Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

junaru

Members
  • Pranešimai

    14
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Apie junaru

  • Gimimo data 06/03/1987

Previous Fields

  • Ginkluotė
    King Arms M4 CASV-M

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Kaunas

junaru's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. How to buy a tank. A BRDM-2 story. English version. http://ntv.livejournal.com/364943.html
  2. http://www.15min.lt/naujiena/aktualu/nusikaltimaiirnelaimes/kaunietis-uzsimane-legalizuoti-ginklu-arsenala-59-420305?cf=df
  3. Arba nemoku arba neįjungtas failų įkėlimas - neeina ikelti paveiksliukų.
  4. Labai geras 'pasidaryk pats' maitinimo saltinis LiPo pakrovejui, isbandyta - veikia.
  5. Neseniai iš HK siunčiau AEG. Problemu nebuvo. Siusiekiau su shopu, paprašiau siuntimo kainų su ivariais kurjieriais: [*]DHL ir Fedex atsisake siųsti. [*]UPS norėjo 240usd. [*]Standartinis airmail $95. Kadangi AEG buvo vertas $235 pasirinkau standartini airmail. Po dviejų dienų gavau tracking numberį, suvedžiau jį siuntų paieškoje ir gavau įrasa: "Siunta išsiųsta į užsienį iš siuntėjo šalies apkaitos vietos.". Dar po trijų dienų atsirado įrašas jog siunta jau Vilniuje ir nuoroda į formą informacijai apie siuntos turinį pateikti. Pildant suvedi savo duomenis, prekių vertes (be siuntimo islaidu), kiekius ir prisegi 'pirkimo dokumentą'. Mano atveju tai buvo tiesiog eshopo užsakymo peržiūros puslapis nukopijuotas į Word dokumentą. Šitam 'dokumente' buvo tiesiog mano adresas, užsakymo numeris, prekių lentelė ir (svarbu!) atskra eilutė su pašto išlaidomis. Papildomos informacijos laukelyje suvedžiau: Airsoft (pramoginis pneumatinis) ginklas. Galia nesiekia 2J. Del mazos galios nepriskiriamas jokiai kategorijai. Daugiau informacijos: http://www.lgf.lt/index.php?1198928438 Po trijų dienų gavau el. laišką su paskaičiuotais mokesčiais: Muitas: 19.00 LTL PVM: 130.00 LTL Akcizas: 0.00 LTL Pašto mokestis: 30.00 LTL Iš viso: 179.00 LTL Siuntų paieškos sistemoje atsiranda įrašas kad siunta išsiųsta į gavėjo pašta. Palauki kol atsiras tavo pašte ir pėdini atsiimti - mokesčius susimoki pašte atsiimdamas siuntą. Reziumuojant: AEG: 592LT Siutnimas: 239LT Mokesciai: 179LT Is viso: 1010LT Tikiuosi pasidarė aiškiau.
  6. http://www.balsas.lt/naujiena/770985/m-kalasnikovo-laiskas-baznyciai-mano-dvasine-kancia-nepakeliama
  7. Kadangi per dienas sedziu Aitvaro IRC sveikinu tokia inciatyva. Kanalo sutvarkymas mano supratimu tai ir yra teisiog jo uzregistravimas bei teisiu suteikimas vartotojams. Pasibaigus IRC erai kaip ir dingo poreikis visokiems sprendimams skirtiems apsaugoti kanala nuo join/part floodo ir pan. Kanalo registravimas isties paprastas reikalas. Regitruojantis vartotojas kuris veliau bus kanalo 'founder' (Adminsitratorius) turi buti registruotas Aitvaro tinklo vartotojas: http://www.aitvaras.eu/pagalba/pirmas_kartas Toliau tiesiog: /msg chanserv register #kanalas Jūsų_slaptažodis kanalo_aprašymas Uzregistruot gali betkas, net ir Tolikas taip kad greiciau = geriau :) . Jei reiks pagalbos: /msg act labas P.S. uzregistruociau pats, bet butu negrazu pasisavinti sia ideja (kartu su adminsitratoriaus statusu).
  8. Livechate atsakyti klausimai laikui begant tiesiog pradingtu. o zinant, jog tavo atsakymas pradings maziau stengies ji rasydamas - pradedi remtis nuogirdomis, visai neargumentuoji ir t.t. Naujoku forumo skilties pirmas puslapis aprepia thread'us kuriu paskutiniai postai liepos gale, nemanau kad tai butu galima vadinti forumo tersimu (kitu skilciu kaip naujokas vertint nedristu). Betkokiu atveju prasau tik vieno: nedekit i livechata 'pypsiuku' kai kasnors paraso zinute. /mano 2ct.
  9. Jei ne paslaptis kiek kainavo tie 2 vienetai ir gal gali parodyt kaip atrode grafinis failas ? Idomu koks to ju siuvinejimo aparato "DPI" ir ar jie rekomenduoja kokiusnors specifinius fontus kurie 'graziau isispausdintu'?
  10. http://www.youtube.com/watch?v=Ja5Q75hf6QI Patirstintos spalvos ar nelabai?
  11. Kiek suprantu pirmas ir vienintelis epizodas: http://www.justanimedubbed.tv/cat-shit-one-episode-1/
×
×
  • Sukurti naują...