Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Lappe

Members
  • Pranešimai

    222
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Apie Lappe

  • Gimimo data 02/07/1969

Previous Fields

  • Ginkluotė
    AK 74 Tactical
  • Komanda
    BRIGADA

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Vilnius

Paskutiniai lankytojai

7845 profilio peržiūros

Lappe's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Reputacija

  1. Na ką, būdams Moiša, tūrėjau apmastyt..... Vyrai, Jūs l.b. gerai dirbot, nenoriu atgal ar/į tą laikotarpį.....PRAJAUČIAU :( Daugiau jokios samanės arba trigubai brangiau...... ;) Dėl to gal tik dabar, bandau trumpai: Pliusai: Organizatoriams jau pasakiau....vskas OK..., čia tik papildomai - būtinai t.b. daroma toliau..... Antūražas, kita - įsijautimas (dėkui KGB - GRU? atstovui už sriubą), trėmimai, sušaudymas ir t.t. ir kt. Realiai pradedi tikėti... Minusai: TIK ŽAIDĖJAMS - Vyrai, juokinga, kai po15- 30 s. veiksmo kylat aiškintis kas ką... Negražu. Ir BLAT - neturi/negali būti, kai dalis žaidėjų paskelbia "NO GAME" ir/ar kt. save/teritoriją savo nuožiūra ir laiku, kai kiti to nežino ir neturi galimybės žinoti, Tai absol "laužo" visą.... Kiti "dirba" ir ūmai paaiškėja kad tai veltui - čia taika/mirę ar pan.... Negražu LAUKIU sekančio
  2. Laba diena VISIEMS DALYVAVUSIEMS. Manau tikrai turim pirmiausia atiduot pagarbą Organizatoriams, kurie, nepaisant tikrai žinomų (ir nežinomų visiems) kliūčių vis tik darė ir padarė "STALKERĮ". Kai dalyvauji nuo pirmo geimo - pradedi suprasti KAIP TAI SUDĖTINGA - suderinti nuolat besikeičiančius tech.dalykus (tą patį ARMĄ), nuolat atsinaujinanti/besikeičiantį dalyvių sąstatą ir tuos pačius dalyvių lūkesčius/reikalavimus/norus/pageidavimus. Taip - problemų buvo - bet, o kada jų nebuvo, Kas norėjo - "geimą" turėjo Asmeniškai - Gerb. Organizatoriai - turėkit toliau drąsos ir noro tai tęsti,.... Galų gale tai jau IDĖJOS klausimas L. P.S. Izlomai - pypkės apsaugos mokestį spręskim per PM, Dėkui :)
  3. Jei ruošies žaidimuose naudoti, ar į greičius atkreipei dėmesį - 380, 420 FPS?
  4. Norint tęsti diskusiją - jei tokia yra.......... Dėl ne chronavimo - Yra sąžiningi, yra ne, nieko nepadarysi :( Norint - apeisi, galimybių - ........ Bet manau ne čia apie tai. Gal būt atskira tema. "...O del maklaudu, tai turbut ne raudonuju puseje zaidei............: :) Žali buvom, žali............. ;)
  5. Dėl ne chronavimo - mano asmeniniu supratimu - viskas gerai. Na kiek kartų mano AK per metus gali būti tikrinamas? Yra abejonės - visad prašom. O taip ir eilės sumažėja. "Iš" geimo - pliusas - faktiškai "nemirtingų" nebuvo, o ko daugiau norisi/reikia? ;) O šiaip - visus su ateinančiais/šventėmis :)
  6. Sveikinimai susikūrus nuo BRIGADOS.
  7. Dėkui visiems - organizatoriams ir dalyviams. Man asmeniškai - viskas buvo Ok. O nesklandumai, na ką, jų visada būna, ar tai Armas, ar kt. Tiesa ir oras super padėjo ;). O svarbiausia, mano manymu tai, kad buvo dalyvių tarpusavio supratimas. Atskira padėka Dvorfui ir Bugai, jie, na manau ir kitos pusės, źino už ką:) Na zinoma ir foto :) Gal ten bus ir musų pusės atvaizdų ;)
×
×
  • Sukurti naują...