Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Žemaitis

Members
  • Pranešimai

    10
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Apie Žemaitis

  • Gimimo data 12/13/1976

Previous Fields

  • Ginkluotė
    G36C
  • Komanda
    Eskadronas

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.eskadronas.lt

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Vilnius

Žemaitis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. Man vienas labiausiai patikusių geimų kuriuose esu dalyvavęs. Lyg ir nieko ultra-ypatingo, bet viskas gavosi labai gerai: tobulas oras žvalgybiniams veiksmams, įdomi ir įvairi teritorija, įvairių taktinių veiksmų įvairovė, sąžiningi priešininkai, profesionalūs partneriai, geras organizavimas, ačiū Balu, laukiam trečios dalies. Vienas tų geimų kuriuos prisiminsiu labai ilgai.
  2. Sveiki, ačiu orgam ir visiem dalyvavusiem, buvo smagu, įdomu, įtraukė, įsijausti buvo lengva, Stribų įvaizdis, antūražas, apranga, veidų "faktūros", elgesys - top level, nereikėjo labai versti savęs įsijausti, savaime kilo "patys mieliausi" jausmai raudoniesiems tovariščiams :) :) :) apie Sandėlininko šou .. patys matėt !! (beje, davai hebra, kitą kartą nepjaukit sandėlininko (ir du kartus iš eilės :mad: ! ) , dėl šito bajeriuko ilgai buvom nevalgę ir žaidimas pirmas valandas vangiai įsibėgėjo.) Partizanai, galėjom būti labiau organizuoti, ir kad "draugai" visada jaustusi taip nesaugiai kaip jautėsi antrąja dieną. Pirmąją dieną bent jau iki tol kol sutemo jiems buvo leista per daug siautėti (ką jie darė puikiai), žaidimo pradžioje buvome kiek vangoki, trūko vieno partizanų organizacinio centro, kurį nebuvo lengva sudaryti, nes bet kas galėjo būti išdavikas, bet tame ir vienas iš žaidimo įdomumų: atrinkti savus nuo išdavikų , suburti hebrą, eiti į mišką ir žūti už Lietuvos laisvę. Kitais metais privalom: turėti trispalvę, ją iškelti kaime, sudainuoti "Bolševikai tegul žino.."! Kelios mintys ateičiai: gal verta padaryti, kad partizanai gali užpulti nkvd-mgb štabus ir iš ten ka nors paimti, gauti kažkokios naudos (maistu ar kažkaip kitaip) ; galėtų būti kažkokios priemonės išdavikų-stukačių suradimui ir tardymui. Ačiu namelių architektui už žemus stogus ir smulkų galvos sužeidimą :wacko: Iki kitų metų
  3. Eskadronas, 8 žmonės: Moonas, Ursus, Ramas, Shamanas, Romša, Žemaitis, Simas,Gisis
  4. KJ Works gamybos Glockui http://airsoftas.lt/Pistoletai_(Airsoftpistol)/GBB_pistoletai/G23 reikalingas dėtuvės dangtelis, kuris uždaro dujų įpylimo angą. Pirkčiau sugedusią dėtuvę.
  5. gera buvo granatėlė.. ir dar geresnėj vietoj :D , viskas ok, ačiu visiem už geimą
  6. buvo smagu , ačiu ginklo broliam ir priešam
×
×
  • Sukurti naują...