Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Tom500

Members
  • Pranešimai

    34
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Tom500's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. Rekomenduočiau A&K PJ25 nes apie ji galima surasti daug informacijos (pvz. http://www.airsoftsniperforum.com/43-longrange-aegs/892-holy-grail-building-your-dmr-aeg.html) , turi prailginta gearbox v2( padės pasiekti didesniu atstumu). Apie APS nieko gero nesu skaitęs, bet dažnai vadina Another Piece of Shit, apie Jing Gong 0447A AU-4G (AUG4) jų svoris gan nemažas todėl jei krenta dažnai būna skila abs korpusas.
  2. Sveiki Gal kas galėtu parekomenduoti ne brangia maitinimo šaltini ? Pakrovėjui Redox alpha v2.
  3. Ačiū už patarimą , siandien paskambinau, sake kad viskas ok šiandien išsius, sake palaukti, bet baigėsi sąskaita :unsure:
  4. Sveiki taigi neseniai (2015.02.14) užsakiau iš gunfire siuntinį. Laukiau pirmą savaitė iki trečiadienio tada jiems parašiau, o jie atsake kad „labai daug siuntiniu reikės palaukti 4-6 dienos “ laukiau dabar iki antradienio parašiau atsake kad vėl „labai daug siuntiniu ,bet pasakė pasakys Tech Dept manager kad sutvarkytu siuntinį kuo greičiau, taigi norėjau paklausti ką daryti ? Kantriai palaukti pora dieneliu ar jiems vėl rašyt ?
  5. Jeigu keisi vamzdelį į ilgesni tada reikės keisti ir cilindrą nes kaip sakė "Depsas" bus problemos su kompresija. Airsofte vamždelio ilgis nedaro daug įtakos taiklumui ir atstumui. Kaip gerai pasakė man užsienio forumuose , geriau savo stock'ini vamzdeli išvalyk su alkoholio ( man tai labai padėjo) , bet jei vistiek norėsi nupirkti nauja vamzdelį tai nupirk tą , kuris skirtas tavo ginklo ilgiui , o dėl taiklumo ir atstumo. Didžiausią įtaka daro 1. Hop up 2. Kompresija ( kad po kiekvieno šuvio fps arba m/s skirtumas butu ko mažesnis ) 3. Geros kokybės bb's ( 0.25+ )
  6. Žinau kad offtopic , bet nenorėjau kurti naujo "topic" , norėjau paklausti ar kas siuntė iš taiwangun ? Kaip ten ?
  7. Aš tai imčiau madbull black python v2 (http://airsoftas.lt/Siauri_vamzdeliai_(Precision_barrels)/6.03mm/455%20mm.%206.03%20MB ) Kiek esu skaites užsienio forumuose tai "Matrix" vaimzdeliai yra blogos kokybės. Tik turėk omenyje kad madbull vamzdeliai susilenkia lengvai , tai istatant reikia būti biški atsargesniu Ir man atrodo tau geriausiai tiktu 455mm
  8. Kariauk visada nuomuoja JG ( Jing Gong ) G36c
  9. Siauresnis nereiškia geresnis. Jeigu kalbama apie "sniper" tipo ginklus tai 6.01 idealus bet pastačius ji i aeg bbs strigs dažniau. 6.03 yra ta "sweet spot" aeg'ams ir dar neužtenka kad vamzdis būtų siaurus dideli įtaką daro kaip viduje ar jis "smooth" ? Kad vamzdelis veiktu gerai turi buti "smooth" ir siaurus taigi ir reikia atkrepti dėmesį kas gamina tą ar kita nes pvz: PDI 6.05 visada bus geresnis nei koki element 6.03.
  10. SveikiKokio galingumo lazeri galima naudoti zaidimuose ? Ar Class IIIa
  11. Aš imčiau cyma ak47 todėl kad cyma firma išleidžia gerus ak , šitas ak turi 3v gearbox kuri yra pats stipriausias gearbox , jo vidinės dalis yra neblogos kokybės korpusas irgi , geras variantas pradedančiam . JG išleidžia gerus g36 bet apie mp5 mažai žinau.
  12. http://www.airsoftsociety.com/forums/f88/jg-m4-s-system-dboys-m4-s-system-50232/ http://www.boards.ie/vbulletin/showthread.php?t=2055331076 http://www.airsoftgiforum.com/viewtopic.php?f=7&t=15868&start=0&st=0&sk=t&sd=a
  13. Gal kas turėjo Dboys M4 s-system (http://www.airstrike.lt/airsoft-ginklai/aeg-elektriniai-ginklai/m4-m14-m16-scar-klase?product_id=758 ) ? Buvau perskaites kad jo vidines dalys nėra geros ar tai tiesa ?
×
×
  • Sukurti naują...