Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Visva

Members
  • Pranešimai

    40
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Apie Visva

  • Gimimo data 01/07/1959

Previous Fields

  • Ginkluotė
    AK74
  • Komanda
    BRIGADA

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Vilnius

Visva's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. Anarchistai - jūs neprilygstami! Jūsų dėka atsirado STALKERIS - žaidimas su siela. Nuoširdžiausiai jums dėkoju. Dalyviams taip pat dėkoju. Visi buvote savo vietose. Jeigu kas ir nepasisekė, tai kitais metais pasiseks. Nežinau kaip kitiems, bet BRIGADA grįždama namo vienbalsiai nusprendė, kad kitų metų žaidimas turėtų tęstis savaitę ( be jokių išvažiavimų anksčiau laiko ). Anarchistams - PAGARBA !!!
  2. Puikus žaidimas. Visiems didelis dėkui.
  3. Didelis dėkui visiems už žaidimą. Vis dėlto pirmasis šios žiemos žaidimas su sniegu. Beje sniegas man labai pravertė šaldant prakirstą nosį. Pradedu manyti, kad ši vietovė manęs nemėgsta: pirmą kartą buvo nuskeltas dantys, dabar BBS gavo nosis. Bet tai yra vyriškų žaidimų privalumas. Tiesa troškinys tikrai buvo nuostabus. Orgams VALIO.... P. S. laukiam kantriosios ir žaviosios fotografės nuotraukų.
  4. Visva bus Noreciau uz samdinius. AK 74, Olandu camo.
  5. Sveiki visi Dėkoju visiems dalyvavusiems, o ypač gerbiamam DVORF. Dabar viskas atsistojo į savo vietas. Argi ištvirkusių vadų vadovaujama armija gali laimėti prieš tikėjimo užgrūdintus ir ištvermingus (turiu omenyje Talibų bazės atokumą) kovotojus. Broliai mes LAIMĖJOME ir LAIMĖSIME visus mūšius į kuriuos mus nukreips galingoji ALACHO ranka. O jeigu rimtai, tai žaidimas pasisekė (mano nuomone).
  6. Sveiki, kolegos. Na štai šiandien jau rūbai išdžiuvę, kūnas pailsėjęs, ir su giliu liūdesiu reikia pripažinti, kad S.T.A.L.K.E.R. 2 jau praeityje. Žaidimas buvo fantastiškas. Didžiulis DĖKUI organizatoriams, draugams ir "priešams", vadams ir eiliniams, žvėrims ir žmonėms, žodžiu visiems dalyviams. Jūs visi padarėt šį žaidimą nepakartojamu. Didžiuojuosi, kad ir aš šiek tiek prisidėjau prie žaidimo dvasios formavimo. O įdomiausias momentas buvo, kai šaunūs SVOBODOS kariai sutiko miške taikių ekskursantų grupelę. Reikėjo pamatyti ekskursantų akis, kurios vos tilpo veido rėmuose, kai pamojau liepdamas prieiti mat reikia pakalbėti ir išsiaiškinti, kas tokie. Tarp jų atsirado drąsus vaikinukas, kuris prisiartinęs pradėjo berti angliškai, kad jie yra taikūs keliautojai ir nespėjo dar padaryti jokios žalos už kurią galėtumėm juos sulaikyti. Čia operatyviai įsimaišė Baryga ir jaunuoliai buvo nuraminti jog jų niekas nesiruošia sulaikyti bei bausti. Štai taip ir teko juos paleisti net nepareikalavus išpirkos...
  7. Sveiki visi Kai Shadows prirašė ir prifilmavo tiek daug taisyklių - nustebau. Kai, atvažiavus prireikė egzaminuotis - sunerimau. Bet visi neaškumai dingo, kai nuėjus į Raudonų plytų kaimą, pamačiau kas bus mūsų taktinis ir strateginis patarėjas (dėkodamas lenkiu galvą). Dižiulis dėkui Shadows už tokį nuostabų žaidimą - jūs gerokai paplušėjot, bet ir žaidimas pasisekė visu 100%. Dėkui visiems bendražygiams Laisvės kariams su Lucky priešakyje, o ypač tai vienintėlei dailiajai butybei, kuri taip papuošė mūsų gretas. Dėkui visiems ČRA kovotojams, kuriuos taip laiku vis atveždavo į mūsų kaimą į "diskoteką". Dėkui Liūtams už tai, kad taip organizuotai gynėtės.
  8. Būsiu http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/7472-visva/
  9. Dėkoju orgams, žaidėjams... žaidimas buvo tikrai šventinis: oras, teritorija, kibinai su sultiniu... p.s. Sandalas jokių pykčių patikėk neturiu, visi mokomės iš klaidų vieni savų kiti svetimų. Svarbu tai, kad mokomės...
  10. Didelis dėkui Orgams, draugams ir priešams. Tai buvo pirmasis žaidimas, kuriame patyriau netektį. Na bet karo be žaizdų nebūna. Šiaip tai labai patiko teritorija.
×
×
  • Sukurti naują...