Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

artikzas

Members
  • Pranešimai

    18
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Apie artikzas

  • Gimimo data 08/01/1994

Previous Fields

  • Ginkluotė
    Ak-74M DBoys
  • Komanda
    Laisvai samdomas

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Kaunas

artikzas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. Skamba idomiai, tik kad nebutu labai lengva pataikyti i ji.Padaryti maza atvira vieta ties valdymo bloko.
  2. Tai kad seip mano manimu turi veikti orginalus,tik nezinia kodel jis neveikia,nes seip nekis gi tokio akumo kutris negali pavezti.
  3. Nezinau kaip kitaip jis vadinasi,bet jis atrodo lyg desrele :D pailgas,viena baterija eina paskui kita.
  4. Sveiki,turiu tokia problemele.Nusipirkau AK-74M Dboys firmos,kartu su jo buvo akumas Ni-MH 9.6V 1200mAh ir pakrovejas 450Mah,taigi krauti akuma reiketu apie 2.5val.Bet kai idejau ji i savo automata jis nesaudo,varikliukui neuztenka energijos.Bandziau draugo akuma pas ji Li-PO 7.2V neatsimenu kiek mAh,tai su jo veike puikiai,galvojau kad mano akumui atejo amen,bet nuvaziavau pas viena elektrika kuris dirba su akumais ir jis padare is Ni-MH 9.6v tik 2000mAh talpos akuma,tai tas irgi nepaveza,o nuo elektro dreles 12v akumas paveza laisvai.Turiu toki klausima kur galima gauti akuma tinkanti siam automatui? pas mane su uzsilenkiancia buoze variantas,taigi baterija dedasi is virsaus(desreles tipo)?
  5. o kuom jis geresnis?pvz ant mano kroviklio parasyta 450mA,tai pvz jai baterija 1200mA,tai krautis jam 2.5val,tesiog stebeti laika ir viskas,manau tada nieko blogo nebus:)
  6. sveiki,gal glit patart koki akuma pirkti ak-74m desreles tipo,nore iau lion bet nemaciau ju tokios formos.Reika Kaune:) dabar buvo 9.6 1200Mah
  7. bandziau,lyg nepadeda rytoj bandysiu draugo akuma kisti,gal pades:) dekui uz patarimus ir atsakymus:)
  8. atsukau,o kur tiksliau randasi sis sesiakampis varztelis,bandysiu pasukineti ji :)
  9. supranti kaip buvo.istraukiau jis dohlai kazka saude dar,pagailejau ir pajungiau krautis,o paskui issove viena gera suvi ir viskas:D
  10. pas mane akumas ne buozei,o desra virsuj.kodel jus galvojat kad akumui amen?as nesuprantu aisku,bet nezinau kazkodel atrodo lyg kazkas tai uzstringa:D nes varikliukas truputi garso duoda:D
  11. supranti kai istraukiau is dezes gulejo lapas,su 10 sovimu testu,kiek fps yra.idejau akuma,automatas saude ora bet silnokai issoviau kokius 5 kartus,paskui nekankinau ir padejau krautis,o veliau issove 1 karta ir viskas.
  12. Sveiki,nusipirkau nauja Ak-74M Dboys firmos,pakroviau akuma 2.5val. batarke 1200MAh o pakrovejas 450.idejau batarke nuemiau saugu rezima issove viena suvi,o paskui tik girdisi lyg variklukas bando sukti,bet nieko neuztempe.Kame gali buti problema?
  13. Galima kokias savo idejas siulyti tau i PM,nes kai pamaciau info apie Stalkeri ir paziurejau video tai labai norisi sudalyvaut,ir kaip tik imanoma padeti?
  14. 1) Artikzas,Arturas 2) 18 3) Kaunas 4) Ak74M,120m/s 5)
  15. Dekui visiemas uz ger gama,zaidimas buvo super.Dar didelis aciu Mindaugui :)
×
×
  • Sukurti naują...