Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Afganas

Members
  • Pranešimai

    16
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Previous Fields

  • Komanda
    KK-team

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Kėdainiai-Jonava
  • Interests
    Aktyvus laisvalaikis..

Afganas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. Yra Usa mre galiojimas iki 2019.06 men , deze 45e . PM arba 8-606-dudududu6 .
  2. sausiakai US MRE - dežės kaina 45e (12vnt.) , perkant 1vnt. - 4e. Yra pakankamai , galiojimas iki 2018 vidurio +37060622226 arba PM
  3. Devėta kelis mūšius, bet nesuplyšus ar sutrinta 60,-: 45,- Apkaba nauja 40,- 30,- naujas su dėklu prie kojos 140,-: 120,- Stumuokliai 2vnt. 18 metalinių dantų, nauji po 10,- Susisiekimo būdai: PM arba tel. +37060622226 (galit rašyt ir per Viber`i ) Miestas: Jonava-Kėdainiai , siuntimas i kitus miestus pirkėjo sąskaita.
  4. jei i fb nedejai mano foto gali asmeniskai permest man ? ten po paskutintos turejau ir as but :)
  5. Kazkaip naiviai skamba , perki ginkla su geresnem charakteristikom kuris patinka nauja ir turi ji ardyt kad saudytum paskui 80m/s, visi kaip tik dedasi lipolkes 11.1v del graitosaudos o cia 7.4v paprasta . Fricas dekui uz pasiulyma as tokiu turiu ju sociai irgi . Siaip idesi cilindra su skyle saudisi apie 100m/s , tada vel dekis vamzdi 6.03 saudysi neznia kiek ir vel styguok :) nu man cia idomu pasidare.
  6. As sita suprantu , bet jeigu naujas ginklas nusipirkus su gamiklyne charakteristika ir iskarto det investicijas . O kitas dalykas padarius pakeitimus prapuola garantija .
  7. Modelis: CM.048 AKM Gamintojas: CYMA Svoris : 3185g. Ilgis : 910 mm. Dėtuvės talpa : 525 šoviniai Baterija : small tipo (buožėje) Korpusas : metalas + medis 125-135 m/s Kaip sumazint m/s jeigu naujas ginklas is gamintojo sauna 129-130m/s ir paskui neleidzia geimuose dalyvaut pagal LSB taisykles?
  8. Ziema jau cia pat gal reiktu vel snaiperius uzsaldyt porai valandu ? Ilgas pamastom pratesima ?
  9. Dėkui Balu ir kompanijai už žaidimą , už šiltą priėmimą ir vykusi savaitgalį . Brifingas geras visa kita irgi gerai . Minusas , kad ne visiem žemėlapius davėt ,bet gal čia tokia strategija buvo , nes mes turejom daryt pasalą tai mus nuvede beveik iki HBH už žemėlapio ribu , ko pasekoje ten auksčiau rašė žmogus ,kad netiketai apšaudyti buvo :) . Vedlys mus paklaidino ,tad teko pasivaiksčiot apie 15km. i niekur :) , Bet kaip sakoma visiem neitiksi svarbu daugumai patiko žaidimas . P.S iš mūsų komandos aš ir dar vienas kolega parsivežėm erkių , bet kolkas tfiu tfiu tfiu atrodo , kad jos nepiktybinės. Pasitikrinkit visi :) Laukiam , tolimesniu žaidimų .
  10. Mano nuomone yra tokia : alkoholis geimui nemaise , nes kas ji vartojo nezaide arba vartota ribose , kad nekent zaidimui! pasakykit nors viena pavyzdi , kad del alkoholio kaltes neivyko geimas ar buvo netaip , tad nereikia sneket nieku , o jei komentuojat tai rasykit su pavysdziais . Noriu padekot orgam uz gera geima ir perspektyvas judan i prieki , didelis ACIU . Nepatiko tik maklaudai kurie taip stengesi , bet deja nemoka pralaimet ! Manau zaidejiu sazinei tegu lieka ! Ateityj nenoriu peikt organizatoriu jie tikrai sauniai ruosiesi , bet del pacios zaidimo kokybes reiketu stebetojiu zaidime ! Jei kam nepatiko mano issakyta nuomone visada prasom PM ! Nicka matot ! Tel. 8-606-22226
×
×
  • Sukurti naują...