Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

NEON_as

Members
  • Pranešimai

    196
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Apie NEON_as

  • Gimimo data 04/18/1995

Previous Fields

  • Ginkluotė
    CM MP5SD6

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Vilnius

NEON_as's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. Pilotai, su visa derama pagarba - kaina neadekvati. Max 15€ už tokį NE Gen7 turniketą :/
  2. Nuotraukoje turi matytis veidas, o ne taip, kaip tūpima ant stogo.
  3. Airsoftas at its finest! Didžiausias AČIŪ Gerb. BALU ir visiems kitiems Gerb. organizatoriams už kokybišką, tvarkingą, sustyguotą ir įdomų žaidimą pukiame poligone! Puikus pasiruošimas, žaidimo organizavimas, laiku pateikiamos užduotys, aiškus vadovavimas ir operatyvus reagavimas į žaidimo vingius lėmė viso žaidimo sėkmę. Karštis, intensyvumas, tankūs bei mišrūs miškai, kalnai su pakalnėmis, nuožmus priešas ir 20kg. ekipuotės įtakojo 2,5kg kūno masės išprakaitavimą :) Itin patiko kariams žymėti paruošti lipdukai bei antsiuvai, žaidimo rekvizitai, kokybiškas briefing'as, puiki žaidimo kontrolė ir vadų (Štabo) komunikacija, t.y. informacija nebuvo pateikiama klaidingai ar nesuprantamai. Puiki žaidimo pabaiga ir geri kontaktai, kuriuose pavyko iššaudyti visas turimas 10 dėtuvių. Šį žaidimą prisiminsime ir apie jį tik gerai kalbėsime dar ilgai, nes organizatoriai pasiruošė ir atidavė save visu 100%, o, jei kas ir buvo blogai, tai tik dėl vieno ar poros žaidėjų nekompetencijos, kurie buvo operatyviai sudrausminti tą pačią minutę. Trumpai tariant: Gailėkitės, kas nebuvote, nes tokių puikių žaidimų reta (ir nereikia jokių mašinų ar šarvuočių, dūmų kamuolių ar fejerverkų šventės) ;) Iki susitikimų (su kuo prie šašlykinės, o su kuo mūšio lauke) ir laukiame pratęsimo!
  4. Neina kalba apie pavienius maklaudavimo atvėjus. Čia jau rašai apie savo asmeninę patirtį, o iš mėlynūjų pusės buvo ne asmeninė, o bendra daugelio patirtis, tai, kad... Maklaudų visada visur būna ir tą visi žino be papildomų istorijų ar pan. Net ne tame didžiausia visa ko ėsmė.
  5. Mulangeni, o, kas sakė, kad "Parabellum" komanda maklaudai? Nematau tokio teksto. Nepradėkime interpretuoti. "Išlikti diplomatiški"? Tai gal tada visada dalyvaujam šūdinuose žaidimuose, nieko nesakom ir viskas bus čiki :) Sory, bet manau vieną kartą išrėkta tiesa vietoje ir laiku atstoja keletą bereikšmių pokalbių post faktum. Yra tokių dalykų, kurių toleruoti negalima, o vienas iš tokių ir buvo iš mertviako išbėgantys, (kaikurie dar su oranžinėmis liemenėmis) 10 metrų atstumu į visus likusius gyvus, beveik be BB'sų esančius mėlynuosius šaudantys žalia spalva pasipuošę žaidėjai. Kad nereiktų veltui balbatuot dėl maklaudizmo kažkieno ir t.t. - dėsimės kameras ir žiūrėsim įrašus. Bus geriausias vaistas. Purvo niekas ant nieko nepila ir nereikia suasmeninti visko, ponuliai. Nebuvo niekas konkrečiai paminėtas (apart Rimvydo ir JDie) ir nereikia dabar čia susireikšminti. Naujiems GM yra kur tobulėti, o maklaudai 1 lygio žaidimuose standartinė situacija. Skiriasi tik jų kiekis, tai, kiek dėtuvių "išmyžt" reikia, kad tokį kiborgą nukauti ir GM'ų darbas mūšio lauke juos stebint, tačiau tikrai nefaina, kai ir ne pirmą kartą žaidžiantys pradeda malt šūdą :) Riebau - Niekas ir neverkšlena dėl išdėstymo ar atstumų. Kam reikėjo - tas priėjo prie priešo ir SĄŽININGAI jį nukovė. Atstumai ir t.t. - mažiausiai groja.
