Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

domukas00

Members
  • Pranešimai

    18
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Previous Fields

  • Ginkluotė
    M4

domukas00's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. Sveiki, tenka pažaisti airsoftą ir ne Lietuvoje, kur skiriasi FPS limitai, taip pat, norisi turėti galimybę tą pati ginklą naudoti ir artimose kovose ir, priklausomai nuo vietovės, naudoti kaip vienašūvį DM. Googlinant anglų kalba, dauguma forumų yra amerikietiški, kur kiek kitokia gamintojų pasiūla, negu Europoje. Vienas labiausiai minumų ICS CXP-MARS, kurio kaina 400+Eur, bet Europoje turime Specna Arms produktų, kurių Edge versijos kainuoja 200+Eur. Ką patartumėte rinktis, gal galite parekomenduoti ginklų gamintojus, kurie gamina ginklus su greitai keičiamų spyruoklių mechanizmais, į kuriuos, papildomai nemodifikavus gearboxų, būtų galima įdėti ir stipresnes spyruokles (spyruoklės būtų kaitaliojamos tarp 300-450FPS (90-137 m/s))?
  2. https://www.evike.com/products/54142/ https://www.evike.com/products/83506/ https://www.evike.com/products/47821/ https://www.evike.com/products/53752/ Pilnas komplektas naujomis dalimis gaunasi 470EUR, jei dalys naudotos, kaina ženkliai mažesnė (kadangi HPA patikimiau už įprastus AEG, tai ir naudotus komponentus drąsiau galima pirkti)
  3. Sveiki, vis pastebiu žaidimuose žmones naudojančius HPA (suspausto oro) sistemas, bet šiame forume diskusijų apie jas nepastebėjau. Gal kas galite pasidalinti patirtimi kas jas turite savo ginkluose? Ar daug smagesnis dalykas, nei AEG? Ar nepradeda įkirėti suspausto oro balionėlis ant nugaros, iš ginklo link jo einanti žarna? Iš pirmo žvilgsnio dėl savo funkcionalumo tai atrodo superinis dalykas, ypač tiems kuriems norisi pažaisti ir su automatiniais, ir su vienašūviais snaiperio ginklais, nes naudojantis šias sistemas galima reguliuoti greitošaudą, šūvio greitį bei šaudymo režimus. Vietoj to, kad pirkti 2 atskirus ginklus ir juos atskirai modifikuoti, užtektų vieno seno ginklo su įdėtu HPA, kurį būtų galima paversti į vienašūvį snaiperinį vien perdėjus ilgesnį vamzdį, kojeles, optiką ir padidinus šūvio greitį. Rinkiniai perdaryti gearboxą kainuoja apie 300 EUR, suspausto oro balionėliai nuo 40EUR, reguliatoriai apie 100EUR. Daug kas išleidžia didesnes sumas įsigijant 2 atskirus ginklus ir juos modifikuojant, o įsistačius HPA vieninteliai dalykai, ką dar būtų galima pamodifikuoti, tai tiesiog HOPUP kamera ir geresnis vamzdelis. Ebay kolkas netenka pamatyti naudotų šių komponentų, tad viską tektų pirkti naujus. Dėl balionėlių pripildymo, daug kas naudojantys šias sistemas kartu įsigija ir naudotus didelės talpos nardymo balionius, kuriuos prisipildo nardymo prekių parduotuvėse, o namie su specialiais adapteriais nuo nardymo balionų pripildo airsoftui skirtus balionėlius. Kokios jūsų nuomonės apie šias sistemas? Kokie įžvelgiami minusai neskaitant to, kad gali trukdyti nuolatos nešiojamas suspausto oro balionėlis ir iš jo į ginklą einanti žarna?
  4. O kokių gamintojų bent į hopup kamerą tvarkingai įsistato?
