Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Maxx

Members
  • Pranešimai

    91
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Previous Fields

  • Ginkluotė
    CM AK 105

Maxx's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. Dalivauju http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/15445-kaz%D0%B7ba/
  2. Taip pat, Sveikinimai nuo kolegu !!! Gerai pazystam jusu kolektiva :ph34r: . ;)
  3. Sveikinimai nuo ,,$#x&,, ir nuosirdziausi linkejimai. Teko dauk su jumis lakstit ir ne tik ;) turit shustra ir linksma komsndos sudeti :ph34r: esu jusu komandos Fanas :wub: Valio, Valio, Uraaa !!!
  4. Del chamišku laišku, manau kalta ekologone padetis virš Lietuvos, Tamsta skeptikas turbut sutiks su manim ;) Taip,negrazu,sutinku. Bet ne atsiprašinesiu ne uz ka, ne aš tenai per migtukus barabaninau, manau cia butent tu oponentu reikalas. Del MaCLAUDIZMO, Tamsta Pacifistas, jus tai matet ? jus tuo isitikines ? Mes kartu su jumis žaidem kada nors ? Jus gaunat infa. per cigoniška pašta, jusu prekaištai nikatiat. MaCLAUDIZMO sindromas pasitaiko kiek vienam zaidime, vienas kitas epizodas, buna visada. Kaip gali, viena pati skandališkiausia komanda, tek metu Maclaudinti su ultra tuninguotais AEGkais ir dar pritraukti nauju zaideju i savo zaidimus a ? Kuriose ta pati komanda dalinasi ir zaidzia skirtingose pusese kartu su kitais zaidejais. Jus gal ir aukletas,inteligentiškas, bet man jus atrodot kaip ZANUDA. Atsiprašau eigu ižeidžiau. Sorry už rašyba. :wub:
  5. Aaaa, nu jo. Как ты лодку назовёш, так она и поплывёт :blush:
  6. Nepikit gerb. tikrai jauciu jums šiokia tokia simpatija. Ar galiu tapti jusu draugu šitame forume ? :wub:
  7. Aaaa,nuu del žodžio ,,lochas,, tai jus visiškai teisus,viska teisingai paaškinot. Jus Tamsta voobše gana iduomus ir turbut išsilavines žmogus, vienu žodziu - eruditas, bet kodel jus toks skeptikas ir cinnikas a ?
  8. Jus tamsta, kaip visada, УМНЕЕ ВСЕХ И КРАСИВЕЕ СЕБЯ :excl: toli žengsit. Tiesa nesupratau apie ka jus cia?
  9. Ne esu oficialus atstovas, nes nera oficialios komand., nera bendrijos- yra tik šutve, kurios vardu turiu teise kalbeti. Mano manymu, airsoftas yra idomus zaidimas, kai kam laisvalaikio pramoga, kai kam pagrindinis hobbis, na o kai kam beveik sportas. O cia gaunasi, kad musu airsoftas ir santykiai tarp komandu, panašus i dideles politikos modeli su savotiškomis priemonemis. Iš abeju pusiu, buvo negraziu veiksmu ir visi tai žino. Manau dabar mes galim žengti i kita bendravimo etapa, taip sakant, pasirinkti sunkiausia kelia, kad išspresti šita ilga ir dideli konflikta. Sorry uz rašyba, esu užsienietis.
  10. Labutis visiems :rolleyes: Esu buvusios Partizanu komand. narys. Tapau jo jau po to, kai siai komand. buvo paskelbtas tas fatalinis BANAS. Taip pat esu ,S.Bat., Šutves narys. Mielai pabendrausiu su jumis ir atsakysiu i jusu klausimus :wub: Del argumentu, nezinau nuo ko pradeti, tiek daug visko :wacko: Bet manau ir tikiu, kad musu bendravimo eigoje mes galetumem prieiti prie konsensuso...
×
×
  • Sukurti naują...