  6. Apie GM "darbą", o tiksliau NEdarbą, manau išvis verta susilaikyti ir patylėti. Žaidimo metu poligone nemačiau neivieno žinančio ką daro GM'o (Apart "JDie", kuris vairavo busą ir Rimvydo buvusio parkinge). Teko girdėti, kad net poligono "GM-ai" nepažinojo ir pirmą kartą jame buvo :) Yra kur tobulėti. Mėlynūjų stiprumas, tikriausiai nesijautė dėl to, kad, prisipažinkite žalieji, bet, buvote nemirtingi. Mėlynieji ne po vieną šimtą BB'sų turėjo sušaudyti į kiekvieną užsidėjusį juodą beretę žaidėją, nors, kiek žinau, ponuliai žaidžia ne pirmą kartą, tad akmuo už maklaudizmą į tą daržą (nuomininkų neprisipažinimo pataikius jau net nekomentuosiu, nes tai standartinė situacija) Drama dėl mertviako? O gal geriau sakykime nesąžiningas žalių komandos žaidimas? Visi "seniai" ir daug naujų žaidėjų (kurie nėra ubliudkai ir nežaidžia sado-mazo airsofto bei nemaklaudina) patvirtins, kad mertviakas bazės VIDURYJE yra nesąžininga ir visiškas šūdas (nekalbu apie ligonines Big-game metu) Sutinku - žaliesiems labai viskas čiki, kai bazė yra raketų paleidimo aikštelė, kurią supa 4 metrų aukščio pylimai su pastatais, o mertviakas viduryje aikštelės ir iki jo eiti vos 5 metrai nuo pozicijos, kurioje patį nukovė, TAČIAU mėlynūjų atžvilgiu tai tikrai netoleruotina. Šioje vietoje kalti GM'ai, kad po pirmo puolimo, kai buvo duotos pastabos iš mėlynūjų pusės, nesusišnekėjo, kur perkelti mertviaką, mat šis iš pradžių buvo bazės krašte tarp pylimų esančiame pastate. Visko buvo - emocijų, keiksmažodžių ir t.t., bet, kai pusė bazės jau yra paimta, didžioji dalis žaliūjų nukautų žaidėjų stovi mertviake su oranžinėmis liemenėmis (bazės (raketų paleidimo aikštelės) viduryje) ir jie yra staiga iš ten paleidžiami bei atidengia automatinę ugnį per 10m., manau tai ne dėl nieko. Kas norėjo - žaidimą pasidarė įdomų, bet žaliesiems akmuo į jų daržą už tai, kad buvote nemirtingi net gavę po kelioliką BB'sų į galvas ir nesuvokėte, jog mertviakas bazės viduryje gali sukelti problemų (Čia apie jau ne pirmus metus žaidžiančius), nors tai jau "ne pirmas incidentas" :) Nemaklaudinkit, prisiimkit hit'us, šiektiek daugiau proto, drąsos ir iniciatyvos, kai matote, kad GM'ui vienodai šviečia ar, kad nesusitvarko ir viskas bus gerai. Cheers! P.s. mėlynieji, kai atėjo į savo bazę ir gavo pasiūlymą patiems išsirinkti vietą mertviakui iškart GM'ui pasakė "Ne mes turime rinktis vietą, o GM'as turi ją paskirti. Darom mažiausiai 15m. už kelio miške, kad niekam netrukdytų, nes bus gaidys"
  7. Žaidimas http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/13805-dr%C5%ABteika/
  8. Būsiu. Žaidimas http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/13805-dr%C5%ABteika/?fromsearch=1
  9. Žaidimas http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/13805-dr%C5%ABteika/
  10. Yra foto "Facebook" grupėje Airsoftas.
  11. Turiu 6 visiškai naujus DOLG antsiuvus. Labai kokybiški ir įtin gerai išsiuvinėti. Po 5€/vnt. Ką domina - parašykit PM.
  12. 1) Drūteika 2) 23 3) Vilnius 4) MP5SD6 (125-130 m/s) MP5A4 (120 m/s) AKSU (125 m/s)
×
×
  • Sukurti naują...