Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Deivux

Members
  • Pranešimai

    65
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Apie Deivux

  • Gimimo data 05/23/1976

Previous Fields

  • Ginkluotė
    G36C 120m/s
  • Komanda
    The Expendables

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?showtopic=9598

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Vilnius

Deivux's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. Patarimas , pasitikslinkite del mokesciu, kad nebutu veliau bedos, tikrai yra tam tikru niuansu.
  2. Gaila, tai butu pakeite visa esme, skaniai butumem pakovoje jei ne orgu noras apsaugoti baze ir jus. Beje kas link Talibu bazes.. taip iki jos ir nedaejote, nugesinti buvo visi ties pirmu postu (pastatas) , kitam kartui pritariu del bazes ikurimo ir atstumu... mano GPS parode, per grubiai 18val nueita apie 28km jau nekalbam apie strakaliojimus ir karo veiksmus ;)
  3. na ISAF kad apsigyne ir islaike ... nedryschiau taip teigti jei ne GM nuoroda i baze nelysti :) , tiesiog du kartus kai uzgulem baze, visus nuo tvoru isrukydavom ir eidavom namo, nes kaip ir nera tikslo pulti tvoras ar visa diena buti uzgulus vartus, taigi ISAF apsigyne !!! :D Girdejote Talibo zhodi :D P.S. achiu orgams uz nepagaletus litus geram orui, puikia nuotaika (kuria atsivezhem) , shaunia technika , palapines, na ir visa geima, achiu !
  4. + 5 nuomininkai, ar reikia pasiskambint pries atvykstant ? P.S. kur zaidziam ? Vismaliukai ? Edit: 4 nuomininkai (ginklus turesim) Deivux ViDon b00ras
  5. o jei rimtai ? kazhkas gali pasakyt kas nutiko ar nenutiko ? kur buvo geltoni ? ar chia toks uzmanymas ? ar chia as vienas ju nemachiau ? :) kas link registracijos ir zaidimo pradzios nusikelimo, as organizuoju renginius ir turim daug dalyviu ir ta pachia registracijos problema, siulychiau: 1. turet bent 2 chronus ir du zmones ar kiek ju ten reikia kad dirbtu du postai. 2. pries prieinant prie chrono kad butu sarashas, kur zmones save randa pagal numeri ir prieje prie chronavimo jau pasisako koks jo numeris kad nebludyti orgams po sarasha kazhko beieshkant. tokiu budu eile judetu kaip minimum 2x greichiau ;), nes daug laiko sugaistama prie dalyvio paieshkos ir tik vieno chronavimo tashko. Manau vietoj 1:30h susikuktumet per 45 min drasiai ;)
  6. Zaidimas praejo pakankamai smagiai, oras ineshe savo smagumo, bet po zaidimo kyla keletas klausimu, ar geltonuju buvo 4 zmones ar truputi daugiau ? :) nes pradzioje lyg matem daugiau, bet paskui taip ir nesupratau kur jie, melynuju buvo 4i buriai po grubiai 10 - 12 zmoniu o kiek buvo geltonu ??? P.S. paskutini pastata uziminejom tai taip ir nesupratau kas gyne, kiek gyne , ar gyne :D ?
  7. Man asmeniskai atostogos buvo. Manau reiketu atsizvelgt rengiant gerus geimus i laika , nuo rugsejo manau visi daugiau dalyvautu ;)
  8. Kaip nebutu keista :) dziaugiuosi kad atsauktas, atostogos ir t.t. butu sutrukde sudalyvaut, laukiam naujos geimo datos !!!
  9. Butent tai GMai ir turetu daryti - stebeti kas kokioje puseje ir esant reikalui , gyvai, vietoje perskirstyti, nes pora tokiu kartu ir nebesusirinks po 80 zmogu i zaidimus... nes butent pries geima jau galima buvo pastebet kas gaus malku o kas zhais RAMBO stiliumi...
  10. Sian as asmeniskai likau nepatenkintas geimu, keleta punktu kuriuos galima tikrai tobulint ;) 1. Kiek pastebejau tai teroristu buvo lyg daugiau nei UN pajegu (gal klystu), visos stiprios pajegos sukrito i teroristu grupe, reikejo gal kazhkaip perskirstyt, nes tikrai jautesi kad teroristai zhenkliai stipresni ar patyre labiau. Sita reikala galima buvo ir pries geima vietoje ishsprest.... 2. Geimo pabaiga... jei jau Orgai pranesa kad dabar bus paskutinis puolimas tai reiskia kad reikia eiti i duobes ir pulti o ne sesti ir valgyti koshe.. (chia pamastymas UN pajegoms). 3. na ir paskutinis punktas kaina, manau truputi per daug uz tris dumu bombas, dzipuko marsruta ir koshe ;)
  11. Laukiam nesulaukiam, gal planuojamas kada tesinys ?
  12. dekui, veikia, ne taip kaip senajam, bet bent jau nereikia vaikshiot ratais kol PM parashysi :)
  13. nu tai taip ir as moku.... bet tai chia downgrade lyginant su senaja versija patogumo prasme zhiurint... na bet.. achiu :) shita pratima mokejau :)
  14. Reikia pagalbos :) , niekaip nerandu AZ , ar english - PM, kur rasti tokia KNOPKE ? prie tarkim zmogaus posto ? :) dekingas uz info. P.S. kai atnaujinot nieko nebesuprantu ...
×
×
  • Sukurti naują...