Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

chebra

Members
  • Pranešimai

    5
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Apie chebra

  • Gimimo data 02/22/1982

Previous Fields

  • Ginkluotė
    AK-74, KP-05
  • Komanda
    Pantera

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Kaunas

chebra's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Reputacija

  1. Sveiki, turiu CYMA automatą, kuriam nulaužė viršutinį dangtelį. Kiek žinau tai deficitinė dalis ir reikia ieškoti donoro. Tačiau noriu pabandyti išsiimti sulaužytą detalę ir pasieškoti tekintojų ar 3D printerio savikainas susižinoti. Pastebėjau, kad ginklas neturi varžtų, viskas užkniedyta. Gal kas žino ką nors Kaune, kas galėtų išardyti ir išimti sulaužytą detalę ir vėliau surinkti atgal ir sukniedyti?
  2. Apsistojom ties dviem ginklais: http://www.taiwangun.com/electric_air_soft_guns/ask204p_full_metal_ebb_aps-2179.html ir http://www.taiwangun.com/electric_air_soft_guns/cm_045_cm-1410.html gal pakomentuotumėt kuri jūs rinktumėtės ir kodėl? nes idomu iųgirsti pliusus minusus jei turit kas nors?
  3. Na dėl JAV, tai galiu pasakyti tiek, kad susimokėsi papildomai. Jei prekė kainuoja daugiau nei 75 Lt, o tavo atveju kainuoja, tai turėsi sumokėti PVM už jį. NA ir dar jei priskaičiuos, tai mūsų paštas už savo paslaugas gali nugriebt.. MAn tas pats buvo, kai kataną siunčiausi: Kardas 50$, shippingas 50$, na lietuviai aišku PVM paskaičiavo, tai ne nuo 50, o nuo viso 100$. NA tai moksečių apie 80 Lt gavosi. Tavo atveju apie 100, o gal keliais litais ir daugiau kainuos :)
  4. Virusas ar ne virusas, bet tai visad ir žaidimus žaidžiant šita pozicija patiko. Ii iš tikrų ginklų šaudant snaiperiniai ginklai labiausiai patinka, na ir pataikyti sekasi.. tik va airsofte neteko šitoje pozicijose išsibandyti... O kadangi snaiperinių ginklų nelabai nuomoja per patriotą, tai kaip pabandyti šitas pozicijas kitaip? :) Anokia čia liga... Kiekvienas kovos lauke save mato skirtingose pozicijose, ir turi savo mėgstamiausias... NA aišku, mano atveju, tai dar nebandyta šita pozicija... NA oki, dėkui už komentarus, teks varvint toliau akis ir kapstytis atsakymų :)
  5. Sveiki, ieškau pirkti ginklą. Reikalavimai ginklui būtų tokie, kad būtų patikimas, tiuninguojamas ateityje, akumuliatorius patvarus.. Na ir aišku kaina prieinama... Na ir dydis griausia kad būtų kuo mažesnis, nes galvoju galbūt ateityje išbandyti snaiperio poziciją, tai kad nebūtų problemos nešiotis kaip antrą ginklą.. Kur jūs dažniausiai iš užsienio perkat? vienas narys nurodė www.taiwangun.com, tai kelis patrauklesnius variantus išsirinkom. Nes dviese ieškom šių ginklų. ką manot apie šiuos? kuriuos rinktumėtės? dėlko? o gal kitą variantą pasiūlytumėt? nes tik dabar pradėjom domėtis ginklo pirkimu, tai labai trūksta apie juos žinių.. mūsų surasti variantai: http://www.taiwangun.com/pistolety_maszynowe-aeg/cm_041pdw-1559.html http://www.taiwangun.com/pistolety_maszynowe-aeg/cm_041-1334.html http://www.taiwangun.com/electric_air_soft_guns/cm_039c_full_metal-1143.html http://www.taiwangun.com/electric_air_soft_guns/cm_040_cm-1408.html http://www.taiwangun.com/electric_air_soft_guns/ask204p_full_metal_ebb_aps-2179.html http://www.taiwangun.com/electric_air_soft_guns/cm_028u-2007.html Iš anksto ačiū nepagailėjusiems patarimų :) O gal dar kokių puslapių iš lenkijos žinot?
×
×
  • Sukurti naują...