Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

rMantas

Members
  • Pranešimai

    61
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Apie rMantas

  • Gimimo data 06/20/1990

Previous Fields

  • Ginkluotė
    M15A2

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Panevezys/Vilnius

rMantas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. Būsiu. Judu nuo savanoriu, galiu paiimti kartu kam reikia, vietos pakankamai :)
  2. Dalyvausiu. Klausimas: Ten miškas kaip matau, yra kažkokie pastatai, griuvėsiai, kaip paviršius, klausiu dėl neseniai apturėto kojos lūžio. Vyksiu iš Vilniaus, nuo savanorių. Galiu paiimti kartu kam reikia. Šaltis baido, ko gero nebūsiu, jei šalčiau nei -5.
  3. Sveikas, norejau paklaust ar organizuojat zaidimus Panevezyje, ar kur aplinkui Pasvaly,Kupiski,Birzuos ar bent galetum suteikt informacijos su kuo butu galima pazaist :), pats esu is Birzu,noreciau pazaist,bet labai didele problema rast kur ir su kuo :),kol gyvenau vilniui,buvo tikrai paprasta :D

  4. Penktadieni, susitikimo metu Panevezieciai nuspres ar vykti sestadieni i zaidima Siauliuose ar ne, atsiprasome kad viskas taip velai, taciau gal galima gauti numeri ar galima skambinti tuo numeriu nurodyti paveiksliuke, jeigu kartais iskiltu bedu del kelio ??? Bet kuriuo atveju 5dieni pranesime ar kas atvyks ar ne.
  5. uz tokia kaina tai cia zaislas o ne airsoft ginklas :) ir jausis rankoje ir saudys ir laikys kaip pigus uztraukiamas pistoletas is maximos.
  6. kaip cia idomiai, su blow backu bet elektrinis? Siaip tai ziurint kokia jo kaina, bet geriau pasiimti pigesnius naudotis kelis mp5 ar siaip kokius kiniecius ir bus neismesti pinigai, nes pistoletai yra pistoletai :) ir tikrai nusibos greitai taip su draugais tik keliese, patarimas is patirties.
  7. 3.5mm banines jungtis, gal galima nuotrauka? apie kokias cia jungtis sneki. o modelistai jau seniai liepe mesti tamiya ir detis T jungtis, pats pirmas patarimas kai uzsiimciau rc.
  8. kaip neseniai buves naujokas patariu, nusiperki paprasta apranga, kainuos nedaug, nepatiks sunesiosi gamtoje, miske ir pan. eini i skelbimus pasiemi koki pigu jg, cyma kad ir nefull metal , o is plastiko turesi bunkeri, buteliuka su bbs kisenej uzsipilt jei ka ir viskas :) zaisk sau ir tada matysi, nes net neabejoju kad pakeisi nuomone ir nustatymus greit :) manau kad pilnai uzteks 400lt biudzeto.
  9. nieko sau, jeigu nepasikeis tai manau tikrai sumazes dalyviu, tame tarpe ir as.
  10. turiu pakroveja ultramat 10 va cia video kaip krauna akumus ir kai krauna LIPO baterija kisa small jungti o ne ta salia esancia, kuri vadinama kiek zinau balansyru ir reikai krauti per ja, tai dabar ir nesuprantu ar viskas gerai jei su siuo pakroveju krausiu savo lipo baterija per small jungti ar reikia kazko papildomai. -------------- modelistu forume gavau atsakyma, kad galima krauti ir per small jungti taciau issibalansuos celes ir akumui greiciau ateis gyvenimo galas, yra atskiras balansyras kuri galima jungti per pakroveja i baterija, kitas variatnas pigus lipo pakrovejas aice 40 litu berods :) na arba rimtas kompiuterizuotas zinoma.
  11. nebedalyvausiu del sutampancios datos su kitu zaidimu.
  12. na dabar tai laukiu vis siltesniu oru, ir reikia zmoniu, kuriu tikrai dar truksta, nuoma reiktu vestis is kito miesto kas butu gana brangu taigi viskas remiasi i zmoniu skaiciu.
  13. Doni dėkui už pagalba, tačiau vyksta ir arčiau žaidimai, Vilniuje pats pastoviai dalyvauju, esmė tame kad norime Panevėžyje aktyvinti šią veiklą.

  14. Sugaisus laiko, pasieskojus nenaujo ir dasidejus simta litu nuspirksi jg,cyma ar dar koki normalu daikta kuri galesi veliau nesunkiai nuomoti uz simbolini mokesti draugams ar bet kam, o sugalvojus parduoti nebus sunku
  15. patirtis visiskai tokia pati, idomus ten zmones dirba viena karta nuejus kai klausiau apie tepalus dantraciam, silikona valymui ir panasiai tai mazdaug irgi ne vos issityciojo ir matant toki aptarnavima ir jo kokybe nera ko ten is vis lankytis :) daugiau ten nuejus nieko ir nebeklausiu, tiesiog sugadina varda, vaizda viso tinklo kadangi kokie pardavejai tokia ir parduotuve :) o tokiose vietose kai daug ko nezinau, nesuprantu tai patarimas ir paaiskinimas yra vienas svarbiausiu dalyku.
×
×
  • Sukurti naują...