Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

pufiks

Members
  • Pranešimai

    109
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Apie pufiks

  • Gimimo data 10/19/1988

Previous Fields

  • Ginkluotė
    WE SCAR-L / H
  • Komanda
    S8PMC Vilnius

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Vilnius
  • Interests
    Airsoftas, Krepšinis

Paskutiniai lankytojai

3129 profilio peržiūros

pufiks's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. Taip pat pamestas plastikinis peilis, greiciausiai mieste, pilkos spalvos gelezte
  2. Airsoftas.lt jam ginklu neparduos, nes sprendziant pagal klausimus garantuotai neturi 18 metu. Betruksta, kad paklaustu kuris pistoletas greiciau nusaus stirna.
  3. Visu pirma: ne musu klimatui zaisti su GBB naudojant kaip main ginkla. Turejau GHK AKM GBB ir visgi teko greitai ji parduot (beje, nupirko zmogus is Vengrijos), jei lauke Kitas dalykas detuves tik real capai dazniausiai (telpa ~30 sratu), tai praktiskai visad gausi saudyt tik ant semi rezimo kai i tave tuo tarpu priesas pils automatiniu rezimu su 150 sratu midcap detuve... Detuves palyginti brangios, o su pora real capu nepazaisi reikes daug detuviu, turesi jas priziuret kad nepradetu leist duju (o jos megsta tai daryti). Suzavejo ir mane GBB pojutis ir t.t, bet realybe visgi kitokia. Realiai kaip main ginklo ir ypac jeigu esi naujokas kuris neturejes savo ginklo, jo neardes, tikrai nerekomenduoju. Tureti toki kaip antrini kokiem LARP zaidimam pvz gal ir visai nieko. Bet cia tik mano nuomone :)
  4. Nedaryk klaidos ir nepirk zaidimam GBB ginklo (apie pistoletus nekalbu) :)
  5. Tas pats, tik isvalyt ta langa hopupo reikia nuo "silikono" to, kad tuscias ir svarus butu
  6. Jei jau turi red dota, galima pries ji statyti toki daikta kuris atsilenkia i sona kai nereikia zoomo:
  7. pufiks

    Stringa sratai

    Sveiki, Norejau paklausti ar nozzle pakeitimas gali daryti itaka sratu strigimui? Kol pilna detuve, sratai stringa, isspjauna po kelis ar visa debesi sratu (ypac ant semi mode), gerokai prasaudzius detuve problema kaip ir dingsta. Buvo keistas nozzle ir cilindro galva. Iki isardymo tokios problemos nebuvau pastebejes, tad svarstau ar cia tame ir bus beda ar kazkokia nauja problema atsiradus.
  8. Parduodu nedaug naudotą E&L AK-104 (pirktas naujas). Diržas, trys midcap'ai + bunkeris, rail mount'as, lipo akumas. Šaudo 125-127 m/s. 230€ PARDUOTAS
  9. Ka zona pasieme, tas zonoj ir liks... O zaidimas tai labai geras :) Asmeniskai, turbut geriausias is visu triju ir svarbiausia - pavyko isgyvent zonoj :D
×
×
  • Sukurti naują...