Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Antoskalt

Members
  • Pranešimai

    172
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Apie Antoskalt

  • Gimimo data 06/19/1989

Previous Fields

  • Ginkluotė
    AK74
  • Komanda
    INFERNO

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Vilnius

Antoskalt's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. Blemba būtume žinoję, kad ten jūsų siuntinys, tai būčiau dar aš jam 30 % įpylęs papildomai į tą maišą :D
  2. Sveiki, Norėjau paklausti jeigu mūsų komanda nėra dalyvavusi 2017 metais mokymuose, ar mes galime sudalyvauti tiesiog žaidime be mokymų?
  3. Visiškai pritariu. Airsoft pistoletas (nesvarbu koks jis) nėra tinkamas daiktas šaudyti į bonkes :))
  4. Malio kariuomenės vado vardu sakau - Eisi už snaiperį :DD
  5. AČIŪ orgams ir žaidėjams už nepaprastą renginį. Buvo tikrai kitaip negu visada. Smagu matyti vis aukštesnį žaidimo ir žaidėjų lygį kiekvienais metais. Tokio tipo renginiui tobulėjimui ribų nėra :) Šiek tiek buvo gaila, kad naktį buvo be šansų praeiti kur nors toliau negu baras, tik pradedi eit ir atvaro koks monstras :D (nutarėm eit tyliai išjungę fanarikus nuo baro link pagrindinio kelio, nu einam einam tyliai visiškai, nuėjom pusė kelio, sustojom paklausyti ar niekas nevyksta aplinkui. Stovim ir už kokių metrų 10 PYST CHIMEROS akys :D kelių sekundžių nejauki tyla ir į kojas :D) Siūlyčiau apsvarstyti galimybę pardavinėti monstrų judėjimo planus (pvz. tam tikrą valandą tam tikrame kvadrate)... Visa kita aukščiausiam lygį :)) Va kokį vaizdelį aptikom zonoje... O šitas tai kiekvieną kartą prajuokindavo užėjus į barą. Nekantriai laukiam kitų metų serijos pratęsimo. P.S super idėja daryti tęstinį žaidimą, su bonusais ir skolom.
  6. Malio kariuomenės-INFERNO vardu dėkojame organizatoriams ir visiems kas dalyvavo ir prisidėjo prie šio žaidimo įgyvendinimo. Legione dalyvavome pirmą kartą, bet tikrai manau, kad ne paskutinį :) Šauniai praleistas laikas geroje kompanijoje. Buvo visko tiek logiškos sekos veiksmų tiek visiškų siužeto vingių tokių kaip kamikadzės prekeiviai (Diadia) :D ir t.t bet manau, kad orgai to ir siekė, kadangi svarbiausia yra sukurti erdvę saviraiškai ir netikėtumams, o po to jau kaip pasiseks :) Gerą įspūdi paliko žaidėjų geranoriškumas ir adekvatumas (bent jau tų su kuriais teko susidurti) nekilo jokių bėdų dėl chronavimo nepraėjusių AEG naudojimo ir kitų dalykų. Pagarba tokiems žaidėjams. Didelis ačiū tiems kurie larpino, kuo daugiau tokių žmonių tuo geresnė atmosfera visame poligone :) Kaktuso žygdarbis buvo geras Malio kariuomenės štabe (nepyk, kad buvai sušaudytas į nugarą) :DD Dar kartą ačiū ir iki kitų susitikimų. Orgai keep up the good work :) Lauksime CNS,BBS ir visokių kitokių naujienų tarnybų reportažų :))
  7. Sveiki, Nupirkčiau 30 vnt. sausų davinių Vilniuje (galima ir kituose miestuose, siuntimą apmoku). Moku po 2 eur/vnt.
  8. 1) INFERNO 2) AntoskaLT (3-5) [++++] Žaltys (3-5) [++++] Red (3-5) [++++] Egis (3-5) [++++] 3) TAIP 4) Banditai P.S dar 1 dalyvis ant klaustuko. Patvirtinta / Apmokėta
  9. INFERNO: AntoskaLT RIggs Red Egis Žaltys Pusė Dachab
  10. Siūlyčiau viešinti tautos didvyrius!
×
×
  • Sukurti naują...