  5. Sveiki. Turimas ginklas Dboys M4 su visomis originaliomis dalimis. Susidėvėjus hopup gumos lūpoms (bucking lips) užsisakiau SHS gumą iš gunfire. Bet naujoji visiškai netinka. Už originalią gumytę žymiai sunkiau lenda į hopup kamerą, o jai atsirėmus iki galo, vamzdelio įpjovos stovi netinkamoje padėtyje (https://imgur.com/6e7Y5QY ). Kai vamzdelis su guma nėra tarp hopupo, šratukas pro ją praeina įdealiai: tarp gumos lūpų įstačius šratuką, jį tereikia vos stumtelėti, kad šratukas įkristų į vamdelį, bet įstačius į hopupą, gumos lūpos kažkiek deformuojasi, iš apvalios formos tampa labiau ovalios, o šratuką tenka žymiai sunkiau spausti, kad jis įkristų į vamzdėlį (kas yra negerai), (turbūt dėl to, kad įstačius į hopupą ji yra per daug suspausta?). Gal kam teko su tuo susidurti? Ar tai SHS gumos bėda ir reikėtų bandyti pirki kito gamintojo, ar kaltas originalus hopup'as, kuris galbūt yra pritaikytas tik originaliai gumai? Ar apskritai skirtingų gamintojų hopupai ir gumytės tarpusavyje skiriasi ir kiekvienam hopupui reikia atitaikyti būtent kokio gamintojo gumą į jį galima įsistatyti be problemų?
  6. Padarius M4 gearboxo shimingą, gearboxas dirba žymiai tyliau, kažkiek padidėjo greitošauda, bet šaudant ant semi, per vieną nuleistuko nuspaudimą (jei jis neatleidžiamas super greitai) vietoje vieno šūvio išaunami 2-3 paeiliui. Patebėjau, kad tai įtakoja ir motoro priveržimas - jį priveržus stipriau, ši problema kaip ir dingsta, bet motoras tuomet būna sulindęs į gearboxą per giliai, nes pradeda girdėtis dantračių trynimasis. Koks būtų šios problemos sprendimas?
  7. Sveiki, Isardžiau savo AEG gearbox, kad pažiūrėti ar nedingsta kompresija, ir pastebėjau, kad "tappet plate" spyruoklė yra labai stipri. Pvz. šiame video: https://youtu.be/ZHcXEhqvcM0?t=298 (4:58) autorius ją lengvai judina su vienu pirštu, o mano atveju, jau reikia panaudoti gerokai daugiau jėgos norint jį atitraukti iki galo. Norėčiau paklausti, ar vertėtų ieškoti silpnesnės spyruoklytės, nes tai gali įtakoti greitošaudą, (visgi yra labiau apkraunamas varikliukas) ar tai nieko nelemia?
  8. Kokiose parduotuvėse Lietuvoje galima rasti 0,2 arba 0,3mm storio poveržles? Senukuose iš ploniausių 0,5mm tik pavyko rasti
  9. Sveiki, esame naujai susibūrusi 4-ių žmonių komanda. Ieškome kitų komandų iš Panevėžio ar jo apylinkių bendroms treniruotėms. Gal kas atsilieps.
  10. Sveiki, kad nekurti naujos temos, norėčiau patarimo paklausti, koks variantas būtų geriausias perkant pirmą ginklą. Renkuosi tarp dviejų: CYMA M4 136Eur su nimh baterija ir pakrovėju https://gunfire.com/en/products/cm002-assault-rifle-replica-black-1152200814.html ar DBOYS M4 116,5Eur be baterijos https://gunfire.com/en/products/bi-5781m-rasii-cqb-replica-1152192876.html + Lipo pakrovėjas 7Eur https://gunfire.com/en/products/gfc-energy-lipo-smartcharger-1152199438.html + LiPo 7.4V 1450mAh 30C baterija 12Eur https://gunfire.com/en/products/lipo-7-4v-1450mah-30c-2-cell-battery-1152216900.html (ar geriau kokią kitą?) Iš forumo žinučiu, CYMA gana populiaresnis brand'as, plius, šiuo atveju, 500gr sunkesnis, kas turbūt reiškia daugiau metalinių dalių, didesnį patvarumą? Kadangi DBOYS komplektacijoje nėra baterijos, nusipirkus lipo bateriją su pakrovėju, gautusi beveik tokia pati kaina kaip ir CYMA, bet jau pranašumas būtų baterijos tipo atžvilgiu.
  11. Tiesiog idomu buvo, kodel Lenkijoj garantinis galioja 12menesiu, o Lietuvoj tokio pat ginklo tik 1menesi, bet dabar jau aisku
  12. Bet keisciausia man del garantijos. Kodel Lenkijoj garantija 12menesiu, o Lietuvoj tik 1? Juk kaip suprantu, tai gamintojas yra tas pats ir gamintojas nustato garantijos laika...
×
×
  • Sukurti naują...