Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

OSO

Members
  • Pranešimai

    86
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Apie OSO

  • Gimimo data 07/25/1974

Previous Fields

  • Ginkluotė
    MK43, M4, Beretta 92F, PDW KAC
  • Komanda
    Laisvai samdomas

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Klaipėda
  • Interests
    Savaitgaliai kartu su bendraminciais

OSO's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. Reikalingas remontininkas. Yra darbo su trimis ginklais.
  2. https://www.facebook.com/groups/1426745214240808/ tai klaipedos airsofto bendruomenes FB paskyra. pasiprasyk ir priimsim. Rusakalbiu turim nemazai. As ir pats rusakalbis, ir kas? Jei esi lopas tai ir tarp rusakalbiu busi lopas ir visu skriaudziamas, jei normalus zmogus,tave gerbs. Ateik ir pamatysi. Politikai airsofte vietos nera. Yra tik puiki draugiska atmosfera. Kiek zinau turime apart zinoma lietuviu ir ukraineciu ir rusu ir armenu ir dar velniai zino kokiu tautybiu draugu/kolegu. Diskriminacijos nera ir kol turime toki kolektyva nebus.
  3. https://www.facebook.com/groups/1426745214240808/ va cia viskas. kur ten dar buvai nezinia.
  4. Itariu negali patikieti hebryte, kad nemokamas geimas :) Klaipedos gangai skaiciuojasi.
  5. Nick: Oso Amzius:40 Lokacija :Klaipeda Ginkluote: M16a3/120m/s, Kac pdw 100m/s, MK43 140m/s, Benelli 90m/s, Beretta F9 90m/s. Uniformos/spalvinimas: Gorka cifra, marpat, acu, multicam
  6. Kas gali du asmenys is Klp prigriebti i ekipaza. Kelione apmokam ( lietuviskais pinigais /gerimu su laipsniais /anekdotai visa kelia). Tel 860140006
  7. Darokai, as nieko nepatarsiu ir nepasiulysiu kaip Jums Vilniuje spresti savo problemas, mano budas paprastas kaip du pirstus..... nemokami zaidimai ir tiek, tai ir bus tam tikra alternatyva mokamiems zaidimaims ir nauju nariu i bendruomene pritraukimas, supazindinant juos su esamom taisklem. O Luka, :) nera apie ka sneketi, zmogus daro bizni. Nejau niekas be jo neorganizuoja nieko??? Atvaziuokit kada i pajuri, pazaisim.
  8. Na taip mes greit turesim Vilniaus lyga, Klaipedos lyga, Joniskio lyga, nemirtinguju lyga, neadekvatu lyga t.t. Jei yra bedu , jas reikia spresti, begimas kitur, galimai atves i tas pacias problemas.
  9. Senai buciau pakvietes Tolika ir Ko i zaidima :) Pasiklausyciau pasakojimu kaip dulkina savo maista :) anok idomu. Na ir siaip su Klaipedos airsofteriais pabendrautu, pasiguostu, jug matyt afigennai sunku kai keli tukstanciai zmoniu istisai juokiasi is taves. Asmeniskai suselpciau kelis litus apsilankymui pas psichiatra.
  10. buna, Klp savaitgaliais renkames i Kairiu poligona. man i pm
  11. Amzina Vilniaus problema :) Nepykit ponai, bet pajurio krastas neserga sia pavojinga liga, tad visi sveiki ir su velykiniais
  12. Buvau maloniai nustebintas Organizatoriu pasiruosimu ir svetingumu. Aciu Jums uz puikiai praleista audringa sestadienio diena. Lauksime foto. Dar syki isitikinau, kad per anksti man risti su sio hobiu.
  13. turiu liemenuka toki, foto kur imesti?
  14. no prblem brol. as kadaise irgi turejau problema su issirinkimu. viskas tiko ir patiko :). tai dabar turiu bele kiek modeliu. Ilgainiui supratus kad realiai nauduoju vos du variantus, teko issiparduoti. Bet ir siandien vis dar nemazai turiu. Ir kulkosvaidi ir M16 ir M4 ir Scar-H.....Rimtai pirk G36 ir nesuklysi. pradziai. Luzta bele koks ginklas. Turiu ir G&G M16. uz 1200lt. po pirmo musio sugedo . Turiu ir M ke D-boys uz 600, trys metai naudojimo ir nei karto neluzo niekas. Cia kaip su masina Merso uz zazo kaina nenusipirksi. O ir mersas gali sugesti.
×
×
  • Sukurti naują...