Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Rebellion

Members
  • Pranešimai

    141
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Apie Rebellion

  • Gimimo data 05/09/1990

Previous Fields

  • Ginkluotė
    AIMS (Romanian AKM). M92F Beretta. AK47U.
  • Komanda
    Laisvai Samdomas

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Šiauliai

Rebellion's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Reputacija

  1. Paintball salma tada pirk, sumokesi 100-300 euru uz rimta, kuris nerasos.
  2. Patogumas - kiekvienam skirtingas. Ne is vieno "fabriko" esame :D
  3. Sveiki, Vis dažniau akys nukrypsta į VSS Vintorez replikas (AEG), bet pastebėjau vieną problemą, kad jei kas ir parduoda "AS VAL ir VSS Vintorez" tai dėtuvių - nebūna arba jos žaibiškai išperkamos. Ir jei randu vienos firmos repliką, tai nebent kitos firmos dėtuves ir kiek teko domėtis - dėtuvės tarpusavyje netinka. Gal kas turi patirties šiuo klausimu ir pasidalintų? 1) Kokios firmos repliką verta žiūrėti? Kaina/kokybė ir dėtuvių prieinamumas. 2) Kokios firmos "tarpusavyje draugauja". Gal kartais tinka vienos ar kitos firmos dėtuvės kurioms tai kitos firmos replikoms. P.S. Gal kas jau turi AS Val ar VSS Vintorez su dėtuvėmis ir norėtų su jais "išsiskirti"?
  4. Matai, akys brangiau kainuoja. As geriau jau "sadistiskai" pratestuosiu, kad po to akis abi tureciau. :)
  5. is 1cm atstumo su 130 m/s atlaike suvi su 0.25 sratuku, daugiau skriausti nenorejau stikliuko
  6. Akiniai Turiu situos, didziausias minusas - guma blogos kokybes, bijau, kad neuzilgo issitampys. Bet, zaidimo metu dar nesugebejau padaryti taip, kad uzrasotu.
  7. Zmogus "uzsideges" nauju hobiu. Ir 90%, kad nebuves dar airsoft musyje, taigi, kaip ir visiems naujokams norisi "dekoruoti savo ginkluokle". O Jus sarkazma reiskiate :)
  8. Red dot Apsauga red dot 1x40 Pas mane, tiek diena, tiek ir nakti puikiai matosi zalias taskelis, raudonas diena siek tiek sunkiau. Minusai yra du: 1) taskas nera "astrus/sufokusuotas". 2) taskelis "keicia pozicija" jei akis nutolsta nuo tasko, prie kurio buvo "privestas/ zero in", bet man ant AK matosi mano priekinis taikiklis, tai nesunku suprasti, kada tiksliai ziuriu pro kolimatoriu. Jei pirksi karini - 1-ma problema isnyks. 2-tra bus, bet su minimaliais "cirkais". Apsauga optikai sakyciau, kad butina jei pirksi brangia optika. Pilna internete nuotauku su sudauzytais stikliukais. Manau, nekiekvienas gali sau leisti dauzyti 100+ euru optikas.
  9. Orientuokis į tai: 1) Kovinis EFEKTYVUS atstumas 30-60m (70m vargu ar ne DMR ar snaiperinis ginklas "nusvies šratuką", plius jei vėjas pučia - drąstiškai krenta EFEKTYVUS atstumas) 2) Jei galvoji, kad tau reikia artinančios aptikos "taikliai" šaudyti - čia ne tas variantas. Artinanti optika labiau naudojama, kaip "žiuronai". Bent jau mano atveju. 3) Nuvažiuok bent į vieną žaidimą, kad ir kaip nuomininkas. Geriau vieną kart pačiam pamatyti, nei šimtą kart iš kitų išgirsti. P.S. Pats naudoju kolimatorių ant AK. Naudočiau standartinius taikiklius, bet man su veido apsauga jais nepatogu naudotis. Plius daug greičiau gali nusitaikyti su kolimatoriumi.
  10. 2 skirtingi akumuliatoriai Ni-mh, tik įdejus mosfet..? Mažai tikėtina, bet žinoma įmanoma, bet smart pakrovėjas iškrovinėja virš 2A tuos akumuliatorius.
  11. Man vienintelė mintis kyla, kad gali neužtekti Ni-mh akumuliatorių atidavimo. Gal Amperažas per mažas, ir suveikia kokia nors apsauga (mosfeto). Todėl ir klausiu, gal kas yra su tuo susidūrę.
×
×
  • Sukurti naują...