Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

zveras

Members
  • Pranešimai

    87
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Apie zveras

  • Gimimo data 09/01/1988

Previous Fields

  • Ginkluotė
    M4A1 R.A.S. M120/90

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/10013-zveras/?hl=zveras

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Vilnius

zveras's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. Dalyvausiu mokymuose ir žaidime http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/10013-zveras/?hl=zveras
  2. Dalyvausiu http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/10013-zveras/?hl=zveras
  3. Tai jei naujokas, tai neturi teisės turėti kažkokių minčių, negali nieko siūlyti ir turėti nuomonę? Tada taip ir pažymėkite forumo taisyklėse, atsiprašau.
  4. Aš nelabai supratau, kuo aš tau čia neįtikau? Per daug prisiskaitei temos apie "laipsnius"? Ne aš šitą problemą pakėliau, ko čia mane linksniuoji dabar? Skaityti moki? Atsakyti dar kartą? Jei jau taip mane mini, tai pasijaučiau svarbus ir atsakysiu: Jei žaidėjas nesąžiningas, jis tikrai nenorės eiti iki orgo tam, kad jį išmestų iš žaidimo. Jei manai, kad jis eis su malonumu, tai gal geriau tiesiog forume paprašyti, kad jie nedalyvautų žaidimuose? O dabar pasinaudok logika - pas visus čia postų daugiau, nei dalyvavimų žaidimuose. Nori dalyvauti žaidime - postas. Nori parašyt ką nors daugiau nei "būsiu" - viršiji postų limitą ir esi niekšas, kaip koks žvėras. Čia, aišku, labai blogai, geriau žvėru nebūti.Gali pats sau pritaikyti tą mintį "daugiau žaisti, mažiau forume sėdėti". O jei kantrybė dėl kažkokios forume sukurtos temos trunka, gal laikas pas specialistus apsilankyt? No pie for you! -3.14159265359
  5. Man ir šiaip, neskaitant maklaudizmo problemos, patinka ta privalomų antsiuvų idėja. Iš esmės, norint žaisti, jei esi ne nuomininkas, o komandoje arba LSB, tai privalai būti registruotas forume specialiai tam skirtoje skiltyje, tai manau, privalomas antsiuvas nepakenks niekam. Tiesiog tokiu atveju turi būti kokybiška, aiški ir visiems iš karto prieinamoje vietoje padėta info, kad tai privaloma ir kur tą antsiuvą gali padaryti. Laukiam poll`o tada.
  6. Hmmm... Na man upper gearboxai trūkinėja, stūmoklis sveikas. Gavau šiek tiek asmeninių patarimų privačiai, bus progos pasimėginti. Dabar grąžinausi plastikinį stūmoklį, gal galvoju gumą tarp stūmoklio galvos ir gearboxo rėmo kišt, o tai lyg ir tarpelis gaunasi. O kas yra geri gearsai ir kuo jie skiriasi? Kiek mačiau, yra begalė variantų. Tarp mano gearsų pravažiavo plastiko gabaliukas.
  7. Čia jis apie save, o kadangi pats Vilniuje gyvenu, tai pasivadinau analogiškai. Pamirškite tai ir nereaguokite jautriai, kur nereikia.
  8. Norėjau pasivadint diletantu, bet kažkaip nerandu, kur tai padaryti... /oO kas liečia laipsnius, tai galima kur gamtoje kokią šiltesnę dieną tų laipsnių į save...
  9. Tas tiesa. Apkaltintas buvau vieną kartą per pirmus savo žaidimus, pats nuėjau pas GM ir pasisakiau, apie problemą, pasakė tiesiog nekreipt dėmesio, kad tokių dalykų (apkaltinimų be priežasties) pasitaiko. Mertveke teko pasiklausyt, koks aš maklaudas ir "vaje vaje, VA ŠITAS, ŽIŪRĖKIT". Nuo to nemalonaus karto ne vieną kart traukiausi liemenę dėl didelio lašo lietaus ar šakelės, užtvojusios per koją. Kai eini su liemene ir gavęs dar vieną tokį patį lietaus "šuvį" per panamkę supranti, kas iš tikro "pašovė", tai jau nebe nusiimsi pakeliui, o tai kas užmatęs tikrai nesąžiningu palaikys ("nuėjo už kampo, nusivilko liemenę, tipo grįžo iš mertviako"). Na, bent jau man pamačius kiltu tokia mintis. Kitas atvejis, kai pats šaudai ir atrodo, kad kliūna, bet geriau pasižiūrėjus matai, kad šratai krenta prieš priešą, trūksta metro