Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

robjuo

Members
  • Pranešimai

    11
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Apie robjuo

  • Gimimo data 11/22/1977

Previous Fields

  • Ginkluotė
    M249 para + G&P M4A1 su optika + Glock 17
  • Komanda
    Eskadronas

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Vilnius
  • Interests
    Airsoft, skiing, sailing, military history, martial arts

robjuo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. Butu ir man idomu. Kaip suprantu vaziuoja Milzins su komanda. Klausai? Kaip tu? Kas tavo mineti 4 lietuviai ir vienas UK? Kokiu budu ruosiates vaziuoti? Masina ar skristi?
  2. Vakar 2011 11 20 Vismaliukuose pameciau povamzdini prozektoriu G&P zalios spalvos. Jei rasit atsidekosiu , parasykit i PM arba +370 686 26707 . Is anksto aciu! Dar labai aciu visiems dalyviams, o ypac musu amerikos komandai uz netingejima palakstyti ir ivykdyti misijas. Special thanks to Niunis uz kvalifikuota rysininko darbair visiems uz gera laika ir skaudancias kojas :) Iki greit
  3. Vakar 2011 11 20 Vismaliukuose pameciau povamzdini prozektoriu G&P zalios spalvos. Jei rasit atsidekosiu :) , parasykit i PM arba +370 686 26707 . Is anksto aciu!
  4. Na panašu bilietu po 138 eur dar yra. Kaip nuotaikos? Ar yra važiuojančiu? Jei taip, tai reikia kooperuotis ir kažka pirkti.
  5. Gerbiamieji, siaip rebginys skamba visai idomiai, bet kadangi niekad Berget dar nedalyvavau, idomu kur butu galima paskaityt papildomos info apie rengini, legenda, etc. Buciau dekingas uz info. Siaip visiai mielai sudalyvauciau su Jumi, jei netycia kas kojos nepakis...
  6. Aciu visiems organizatoriams uz darba, o visiems Legionieriams uz aktyvuma ir sugebejima uzimti prieso uznugari nepaisant pasienieciu dideles sunkiuju ginklu ugnies ir transporto mobilumo persvaros. Aciu Bravo ir Charlie grandims uz implantu pargabenima per siena, Delta uz nuolatini prieso varginima, o Alfa uz operacijas labai giliai prieso uznugaryje ir didvyriska katilines gynyba, esant didelei priešų persvarai (na ir zinoma uz gera kompanija). Savo misija gadinti gyvenima pasienieciams mes Legionieriai ivykdeme puikiai !!! :). Aciu Pasienieciams (ypac uz tai, kad uzleido savo pastatus ir ant manes ir kitu Alfa nesekmingai sugadino daug savo granatu (visad laukeme dar:)), Kontrai ir Vietiniams uz gera zaidima ir visiems kitiems nepaminetiems (jei tokiu buvo) uz puikiai praleista laika. Parabellum Semper Fidelis!
  7. Dalyvausiu (jei tik sveikata nepaves) :)
  8. Tarsiu ir as dideli aciu: a)Lappei, Diadia Tankist, Olandui, Sandalui ir Bogey uz buvima puikiu A2 antruoju skyrium, kuriam ir teko vadovauti, b)Pingui uz puiku A2 burio vadovavima, c) visu geltonuju vadui uz gera strategavima, d) Organizatoriams uz gera kose ir arbata, d) Niūniui už susitikima.. :) na o e) visiems bendrazygiams geltoniesiems ir priesininkams melyniesiems uz gera laika ir gera kompanija. Iki pasimatymo! Parabellum Semper Fidelis!
  9. Jei sveikata leis, busiu. Tikimybe 70/30 :rolleyes:
  10. Howdy, kaip planuoji i Pabrade sekmadieni vaziuot? Robertas

  11. Ahoi, gera nuotrauka ir geras nick'as :)

×
×
  • Sukurti naują...