Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

SCORPIO

Members
  • Pranešimai

    19
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Previous Fields

  • Ginkluotė
    G36
  • Komanda
    ŠAKALAI

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Šiauliai

SCORPIO's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. Parduodamas kulkosvaidis G36 Jing-Gong. Puikiai veikiantis, bet airsoftui jau nelieka laiko. atlaikęs kelis big geimus be jokių problemų. Tuningas: -Upgradinti visi viduriai: spyruoklė m155; stūmoklis su metaliniais dantimis; stūmuoklio galvutė aliumininė; spyruoklės kreipiančioji metalinė; dantračiai 1:32; cilindro priekis aliuminis; gearboxas sušimintas; - Dėtuvė: 1 vnt. "Kaiaušai" apie 3000 šratų, su elektriniu pakėlimu. Įra ir 1 vnt. paprasta standartinė prisukama "Bunkeris". - 150 m/s - Lipo baterija 3300mAh, 11.1V - Remontuota dešinė kojelė. Visa kita viskas puikios būklės. - Baterija sumontuota ant buožės, sudėtos rėlės, kad nedegtų kontaktai gearboxo. Kaina už viską - 250 Eur Keitimas nedomina. Atskirai dalimis nebeparduodama, galimos protingos derybos. Pasiteiravimui kreiptis - +370 (611) 18371 image hosting above 5 mb adult photo sharing picture upload sites upload images imgupload photo uploading
  2. Perku tokio stiliaus buožę į kuria tilptų minimum 20x42x140mm dydžio batarke. galiu mainyti ir i originalią su mano priemoka. Tel 861118371 Galiu mainyti i tokią
  3. +2 bendradarbi dar prigriebsiu UAZ-o nereikia? Edit: Del UAZ-o naudojimo parasysiu. Morda
  4. Cia greitai sumeciau 3 skyriaus misijos kelia. fog of war 2012 Tas GSV ten ne i tema (tiesog sutareme kad cia rinksimes jei toliau einant kas nutiktu neplanuoto)
  5. Tiesiog puikus savaitgalis. Tai man prisimine gerus laikus kurie tuo momentu neatrode geri apie karinius apmokymus, kai budavo 10 km zygiai su pasala ir puolimu.
  6. Sori maniau, kad tu nes zinute parasei, kad du susirinke prie regitros.
  7. Jo islekiau su UAZ pries 9. Maniau ka nors su technika suzaisim. Laukiu laukiu, atlekia Valdis (kogero nelabai dar pazystu) sako atsaukta. Pyp pyp. Atgal namo su uazu 30 km bet atgal jau misku, nors nei vienos normalios balos taip ir neradau. Nekas gavosi.
  8. Vardas:Robertas Amžius:32 Miestas:Šiauliai Ginklas:G36 (110 m/s)
×
×
  • Sukurti naują...