Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

RyszardRudy

Members
  • Pranešimai

    58
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Apie RyszardRudy

  • Gimimo data 11/11/1986

Previous Fields

  • Ginkluotė
    DE M56C

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

RyszardRudy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. O adminas ne gali uždėti bana ant jų IP ar ką nors?
  2. Na jei žiūrėti pagal fotke, tai ne vadinčiau kad pozavimui. Kas žiūri Anna News ant YT, tai žino, kad ty tipinė snaiperių pozicija: minimali skylė ir ne būtinai SVD, su kalašais irgi campina. Tokios pozicijos yra pas banditus iš Al Nusraf ir pas valstybinės pajėgas.
  3. Iš patirties: geri žaidimai yra tokie, kur yra gerai pasiruošta visokiems netikėtumams ir gerai valdoma situacija. Žaidėjai, kartais sugeba viską "išspręsti" per kelias valandas paprastu "kill them all" budu. Po ko vėliau tenka sėdėti ir galvoti, ką jie darys likusią dieną arba dvi.
  4. blt.. paskutini kartą aiškinu klausymą, ne: ir toli ne: Klausymas buvo "chebra, patarkite kokį alternatyvų žmogui darbą, kuris būtų arčiau militarinės tematikos ir ar stipriai gali kainuoti pakeitimai". Nei mega-įdėjų, nei biznių planų, čia niekas ne prašė. O šiap, Spaliui, Simpsonui, Werriui ir kitiems kurie suprato - dėkui už patarimus.
  5. Aš tai pvz. nesuprantu tamstos frustraciją šioje temoje. Tuo labiau nesuprantu, kodėl ne esat toje daugumoje, kuri suprato.Vienas žmogus pasakė: "If you're going to work every day and don't have that smile on your face - means you're doing the wrong thing" - mano tau atsakymas į tamstos taip vadinamą "afigeną" darbą. :)
  6. Werri, aš jau ir taip jau kiek metų esu web-develperiu.)) /offtopic dabar Rust mokausi. /endofftopic
  7. ^_^ Va čia skaitau paskutinius atsakymus ir manau, kad gerb. ViDon'as nelabai suprato klausymo esmę, nors ir vieną kartą bandžiau paaiškinti. Niekas nieko neprašo jokio verslo plano ar kažko panašaus, apie tai ne buvo kalba. Klausymas buvo, kokie yra įmanomi apmokami užsiėmimai kurie rištusi su mėgstamu hobbiu ir ar išvis verta jais užsiimti, jau turint maždaug gerai apmokamą darbą? Kaikurie tą klausymą suprato, sudėjo variantus, tokius kaip įsidarbinti tam specializuotoje parduotuvėje arba atidaryti savąją, įstoti į ginkluotas pajėgas. Ir tai yra tokio tipo atsakymai kurių tikėjausi rasti šioje temoje. Aišku maloniai norėtusi išgirsti ir pastabų prie tų variantų (kompetencijos, apsimokėjimo pastabo), bet matau kiti to nesuprato. Aišku blogai padariau, kad pirmas neišvardinau akivaizdžių variantų, bet nemanau, kad už tai reikia du kartus ateiti į temą, fleiminti ir sakant autoriui "ne isižeisk" - tai yra gryna hipokrizija. Kad nepasirodyti, kad šitą temą sukūriau su nuotaika "jūs duokit man", pasidalinsiu savo variantais:- Custom ginklų gamyba arba tiuningavimas - Maskuojančių kostiumų gamyba - Taktinių treniruočių vedimas/dėstimas... ir čia ne būtinai turiu omeny, kad čia yra savo verslo variantai, gali būti ir įsidarbinimo. Tai nesuprantu, jei aš pirmas (naudojau paiešką) viešai uždaviau klausymą apie, kaip sako gerb. Deimos, mūsų daugelių svajonę, tai nesuprantu už ką tokia nepykanta?
  8. Ne tik airsofteriai, bet ir riteriai! https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1462975_10152033688439411_1349830415_n.jpg
  9. Sutinku, klausymas gan ir šiek tiek kvailas. Aišku iš žmogaus pusės, kuris yra patenkintas savo darbu/profesija, einą į savo darboviete kasdien su šypsena o į airsoftą žiūri kaip į hobbį - tai aišku atrodys keistai. O jei tai visada buvo žmogaus pasija, tik likimas susidėliojo taip, kad tai, ką jis daro - jam tos šypsenos nekelia, o yra ir kiti svarbus dalykai gyvenime, kad šiai pasijai laiko visai mažai. Ir dabar nori kažką pakeisti - bet nežino kur, kas ir kaip. Todėl ir klausia patarimo. Kas yra kvailo paklausti?
  10. Sveiki chebra, toks klausymas, kaip manote, kokį civilinį darbą gali žmogus vienu metu dirbti ir ne būtų nutolęs nuo militaristinės tematikos ir kuo arčiau būtų susijęs su airsoftu? Kokių jam reikia tam žinių ar sugebėjimų? Nuo ko jam vertėtų pradėti norint į tai pakeisti esamą darbą? Ekonomiškos gresmės? Gal kas ką gali patarti?
  11. Vakar sužinojau, kad AEK-971 vis dar gyvas, ir buvo praleistas dalyvauti valstybiniuose bandymuose (o AK-12 - ne! Woohoo!): http://ttag.zippykidcdn.com/wp-content/uploads/2013/05/AEK971.jpg grooožis, noriu nors AEG versijos...
×
×
  • Sukurti naują...