Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Menke

Members
  • Pranešimai

    7
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Contact Methods

  • Website URL
    http://r.lg.lt
  • Skype
    gaudrimas

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Panevėžys

Menke's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. Arba čia man keisti jūs atrodot, kad tridaliojat dėl kažko arba kažkas čia yra. Tai galiu kitą užsiregistruot vartotoją ir fsio, neberašinėsiu.
  2. Sveiki, trumpai: paskutiniu laiku, pradedu abėjoti airsoft ginklų šūvio nuotoliu. Radau daug video kur brangūs nauji GLOCK ginklai šauna vos kelis metrus, ir net kertasi, lūžta ir t.t. Tarkim šitam video, šratukas vos kelis metrus paskrenda ir krenta, šaudo kartais po 2. Klausimas jums: Kiek maždaug metrų šautu tiesiai toks ginklas? http://airsoftas.lt/Pistoletai_%28Airsoftpistol%29/GBB_pistoletai/KJWorksM9FH Arba http://airsoftas.lt/Pistoletai_%28Airsoftpistol%29/GBB_pistoletai/Glock23_plastic http://airsoftas.lt/Pistoletai_%28Airsoftpistol%29/GBB_pistoletai/G32C Šautu lygiai taippat kaip tame video? :D Ačiū.
  3. Nedurnas, mačiau temų ir apie tai. Nesišlaisto nieks su tais ginklais. O jeigu kox ir vaikšto rodydamas viešai tai tikrai ne prie kokių bobučių.
  4. Koke ten tikra ginklo replika. Kaip išpakavau ėjau iki šulės ir netoli jos, kapinėse ištraukiau ta beretta, sako žaislinis, atlaužiau gaiduka ir šoviau iš tuščio :D sako šūda rodai. nemanau kad tie airsoft galėtu kažką išgazdinti. Buvom net susikirte is 3lt ar pribegus prie nepažįstamo, išsitraukus ginklą, jis išsigas. Taip ir nebeišbandėm. Man jis negazdinimui :D GBB gal ir tikroviškiau atrodytu laiptinei, o čia tas garsas kaip eilinio springo :D Grįžtant prie temos. Gerai, kaip supratau geriausia rinktis airsoftas.lt produkcija. Koki modeliu siulytumet retesniam šaudymui tik vasara lauke, o žiemą ir taip šaltesniais orais laikant namie nenaudojamą arba kartais naudojamą? EDIT: WTF? Šitame ir daug kituose video, radau, kad tarkim žmogus filmuoja kaip šaudo iš GLOCK GBB ginklo, tai šratukai paskrenda kelis metrus ir matosi kaip krinta? Čia normalu? Vėjas toliau nuneša šraktuką išmestą į orą negu kaikurie GLOCK :D Čia pavyzdys, šaudo nuo 1minutės filmo.
  5. Jūsų tiesa. Radau katik temų, kur pats orinukas.lt atstovas klausinėja šito forumo ir dar daugybės forumo narių pagalbos, kaip ištaisyti neveikiančių ginklų bėdas ir matyt parduoti (nigi laikisis jis sau sisitaisęs), beto radau temą, kurioje net žmogus įkėlė foto, kurioje beretta m9 gbb apkaboje matosi ikištas kartonas :D LOL, o orinukas.lt atstovas man per skype sake, kad net nebandė niekad ardyti dėtuvių ir kad tokios temos spicelei sukurtos :D ABEJOJU. Tarkim nusiperku iš airsoftas.lt už tarkim 300LT maždaug. Man tikėtis jog jis nesuluš po mėnesio kaip orinukas.lt produkcija?
  6. Sveiki, matau šis forumas yra geriausias tarp visų airsoft forumų. Daugelį temų apie domiančius ginklus esu skaitęs net kelis kartus, informaciją apie naujokų dažniausiai užduodamus klausimus taip pogi radau, tad nesakykit, jog nieko neskaitęs rašau. Mane domintu toks reikaliukas. Tūrėjau nusipirkęs iš orinukas.lt naują Beretta M9 spring. Veikė puikiai, šaudėme laiptinėje keles dienas be sustojimo į skarbonkes su labai nekokybiškais šratais (geltonais) ir sulūžo. Žinau, jog jeigu būtume nešaudę tiek daug, dar ligi šiol jį būčiau tūrėjęs. Bet radau temų, kuriuose jūs orinukas.lt produkcija labai peikiate. O dabar mano ęsamas reikalas. Galvojau pirkti vėl airsoft, tik šį kart ne spiruoklinį, nes atsibodo ant rankų žaisdas gydyti nuo to spynos užtraukinėjimo, o green gas. Geriausia su blow back, nes dar niekada neteko tokio laikyti rankose. Tik vieną kartą glocką iš karininkų, kurio ir tas pats BB buvo sugedęs :D. Galvoju apie pirkima iš orinukas.lt arba airsoftas.lt Dominančios nuorodos: http://orinukas.lt/airsoft-pistoletai/airsoft-pistoletas-beretta-m9-gbb-gas-blow-back-green-gas http://orinukas.lt/airsoft-pistoletai/airsoft-glock-g23-gbb-dujinis-pistoletas Nors dėl glocko abejoju kokybe. http://airsoftas.lt/Pistoletai_%28Airsoftpistol%29/GBB_pistoletai/KJWorksM9FH (nors manau jog šis ir yra tokspat kaip orinukas.lt nuorodoje) http://airsoftas.lt/Pistoletai_%28Airsoftpistol%29/GNB_pistoletai/M9 GNB Radau įvairiausių temų, kur yra aprašoma situacija, jog kažkas nutiko blow back spiruoklėms ir panašei, ir norint ją gauti, reikia siųstis ko ne 2x brangiau iš užsienio negu visas ginklas. Nenoriu aš dalyvauti jokiose kovose ar kita. Vasarą toks daigčiukas yra superinis, ypač kaime, kai ateina nepageidaujamas katinas ar pašaudyti į skarbonkes. Kuris geriausias iš šitų? Gal pasiųlytumėt kita? Apšvieskit mane. Beto nesuprantu vieno, kodėl visi varo ant orinukas.lt ginklu, kai beveik visi jie yra pirkti iš airsoftas.lt ir perpardavinėjami? Klystu?
×
×
  • Sukurti naują...