Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Pablo

Members
  • Pranešimai

    7
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Pablo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. Ar yra zmoniu kurie nuomoja ginklus, apranga ir pan. Siauliuose. Zinau kad yra Kariauk LT bet ar dar kas nors nuomoja?
  2. www.trinityairsoft.com Sioje E-parduotuveje yra neblogu kainu, bet jie randasi JAV. Raso kad per visa pasauli siuncia International orders are not processed through the site. Ar Lietuvos pasienis praleis?
  3. Na del geimu su tevu tai jo. Del klausimu atsiprasau bet visiems naujokams yra DAUG klausimu tad nepykit :)
  4. ACIU visiems uz atsakymus. Tevas turbut prades zaist ir gal tik po metu kai daugiau tures patirties tada prades ka nors daryt. Del ginklu sutinku kad reikia brangesniu ir geresniu. Del kad mano tevas uzsiregistruotu tai jis pastaruoju laiku uzsikroves darbais ir manau nelabai sedetu forume.
  5. Ta jau skaiciau. Bet noriu paklaust ar galima Siauliuose i koki musi patekt? :rolleyes:
  6. Ar gali nepilnameciai zaist? As pats 14 ir visai noreciau pabandyt :) Ar butu galimybe??
  7. Tai vat su Tevu nusprendem pradet organizuoti Airsofta. Salia musu gyvenvietes yra didziuliai miskai. Del ginklu ir irangos pasirupintu Tevas o as tureciau kaip ismokyt kitus kaip naudotis, uztaisyt ir pan. Mastom pirkti is cia www.airsoftgi.com . Pradziai gal http://www.airsoftgi.com/product_info.php?products_id=7027 The D Boy Entry Level Full Plastic M4 CQB Airsoft Gun can be your first step into airsoft if you're unsure if you would like to continue playing this game. Tik problema yra as nepilnametis :( Ar butu imanoma man su tevu tokiu dalyku uzsiimt??
×
×
  • Sukurti naują...