Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

123123123

Members
  • Pranešimai

    5
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Previous Fields

  • Ginkluotė
    sport 106

123123123's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. sveiki, gal žinote kiek gali kainuoti nauja sport 106 apkaba arba tas pats mechanizmas apkaboje kur CO2 išleidžia kada reikia nezinau kaip jis ten vadinasi :lol: P.S foto --> http://www.airguns.lt/index.php?topic=2056.0
  2. aš turių tokią nieo ten nereikia instaluoti ir yra VHF LEGALŪS HAM dažniai 144-146 ir UHF 445-447 ar kiek ten jau esu primiršęs.. jei lendate į šonus ir jus ušpelenguoja RRT tada pareina daudos ir nebeturėsi stotelės norint LEGALIAI naudotis čia stotele reikia iš laikyti egzaminą ir gauti leidimą. Išlaikius gauni saukinį pvz mano yra LY3TS... šeip stotelės yra liux reikalas su draugais bandėm susišneketi per 4km puikiai. pasidaręs esu anteną tai su ja traukia apie 20km..
  3. turiu aš tą CO2 (sport 106) kai įdedu balionėli prisuku greit neleidžia bet pirmas šūvis iš vsio išleidžia man per minute... nešiu pas meistrą. Turbūt čia taip bus dėl to kad ankščiau net nežinojau kad jiems reikia silikono ir balionėlį palikti, neišsukti... Kaip pirkau tai gal kokį mėnesį galėdavau balionėlį palikti idėtą ir per 5 dienas neišleisdavo nė kiek. po pusmečio jau išleisdavo pilnai jei laikau 5 dienas. o dabar tai vsio. per vėlai tą jūsų formumą atradau.
  4. sveiki, skelbimuose pastebėjau kad pistoletai (green gas) parašoma kad apkaba leidžia dujas. tai čia reiškia pripili dujų o jos iškarto pro šoną išpurškia ir apskrytai daleiskim nusiperku va tokį pistoletą http://orinukas.lt/airsoft-pistoletai/Beretta-M92F-airsoft-dujinis-pistoletas-green-gas ir po kiek laiko jis irgi per apkabą leis dujas ? jei taip per kiek laiko išsidėvi tos apkabos ?
  5. sveiki, gal kas žino kas taiso, ar gal pats taiso airsoft ginklus šiauliuose ? tokia problema su sport 106 pistoleto apkaba. pro viena plyšį leidžia CO2... Gal ten kokia tarpine ar ką reikia pakeisti, nes jau naudojau apie 2metus tą pistoletą tai turbūt išsidevėjo ar pan.. Taigi jei kas nors žino kontaktus kas taiso būčiau labai dėkingas. :unsure:
×
×
  • Sukurti naują...