kito, nors iš pradžių atrodo "nū šitas niekšas... nū maklausas"... Su tokiais nachališkais atvejais, kai ateini, "papjauni" o jis vistiek nemiršta... Iš tikro irgi buvo atvejų, kad ir VPN`e, kai dėl neaiškių ar neišklausytų nurodymų pasidaro neaišku, ar užimtoje teritorijoje šaudoma, ar nešaudoma. Pats vaikščiojau, pats į priešą nešaudžiau, nes lyg ir nebuvo galima, priešai šaudė į mus, nors mūsų požiūriu nebuvo galima nei jiems, nei mums. Šaudė net į su liemene esančius... Zombių medžioklė ar kaip čia? Tai jei ponai iš Trakų nusprendė, kad ten nešaudoma... Pakarpė ausimis, pagalvojo, ką tie "lenkai iš wilno" čia daro ir tiesiog nereagavo į, jų požiūriu, neleistinus veiksmus? Jei nereagavo nachališkai, tai tada tokie padarai tikrai trukdo žaidimą ir gadina nuotaikas. Privalomas ID leistų po game išsiaiškinti su GM ir išspręsti problemas, kad ir ne iš karto po žaidimo, o forume ar per PM. Parašai GM, GM parašo tariamam kaltininkui, GM nusprendžia, kad teisus, GM informuoja abi puses, ir jei reikia, priima sprendimą kažko nebe priimti į savo rengiamus žaidimus. Viešas skelbimas... Matai, kaip ir sakei, neteisingai apkaltintus greit pamirš, o forume ar kitoje viešoje vietoje info liks. Ką į internetą padėsi, liks ten amžiams. Trinti pranešimus, kurie netenka prasmės? Kaip nuspręsti, kada netenka prasmės? Po 3 žaidimų (jei nebesikartoja problema)? Ateis koks naujokas, sakys "ai čia šitą žinau, skaičiau apie jį, maklaudas yra, tai jei jis taip, tai ir aš nereaguosiu, kai jis į mane šaudo, pamokysiu jį...". Šitą problemą pastebėjau ir žaidimų metu, kai vienai pusei sekasi gerokai geriau, nei kitai, tada prasideda kaltinimai ir "ai jie maklaudina visi, tai ir mes maklaudinsim". Na, tiksliai nepacituosiu, bet skambėjo panašiai. Vaikiška, bet tokia realybė.Tad, aš būčiau už aiškias identifikacijos priemones ant kiekvieno žaidėjo ir prieš skelbimus apie tariamus maklaudus, nebent GM apie per jų žaidimus maklaudinusius asmenis. Jei pradės rašinėti kiekvienas, bus balaganas.
  10. Tai http://www.atncorp.com/atn-shot-trak-hd-x (Lietuvoje yra, ar reikia siųstis?) už 500LTL esi labiau patenkintas, nei contour+ ar gopro, po 1000-1500LTL?
  11. O ši tema nėra susijusi su ponais "erelio akis - taiklioji ranka", kurie iš bet kokio atstumo per šakas, krūmus, ir ką tik nori vis pataiko ir pataiko, o visokie maklaudai vis apsimeta ir apsimeta, kad nepajautė? Tokia situacija irgi nėra maloni, kai velniai žino dėl ko esi apkaltinamas maklaudizmu, ir apie tave eina ir giriasi visiems savo kolegoms. Gi ne dėl "fragų" žaidžiam, o dėl pramogos. Yra situacijų, kai penkiese iš 5 metrų į vieną šaudo ir niekaip nepataiko, yra situacijų, kai vienas iš 200 metrų per krūmus šaudo ir visi šratai į taikinius... Na pabėgo tai pabėgo, gal tikrai nepajuto, gal tikrai nepataikei. Jei matai, kad su vienu ir tuo pačiu asmeniu ir ne tau vienam kyla problemos, tik tada eit rėkaut į viešumą. Jau geriau pas GM nueit ir išsiaiškint, nei pyzdėlint prie visų savo šūdus. Manau, taip atrastume ir mes tą pačią panacėją iš pajūrio. Kai kuriems neprašaunantiems reiktų nusileisti ant žemės, pamiršti žodį "arogancija" ir išmokti naują žodį "pagarba". Jau buvo pakeltas klausimas, pakelsiu dar kartą: ar tikrai mes turime labai didelę maklaudizmo problemą, kad verta apie ją diskutuoti?
  12. Na, kyla klausimų, tikriausiai ne man vienam. Neprašau jūsų ieškoti informacijos, prašau pasidalinti savo asmenine patirtimi ir praktinėmis žiniomis. Visos dalys yra "super ultra afigienos" pagal aprašymus. Visai neseniai sužinojau, kad dėl metalinio stūmoklio dažniau lūžta upper gearboxai. O atrodė "afigienai, gi metalinis!". Aišku, žiniomis pasidalino kolega iš forumo, turėsiu progos išmėginti tai praktiškai.
×
×
  • Sukurti naują...