Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Dunn

Members
  • Pranešimai

    23
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Apie Dunn

  • Gimimo data 11/16/1991

Previous Fields

  • Ginkluotė
    G36KE
  • Komanda
    Kardo Rinktinė

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Vilnius

Dunn's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. Lietuviška karo dokumentika, nuo rugsėjo 8d. "Misija Afganistane" http://www.tv3play.lt/play/279159/
  2. Dunn

    PARTIZANAI

    Dėkui visiems miško broliams,komandai, Marytei ir jos kolegei, kurios visais rūpinosi ir žinoma mūsų saugotojams nuo mūsų pačių. Gaila kad susirinko mažokai žmonių, tikriausiai pabijojo dėl nepakankamos informacijos kiekio, kuri ir paini šiektiek buvo, viena ryškiausių klaidų sakyčiau kaip su kolegom kalbėjom, buvo padaryta ta, kad dar prieš žaidimą buvo aišku kas kokiai pusei priklausys, tai šektiek pagadino reikalą, bent jau iš partizanų pusės tai tikrai, nes paskui persirenginėt civiliais nebebuvo prasmės, tiesiog su raudono liemenėm vaikščiojom po miestą ir viskas. Jei būtų daugiau žmonių surinkta, ir atskiros rinkimosi vietos suorganizuotos abiems pusėms, žaidimas būtų įgijęs spartos ir daugiau žvalgybinių veiksmų būtų, manau ir represijos tada būtų stipresnės, nes su dideliu žmonių kiekiu sunkiau susitvarkyt. LARP'as buvo smagus, abiejų pusių dėka, kareivukas rėkia, kad eitų į namelį kaimietis, o vargšas kaimo žmogelis smalsus gi, viskas jam įdomų, vis dėlto svečiai iš pačios Maskvos atvykę ir kitų turtingųjų Stalino žemių. O šiaip geimas tikrai LIUKS, dėkui Olegui, labai lauksim tęsinio. P.S. Jei kas radot telefoną, juodą samsungą atsislenkiantį, raštelkit. :)
  3. Trint, atsiprašau už bergždžia laišką.
  4. Šiaip siūlau palaukti jai neskubu ir pirkti ginklą su garantija, nes su ja puse problemų išsisprendžia. ;) Turėsi ginklą su garantija, rodis tau per mažai fps nuneši į garantinį ir ten viską sutvarkyti turėtų, tam jis ir yra. Bent jau aš kai pirksiu ginklą žiūrėsiu su garantija.
  5. Na galiu pasakyti tik viena, kad mano LIPO 7,4V 1000mah žiemą prie -10 atlaiko visa vismaliukų geimą ir dar neišsikrauna, o NI-MH 1,2V 1100mah žiemą prie -10 išsikrauna per 2h, o tam tarpe kol veikia šaudo springdamas ir dusdamas, toliau kaip 20metrų šratas nenulekia. Čia panašiai pas daugumą.
  6. Turiu G36KE gamintojas JG, pirkau šios žiemos pradžioje, už 620Lt. Didelių nusiskundimų neturiu, kaip sakant už tokią kainą ginklas tikrai geras, bet keletas minusiukų yra: 1.Kai šaudai pavieniais kartais užstringa gaidukas, tada reikia perjunginėti į Full auto pašaudyti ir tada viskas vėl būna ok. 2.Smulki problema su HOP UP, jai nori, kad ginklas visą geimą (4-6h) šaudytų, kaip nori tu, HOP UP'ą reikia nustatyti per geimą bent du kartus iš naujo, dažniausiai jis nusileidžia. 3.Žiemą tikrai teks pirkti LIPO bateriją ar kokią kitą, jai nenorėsi keiktis, kad tavo paleisti šratai krenta už 15 metrų arba išvis nebešaudo. Šiaip žiūrinėju naujo ginklo iš G36 serijos, G36K SRC gamintojo, G36 KSK irgi SRC, G36K Tokyo Marui, jai kas turit dar nusiskundimų ar patarimų tai parašykit. Klausimėlis: Ar rizikuočiau pirkdamas ginklą iš užsienio surinktą iš skirtingų firmų detalių ?
  7. Tame ir problema, kad i standartus telpa viena detuve, zmogus is kariumines sake, kad nera amuniciniuose dirzuose deklu i kuriuos tilptu dvi G36 detuves. Pvz, https://aic.lt/dae-klas-dae-tuvae-ms-g36//prod_1924.html skirta G36 detuvem, bet pasiziuri i vidu ir pamatai, kad dvieju ten nesugrusi(ziurejau), o jai grusi tai po kurio laiko prades plyst ir nepatogu isimineti bus, kaip ir sakei. Aciu uz minti del kulkosvaidziu deklu.
  8. Iskilo problema, noriu pirkti amunicini dirza su dviem G36 deklais, i kuriuos tilptu po dvi detuves, bet visur telpa tik po viena. Ar yra zmoniu kurie naudotu amunicini dirza su dviem G36 deklais i kuriuos tilptu po dvi detuve, jai naudojat,gal galite informuoti is kur isigijote arba kaip tai padarete? Gal galite pasiulyti kitu varjantu(liemenes nesiulyti)?
  9. Sutinku su sia nuomone ir siulau kita sprendimo buda, pvz pazimeti juodu raisciu, kad taip nesviestu kaip ziburys tas medikas, nes manau ateity tikrai pasitaikis tokiu atveju, kad zmones reiks pretenzijas, kad priesa pagyde ne medikas.
  10. Sutinku, bet taip pat noriu pestebeti, kad medikai kiek teko skaityti ir matyti buvo naudojami ne zemesnio lygio zaidime kaip 2-jo, taigi butu logoska siulyti tokia "taisykle" pritaikyti visiem geimam nezemesniem nei 2 lygio.
  11. Irgi pritariu, tiesiog norejau pasakyti, kad medikui butu paskirta papildoma apsauga, nes taip elgiamasi ir kariuomineje, jai neklystu. :D
  12. Taip pat galma dar labiau apsaugoti ar iskirti medika, pavyzdziui kaip yra papildomai apsaugomi relybeje snaiperiai, jie niekad neina i misija vieni, eina su padejeju, kuris ji pridengia jai reikia, ir duoda nuorodas, daugmaz galma tapati padaryti su mediku, paskirti jam kokiu du ar tris zmones, kurie butu ipareigoti ji saugoti ir su juo visur eiti, kur jis bus reikalingas
×
×
  • Sukurti naują...