Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Dynia

Members
  • Pranešimai

    167
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Apie Dynia

  • Gimimo data 03/17/1979

Previous Fields

  • Ginkluotė
    G-36C; G-36KE;
  • Komanda
    BLACK CASTLE WARRIORS (B.C.W.)

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Klaipėda
  • Interests
    karyba, turizmas, antsiuvu kolekcionavimas.

Dynia's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. Niekad nebuvau Larpo megejas ,bet si karta patiko, turbut vienintelis minusas tai nedamoketa alga ;) , respekt eskadronui uz pasala oro uoste ,buvo jega!, Naktines Uaziko gaudynes buvo geras nuotykis ir siurprizas ne tik mums bet ir Sakalams :), deja jie vietove zino geriau. O siaip viskas buvo gerai ispudziu liko ilgam.Aciu visai organizatoriu komandai, lauksim foto ir video :)
  2. B.C.W. in : Dynia; Alvarez;
  3. Ačiu Balu už proga vėl pažaisti, visiem už žaidimą. Man asmeniškai patiko, veiksmo buvo daug manau niekam jo netruko. Dėl tanko, kol kas tik eksperimentuojam, po šito geimo padarytos išvados, dabar granatos bus sunkesnes kad galima butų toliau numesti. Šiaip neblogai jums pavyko ji du kartus pamušti, jei kaip minėjo Morda butu daugiau susidirbimo rezultatai butu geresni. Antroj žaidimo pusėj bokštelij sedėjau aš, tai atsiprašau tu kuriem stipriai kliuvo :)
  4. sveikinimai ,bet siaip nuotraukoj turetu veidas matytis
  5. B.C.W komandos vardu sveikinimai visiem su Kaledom, graziu jums svenciu draugai ir kolegos !!!
  6. ir mes busim (teks Katinui parodyt kaip saudyt reikia ;) :D )
  7. Aciu Balu ir co uz zaidima, geroj kompanijoj zaidimo nesugadins ir oras , atskiras dekui S8 PMC uz siurpriza ir kompanija :D dabar ilgai neuzmirsiu , gal grizta geri laikai kai turi buti viskam pasiruoses ;) . "taiklesiems sauliams i buteliukus" arba sureguliokit taikykli arba treniruokites daugiau :D
  8. B.C.W. skaiciuojasi:1. Dynia2. Shmel3. Nickelis4. Vlad5. Zannaz6. Mercury 7. Alvarez
  9. Ka gi, ir as noreciau parasyti: ,mes buvom Bravo skyriui ir kariavom kartu su UNO grupe del to prie daugeliu pastabu galeciau prisijungti, taip pat buvo atsiliepimu ir is musu skyrio kombatantu kai pabreze jog buvo atveju kai nusautas karys toliau vadovaudavo puolymui , manau ,kad tai yra nepriimtina. Tas pats klausimas kilo del kai kuriu priesininku isejimu i mertviakus, zinant kad transportas turedavo rinkti zmones nuo kelio pagal grafika, kai kurie labai greit atsirasdavo tuoj pacioj vietoj kur juos ir nusaudavo, deja nebuvo laiko fiksoti kas ir su kokiais raisciais, nes siaip zaidimas turejo nebloga dinamika, kas mums patiko, nes net bunant gynyboj susalti nespejome. Aplamai teritorija turi potenciala, pats zaidimas pavykes, niuansai kila visa laika.., cia jau organizatoriu rupestis ju isvengti ateitij. Minusai: ZEMELAPIU TRUKUMAS ,bent jau pas mus pajurij zemelapius gauna visi dalyviai, gal but daug kam ju net nereik, nes tiesiog nezino KAS TAS YR?! , bet siaip si zaidima isgelbejo tik teritorija, nemanau ,kad kazkas trumpintu kelia per tvenkynius.... Gera mintis su transportu ,tikrai palengvindavo situacija, puiki mintis su rotacija nesvarbu kad ji velodavo, manau veiklos netruko ir siaip visiem. Aplamai patiko. Aciu Zdanei ir visai B-COY "gaujai", tai pat Zvejui ir Shypui uz bendradarbiavima, taip pat 8 PMC, jus laiku ir vietoj pridengdavot musu subines ;)
×
×
  • Sukurti naują...