Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Kubaz

Members
  • Pranešimai

    92
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Apie Kubaz

  • Gimimo data 02/25/1990

Previous Fields

  • Ginkluotė
    JG G36c (~120m/s); KJW p226 (?m/s); CM 18c (?m/s)

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Panevėžys
  • Interests
    Airsoftas, automobiliai, dviračiai

Kubaz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. Sveiki, gal žino kas nors, kodėl su išmaniuoju negaliu įeiti į forumą, išmeta 403 klaidą. Kompiuteriu viskas puikiai veikia. Kaip išspręsti šią problemą?
  2. Turiu pardavimui savo naudotos ir naujos nenaudotos ekipuotės. 1. Naudotas pora metų airsofte juodos spalvos dėklas pistoletui. Pagamintas iš cordura, itw nexus sagtys. Reguliuojasi visi tvirtinimai yra krepšelis dėtuvei. Reguliuojasi, galima nešioti ant diržo, pusiau droplega ar kaip droplega. Tinka airsoftiniams g18c, p226, g19. Kaina 12 eur 2. Liko pardavime tik krepšeliai od spalvos: nenaudoti trigubas 8 eur, dvigubas 6 eur. Susisiekti galima į AŽ.
  3. Perkūnas dalyvavo: "BALKAN CONFLICT 3.Operation 2014" 66 Karo policijos bataliono sudėtyje. "Mobilizacija: AirField 2015 Panevėžys" Radikalų pusėje
  4. Perkunieciai ruosiasi atvykimui 1. vyge 2. Egidijus13 3. Kubaz 4. Paulleta 5. kazinbey
  5. Į komandos kandidatus priimtas Egidijus13. (Nuo 2014-05-11 priimtas į komandą)
  6. Turėjau uvex nuo pat pirmo išėjimo į žaidimą rasojo, bandžiau ir feiry vistiek rasojo, ne taip kaip be jo bet vis tik nepatogu, nusipirkau tinklinius ir laimingai sau naudoju. Buvo ir tiesiogiai į tinklelį pataikę nieko nenutiko baisaus nei ten atskilusių dažų ar sutrupėjusio šratuko kokios dalelės (gal čia tik man taip sekasi). Taikytis nėra sunku per kolimatorių, gal kaip kartais pažiūri taikiklis kolimatoriaus stikliuke išsilieja. Minėtas gliukas, kad krūmuose priešas ima vaidentis man dažniau pasitaikė prie prastesnių apšvietimo sąlygų. Kol kas laimingas naudojimusi tinkliniais akiniais.
  7. Čia bus pateikiamos žinios apie komandą, dalyvavimą mūšiuose ir t.t.
  8. Komandos koncepcija kurią mėginsime įgyvendinti - samdomų karių kompanija pavadinimu "PERKŪNAS". Komanda yra įkurta Panevėžio mieste. MŪSŲ TIKSLAI Sudaryti vienetą, kuris galėtų vykdyti patikėtas užduotis, bei turiningas laisvalaikio praleidimas draugų kompanijoje. UNIFORMA Helikon SFU (OD spalvos), papildoma ekipuotė pasirenkama individualiai. GINKLUOTĖ Neribojama ir pasirenkama individualiai, bet privalo neviršyti LSB šūvio greičio limitų. NARIAI kazinbey Ginkluotė: M-4 110 m/s ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- vyge Ginkluotė: M-4 110 m/s; ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Paulleta Ginkluotė: WE M4-A1 GBB Ra-Tech 120 m/s; LMT Defender Patrol 120 m/s ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kubaz Ginkluotė: HK G36C 120 m/s; Glock 18C 50 m/s --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Egis Ginkluotė: HK G36KE 110m/s
  9. Na aš pasisakysiu apie savo AEG laidyną. Pirkau iš parduotuvės JG G36C, į vidų nieko nelindau ir nekeičiau (kai kas nors suges tada ir ardyti bus galima) iš dėžės rodė chronius ~120m/s. Pažaidžiau su nimh 8,4V ir 1100mah baterija pora kartų ir nusprendžiau geriau investuoti į Lipo akumą bei pakrovėją jam. Pirkau iš airsoftas parduotuvės Turnigy gamybos turbūt, 7,4V ir 2,2Ah 20-30C baterija su small jungtimi, nenusivyliau, greitošauda praktiškai vienoda kaip ir su 8,4V nimh baterija, laidai nekaista tik motoriukas ima kaisti karštu oru šaudant nepaliaujama serija iš bunkerio. Skirtumas greičiau paleidžiamas šūvis nuspaudus nuleistuką, žiemą su Lipo jokių bėdų, iškrauti baterijos nepavyksta iki galo. Pasikrauna per maždaug 30min su 1C krovimo srove (pakraunu kas antrą ar kas trečią pasišaudymą). Dar small jungtis pasikeičiau į T jungtį iš rc parduotuvės, ant jų labai smulkus įspaudas buvo kur +, o kur -. Tai bent jau mano AEG ir su mano šaudymo stiliumi tokios baterijos daugiau nei pakanka. Iššaunu per žaidimą nuo 100 iki 400 šūvių (būna ir nei vieno nepaleidžiu :D ). Dabar jau užkirmijo atsiminimas iš airsofto forumo kažkur skaičiau, jei nenaudojama baterija daugiau nei 8,4V ir aeg nėra labai tiuninamas, tai lyg ir nėra būtinybės mosfeta dėtis, nes beveik nesusidaro išlydžio lankas tarp kontaktų grupės užsidarant elektros grandinei. edit: to Rebellion: Tai jei dauguma aeg sukasi su 8,4V nominalios įtampos ir su pilnai pakrautos 10,5V nimh baterija, o lipo su nominalia įtampa 7,4V , o pilnai pakrautos siekia tik 8,4V tai kaip nėra čia kažko super galingiau, nebent amperai kažką gali daugiau padaryti blogo. Tas Lipo ready manau čia daugiau marketingas nebent tai reiškia, tokio aeg viduriai atlaikys jau lipo su 11,1V įtampa.
×
×
  • Sukurti naują...