Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Gulbinas

Members
  • Pranešimai

    13
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Previous Fields

  • Ginkluotė
    AKS 74

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Siauliai

Gulbinas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. Supratau, reiskias reikia naujos galvos. Dekui
  2. Sveiki, kad nekurti naujos temos paklausiu cia del cilindro galvos. Ant cilindro galvos yra vamzdelis pro kuri iseina oras ir ant kurio uzsimauna nozzlas. Ar tas vamzdelis turi slankiotis cilndro galvoje pirmyn/atgal ar jis ten turi nejudeti? Galiu su pirstu ji istumti i cilindo vidu, cia taip turi buti?
  3. Man tokia problema su ak74, tik dboys buvo del silpno akumo.
  4. Matomai man labai pasiseke, nes laike tikrai neblogai :)
  5. Nu pradziai pasikeisiu akuma po to ziuresiu jei vis tiek bus ta problema bandysiu pazaist su rankena. Nes siaip ta sautuva prikau pries kokius 4 metus, tai manau normalu, kad originalus NiMh akumas buves prie jo jau eina i pabaiga...
  6. Nusprendziau pirkti Lipo akuma, taigi iskilo keletas klausimu: 1, Akuma galvoju pirkti sita- http://www.airstrike.lt/airsoft/akumuliatoriai/lipo/7-4-v/lipo-7-4v-1300mah-25c-battery Jokiu prastu atsiliepimu apie ji neturite? 2, Tokio pakrovejo uztektu ar ieskoti kazko rimtesnio? http://airsoftas.lt/Baterijos_pakrov%C4%97jai_(Batteries)/Pakrovejai_kita/pakrovejas_lipo 3, Taip pat keisiu laidus ir jungti i T. Ar laidus ir jungtis butina pirkti is airsoftas.lt ar galima nusipirkti ir is kokios Lemonos? Ar jie ten kokie ypatingi? 4, Jei pakeisiu jungti akumas -----> variklis i T, tai ir ant pakrovejo reikes pakeisti jungti, gerai suprantu? Kol kas tiek,dekui ;)
  7. Jus visiskai teisus, taip ir bus. Akumas standartinis nimh ir kraunu su paprastu pakroveju, kuris buvo komplekte. Itariau, kad beda ta gali buti del akumo... Dekui uz info. Dabar klausimas del akumo, reikia pirkti nauja akuma, bet ten turbut nieko mandresnio neikisi i ji, kaip kad ta nimh stick tipo? Tai gal bent pakroveja geresni koki nusipirkt?
  8. Sveiki, gal kas galesite pagelbeti. Stringa mano AK-74u DBOYS. Pradzioje strigdavo labai retai, bet siandien paemus ginkla po pertraukos pastebejau, kad labai daznai uzstringa, neisejo net normaliai pazaisti. Esme tokia, kad kai jis uzstringa atsuku ir nuemu rankena, kurioje yra varikliukas, nuemu varikliuka, tada ten matosi dantraciai ir toks kaip fiksatorius kuris uzfiksuoja dantrati, kad jis nesisuktu atgal (kaip suprantu), tai uzkisus atsuktuva ir atfiksavus ta fiksatoriu dantraciai prasisuka ir sautuvas atstringa. Atrodo, kad kazkaip labai uzsiverzia tas fiksatorius ir varikliukas nebeprasuka gearboxo. Gal turite kokiu minciu kas cia gali buti?
  9. Tai, kad nezinau kas gamintojas tame ir problema ;) Nu cia daugiau foto, kad butu aiskiau: Kaip as suprantu detale nr 1 turetu pastumpti tas gaidukas ir ji tada atidaryti detale nr2, taip? Pas mane nepastume detales nr 1.
  10. Sveiki, nezinau,kaip tiksliai vadinas sis mano pistoletas, bet zodziu pildomas yra green gas :) esme tokia, kad pradejo nebesaudyti, nepaduoda duju. Biski prasiardziau ir pastebejau toki dalyka, kad tas lezuvelis (nuotraukoje), kuris turi nuspausti apkabos ventyli jo nenuspaudzia. Toks jausmas, kad gaidukas neatsilenkia iki galo ir nepastumia to lezuvelio link ventylio... Gal kas galit ka pagelbet ar paaiskint? Gal kazka ne taip suprantu... Foto:
×
×
  • Sukurti naują...