jumis. Airsofto veteranai ar tarnaujantys nemanau ,kad atras čia kažką naujo bet naujokam tikrai pravers. Patys paveiksliukai nelabai geros kokybės nes per skenerį buvo nuskenuotas lapas ir per Photoshop'a perdaryta viskas. Sėkmės besimoknant. (jai rasit rašybos , gramatinių klaidų praneškit bus ištaisyta)
×
×
  • Sukurti naują...