Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

J.J.Simpson

Members
  • Pranešimai

    681
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Apie J.J.Simpson

  • Gimimo data 01/13/1988

Previous Fields

  • Ginkluotė
    AK PMC, SAM-R HPA, KWA Glock 17, CUSTOM RPK PMC
  • Komanda
    S8PMC Vilnius

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.s8pmc.eu
  • ICQ
    0
  • Skype
    giedrius.melnikas

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Vilnius
  • Interests
    Business, technology, marketing, airsoft, history, books

J.J.Simpson's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Reputacija

  1. Viskas labai super. 2ha yra mažokas plotas rimtesniems žaidimams su ilgais scenarijais. Bet dar vienas laukas nepakenktų. Toks dydis labai neblogas treniruotėms renngti, tai jeigu pasiruošęs priimti komandas pasitreniruoti įgūdžius, manau tikrai atsirastų norinčių. Dabar visi komerciniai laukai arba užimti tratatuškėm arba bernvakariais. Manau, kad jeigu tokios galimybės atsirastų - būtų entuziastų, kurie padėtų su kažkokiu įrengimu, patarimu.
  2. O kodėl ant nugaros? Koks pagrindinis ginklas? CqB shotgunai smagu ???? asmeninė preferencija. 3 šūvių. Nemanau kad kas nors LT naudoja APS shotgunus kurie veikia kaip tikri ir išmeta tutas
  3. Teko šluoti palanges, plintusus, radiatorius. Kilimai ne mūsų specifika.
  4. Update [po šimto metų] Gyvi sveikipo šimto metų: So far 2018 metais Vilniaus S8 PMC skyrius vykdė ir dalyvavo: Asmeniniai ginklo valdymo įgūdžiai - Trenirutoė Kambarių valymas - Treniruotė EL Chiudo 1 Pabradė El Chiudo 2 Kopustėliai Badagestan 2 Vievis Chebolian conflict 2 Vievis Iš komandos kontingento pasitraukė Viper Į komandos kandidatus priimtas Diwasas
  5. Parduodu Cyma AK AEG modernu varianta. Atlenkiama reguliuojama buožė, trumpesnis ir maneveringesnis nei std.ilgio AK, bet ne tokd bjaurus kaip AKSU versijos. Zaidimuose nedalyvaves. Į vidu nekįsta http://www.taiwangun.com/en/electric/cm-076b-full-metal-cyma?from=listing&campaign-id=17 Pridesiu dėtuvių 10 vnt. https://gunfire.com/en/products/set-of-10-mid-cap-155-bb-magazines-for-ak-replicas-black-1152217834.html 1xLipo akuma sticka 1300mAh 7.4V 2 flip-up MAGPUL stiliaus mechaninius taikiklius Visas komplektas pasiruošęs geimui. Parduodu, nes šitas gautas dovanu ir jau turiu viena AK. Atiduosiu už 210EUR. Į kaina įeina siuntimas į Lietuvos miestus išskyrus Neringą.
  6. Tu toks pastabus. Ar buvo sunku ateiti kultūringai paklausti kolegu airsofteriu, kodel jie vaiksto, gal kokia nelaime nutiko pas juos? Ir paprasyti nevaikscioti, nes tarkim jums atrodo, kad naudojamasi raudona liemene ne pagal taisykle. Tau reikejo nueiti su ta pačia liemene ir tai padaryti. Ir nickus susižinoti. Čia būtu suaugęs žmogus taip padaręs. Ir jeigu butum gaves “eik nx” is zmoniu su liemenem,kaip dabar pas mus labai populiaru sulaukti, kai paprašai pasakyti nicka - tada galėtum db čia “ale pisti prota” ir shame’inti :)
  7. b00ras, organizatoriai akcentuoja skubu liemenēs ištraukima. Ranku kėlimas, ginklu kėlimas nieko nereiškia. Ši žaidimas pasižymėjo daug situaciju, kur buvo neaišku ar tikrai šratai pasiekia taikinį, net ir įprastam 2 kl. AEG įveikiamais atstumais. Todėl neesant leimenes vizualiai matomos tas žaidėjas laikomas gyvu ir gauna ugnies.
  8. Toks klausimas / nusiskundimas. Kodēl baudžiami kulkosvaidžiai iki 150m/s? Žaidimai niekada neprasideda tada, kai nurodo organizatoriai. Taip išeina kad jeigu žaidimas prasideda 18:00 tai mes turim 5 valandas pažaisti, tada galim eiti kabos gerti.. čia baimė, kad nebus matoma į ka šaudoma? Gal būtu galima gauti nuolaida pagal tai kiek žaisti leidžiama, arba sužinoti tokius dalykus iš anksto...
  9. Eikite berniukai su tokiom diskusijom :) išjunkite CS, įsirašykite Arma. Pakelsite airsofto kokybę LT. Aš tikiuosi, kad greitu metu pakursite tema, kodel aš turiu naudoti tik žuki? Kodel snaiperiai negali naudoti 0,6 aliuminio sratu ir t.t kodel negaliu zaisti su savo stockine CYMA 140ms? Kodel man i pulika neleidzia pilti .48 šratu [kam nepatinka kai gali nupjauti kruma prie žemės] ? Radau receptuka dumams Kenijos airsofto, kodel neleidžiat naudoti man savadarbiu “garstyciu” spalvos dumu?
  10. What he said. Dar pusiu vadai turetu gauti šalto alaus po game’o. Motyvuotu rekauti i racija...
  11. S8 PMC iš visos širdies dėkoja Olegui. Nes toks pasitikėjimas koks buvo avansu suteiktas mums - silpnesni gali kapan nuvaryti. Kiek girdejau, lenkia galva abieju pusiu dalyviai. Man neteko prisidėti prie žaidimo organizavimo taip, kaip tai darė Dvorf'as dėl intenayvus darbo grafiko. Džiaugiuosi, kad ankstyvajame apsisprendimo etape galėjau kažka prideti, kad buvo apsispresta toki rengini visgi organzuoti. Ačiu Dvorfui uz pamokas, meile ir neapykanta. Kaip koks Nescafe 2in1. Tikeiausiai drausmingiausios komandos varda skirciau ISAF. Dedicated ppl. Px viskas - padarysma :] Nu aisq raganėtojai ant steroidu su visur kišama asmenine nuomone. Jus mes irgi minim geru žodžiu. Racoonai, Eskadrono chebra, Brigada ir like Shaowsai - buvo malonu atlikt tas operacijas, kurios bus dar 1000 kartu papsakotos prie laužu ir palapinese. Petis i peit kirsti per pamainas, nukeksminti Unimogus, grobti vadus ir sprogindit štabus ir t.t. Šiaip labai dinamiškas renginys, labai organiškas bendradarbiavimas, labai daug vienybes, konstruktyvaus darbo. Ačiu. Gal ne pakutini karta.
  12. Kodėl parduodi? :) Apie šaudymo parametrus nieko neparašei - nei m/s, nei maks, nei efektyvaus šaudymo atstumo, nei esamų patobulinimų. Visos tavo fotkės yra stockinės iš interneto - kaip ginklas atrodo dabar? Priedai čia tos fotkės kur apačioje? Kiek ten BBS liko?
×
×
  • Sukurti naują...